Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1121 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 12:00

Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)

SUPER!!! Jooo! :) Samozřejmě, že by muselo i mít i svůj vlastní trackovací číslo
  • 0

#1122 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 12:11

micska napsal/a:

Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?

O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštit ;) GCT028

to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálně
  • 0

#1123 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 13:56

dr.vota napsal/a:

micska napsal/a:

Citecka napsal/a:
BTW, když jsme u toho, zezačátku jsem měl přehled a věděl jsem o pár "hřbitovech coinů" - funguje to ještě někde?

O jednom vím v Praze 6, ale je to mysterka a nevím, jak jí vyluštit ;) GCT028

to přeci nepotřebuješ luštit - vlož to tam přes WN, stejně to bude jen virtuálně

jeden je v lyse nad labem, sice mysterka, ale vysledek mas v jedne multy
  • 0

#1124 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 14:01

micska napsal/a:

Smrk napsal/a:
Stálo by za to koupit pohřební auto, celé ho popsat kódy ztracených coinů a jezdit s ním po eventech :-) Opisovači kódů by měli radost :-)

SUPER!!! Jooo! :) Samozřejmě, že by muselo i mít i svůj vlastní trackovací číslo

No jistě! A kdo by ho v té změti čísel a písmen našel, měl by návod na vyluštění mysterky, která by volně plula galaxií :-)
  • 0

#1125 Jelca

Jelca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 14:05

Vybornej napad :-) Do toho bych sel :-)
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#1126 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 18:14

Citecka napsal/a:

I s pomníčkem GC1A8K2
  • 0

#1127 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 18:16

Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už mám raději jen to prosté TFTC ;)
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#1128 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 277 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 18:41

PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC ;)

Pozdravili? Vidím, že jo - a dokonce česky, toho si važ! ;)
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#1129 novakovic

novakovic

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 18:48

Poděkovali ti za keš? Poděkovali. V logu není nic sprostého, nevhodného ani jinak závadného. Tak je nech dýchat a přestaň je vláčet bahnem po fórech a vnucovat jim svoje jediné správné metody logování.
  • 0

#1130 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 19:24

PRESEKA napsal/a:
Nenávidím podobně stupidní logy http://www.geocachin...d6-cf653a6be2be zejména když je pak stejné napíše každý ze zúčastněných. To už raději hjen to prosté TFTC ;)

Začínám být alergický na slovo díkeš
  • 0

#1131 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 19:33

A já začínám být smutnej z nicků založených v květnu a od té doby použitých jen na nějakou sprostoru a výblitek - že jo, novakovic?:@
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1132 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 4:28

Aviatik napsal/a:
Měl jsem v ruce TB, který měl cestovat do Niigaty v Japonsku. Už byl v Japonsku, když ho vzala česká cacherka, která ho odvezla do Čech :(

Já zas v keši typu TB hotel viděla coin mířící na Nový Zéland, vložil ho tam přímo jeho majitel. Nějaký kačer ho správně posunul na větší letiště ve Stockholmu, odkud je větší šance se tam dostat, ale nějaký český kačer ho sebral a přivezl zpátky. Listing s úkolem si přečetl až dodatečně, tak se to snaží zachránit uložením kdesi v DE. Přitom úkol byl k minci přiložen i fyzicky... :(
  • 0

#1133 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 15:30

Bambulini napsal/a:
Chystáme se vypustit první TB, ale po přečtení předchozího se nám do toho moc nechce. Ale zase co s už koupeným štítkem, že :-) Není lepší posílat nezajímavá TBčka, o které není takový zájem sběratelů?

Souhlas. Potom, co se mi uspesne vratilo prvni TB-cko, zkusil jsem plny ocekavani take pustit coin. Prvni Slovinec, co ho nasel, ho ukrad. Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-) Tak se to rychle vyresilo a 3 kila fii.
Jelikoz jsem nepoucitelny, zkusil jsem prozmenu TB. A ten uz prvni misi splnil a jede druhe kolo.....

Takze u me je to jasne. Coiny jsou dnes vyhozene penize, leda ze si je kupujes do supliku a pak je alespon ukazujes na eventech, coz mi ale take pripada uchylne. Ale budiz.
Takze bezcenna TB-cka podle mne maji daleko vetsi sanci prezit a delat lidem radost delsi dobu nez coiny...
  • 0

#1134 kromanonec

kromanonec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 268 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 15:58

dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)

Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.
  • 0

#1135 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 16:44

kromanonec napsal/a:

dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)

Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.

Ano, ze si kazdy muze nastavit misi sve kesky i cestovatele. Nechci, aby se nekdo hystericky lapal za zadek, jenom respektoval misi nekoho ciziho nebo nechal byt a sel jinam. To te omezuje? :-)
  • 0

#1136 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 16:54

OPDCITY napsal/a:

kromanonec napsal/a:

dostik7 napsal/a:

Já bych zase doporučil: Nechceš discovered logy? Chceš vypouštět trackables? Kup si je, neaktivuj a někomu je věnuj B)B)

No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.
  • 0

#1137 clexpert

clexpert

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 19:00

Clověče, tohle není pošta, aby sis poslal TB/GC a on za pár dní zdarma doputoval, kam si napíšeš. Posunovani do dalších keší, protahování kešemi i discoverování jsou běžné operace, které kačeři dělají. Od toho ty věcičky jsou.
  • 0

#1138 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 11:11

dostik7 napsal/a:
No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.

Co přesně nechápeš na tom, jak krom píše, že si nemůžeš vytvářet vlastní pravidla, jak se ti líbí?

Někdo najde cestovatele, nechce ho nýst anebo nemá jak splnit misi, discoverne si ho a získá ikonku do seznamu. Tak se ta hra hraje. To - jestli to správně chápu - že si na štítek napíšeš, že discovered logy nechceš, a na základě toho pak tyto logy lidem mažeš, je arogantní prasárna a hlavně PROTI PRAVIDLUM. Pokud si postižený bude stěžovat, GC mu log obnoví. Ty jseš za prudiče.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1139 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 11:16

A on je takový problém si nastavit v mailu, aby discovered logy padaly rovnou do koše? To jediné ti může vadit, hromada mailů. Já taky víc discoveruju než přenáším, nikdy nevím kam se kdy dostanu a nechci to mít doma dlouho.
  • 0

#1140 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 12:59

Slusny tema na Geodepku. Mazani discoverer na cestovatelich. Ja jsem za kazdy vdecny, protoze vim, ze jeste zije. :-)
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama