Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)
SUPER!!! Jooo! Samozřejmě, že by muselo i mít i svůj vlastní trackovací číslo
Publikováno 31 srpen 2012 - 12:00
Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)
Publikováno 31 srpen 2012 - 12:11
to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálněmicska napsal/a:
Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?
O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštit GCT028
Publikováno 31 srpen 2012 - 13:56
dr.vota napsal/a:
to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálněmicska napsal/a:
Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?
O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštit GCT028
Publikováno 31 srpen 2012 - 14:01
micska napsal/a:
Smrk napsal/a:
SUPER!!! Jooo! Samozřejmě, že by muselo i mít i svůj vlastní trackovací číslo
Publikováno 31 srpen 2012 - 14:05
Publikováno 31 srpen 2012 - 18:16
Publikováno 31 srpen 2012 - 18:41
PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC
Publikováno 31 srpen 2012 - 18:48
Publikováno 31 srpen 2012 - 19:24
PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC
Publikováno 31 srpen 2012 - 19:33
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 01 září 2012 - 4:28
Aviatik napsal/a:
Měl jsem v ruce TB, který měl cestovat do Niigaty v Japonsku. Už byl v Japonsku, když ho vzala česká cacherka, která ho odvezla do Čech
Publikováno 01 září 2012 - 15:30
Bambulini napsal/a:
Chystáme se vypustit první TB, ale po přečtení předchozího se nám do toho moc nechce. Ale zase co s už koupeným štítkem, že :-) Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?
Publikováno 01 září 2012 - 15:58
dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)
Publikováno 01 září 2012 - 16:44
kromanonec napsal/a:
dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)
Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.
Publikováno 01 září 2012 - 16:54
OPDCITY napsal/a:
kromanonec napsal/a:
dostik7 napsal/a:
Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.
Já bych zase doporučil: Nechceš discovered logy? Chceš vypouštět trackables? Kup si je, neaktivuj a někomu je věnuj B)
Publikováno 01 září 2012 - 19:00
Publikováno 02 září 2012 - 11:11
dostik7 napsal/a:
No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 02 září 2012 - 11:16
Publikováno 02 září 2012 - 12:59
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů