Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1141 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 13:09

Samaell: myslím, že je rozdíl mezi mazáním mailů z vlastní pošty a mazanim logu :-)
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#1142 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 13:19

Sovidoupe: Ja jsem pochopil, ze on maze primo logy u cestovatele, coz je fakt mazec.
  • 0

#1143 clexpert

clexpert

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 13:32

To máš stejné jako tento dotaz a jeho zaverecne rozuzleni tazatelem:

http://www.geocachin...thread_id=23897
  • 0

#1144 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 17:58

Samael: Promiň já si nevšiml na co odpovídáš. Zastával jsem se Mpika. Jestli Dostik opravdu maže logy, je blb, ale řešit to s ním asi nemá smysl.
  • 0

#1145 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 18:14

Já to myslel taky tak. Discovered logy nepřidávají kilometry, ale posílají z hlediska ownera zbytečné maily. Ovšem smazáním logů se to stejně nespraví. Myslel jsem to tak, že jestli ho otravují ty maily, tak ať je automaticky maže.
  • 0

#1146 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 18:47

dostik7 napsal/a:

OPDCITY napsal/a:

kromanonec napsal/a:

dostik7 napsal/a:
....Zkusil jsem tedy druhy coin na lonske Vanoce - a sup, po cca 5. zastavce byl pryc. A to mi jeste nekteri jako Kromanonec nadavali, ze kdyz na GC nechcu discovered logy, at radeji nic nepoustim... :-)

Mě zase příjde k pláči, že si někdo myslí, že si může tvořit vlastní pravidla a všichni si z nich lapnou na zadek. Nechceš discovered logy, nic nepouštěj a neukazuj. Za tím si stojím.

Já bych zase doporučil: Nechceš discovered logy? Chceš vypouštět trackables? Kup si je, neaktivuj a někomu je věnuj B)B)

No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.

V tom případě nechápu, proč máš trakovací známku na autě [tb]TB4W0GD[/tb] či laptopu TB27XQR. Protože v tomto případě je pouze možnost je "Grabnout" a pochybuju, že by se ti to líbilo. :D
  • 0

#1147 burg

burg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 277 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2012 - 19:07

Hmmm... obávám se, že co se vypouštění/nevypouštění a discoverování/nediscoverování týče, tak se nikam nedohrabem - každej bude mít svojí pravdu a cizí názory bude odmítat... :(
  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#1148 naceste

naceste

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 130 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 10:56

Přišel mně humornej ten příběh o geocoinu mířícímu do Japonska - když majitel chce rychle dostat gc na nějaké místo, tak proč ho neodešle poštou? :D Vždyť je to hra a tohle náhodný postrkování gc po keších je na tom nejlepší. Mimochodem, teď se objevil synovcův TB, kterej byl ztracenej rok a půl - někdo ho našel 500 kilometrů od keše, kde loni na jaře zmizel :)
  • 0

#1149 Playletka

Playletka

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 12:08

naceste napsal/a:
Přišel mně humornej ten příběh o geocoinu mířícímu do Japonska - když majitel chce rychle dostat gc na nějaké místo, tak proč ho neodešle poštou? :D Vždyť je to hra a tohle náhodný postrkování gc po keších je na tom nejlepší.
Mimochodem, teď se objevil synovcův TB, kterej byl ztracenej rok a půl - někdo ho našel 500 kilometrů od keše, kde loni na jaře zmizel :)

Tak na tohle mám totožnej názor..Sama jsem svým zatím 2 cestovatelům žádný konkrétní cíl nedala ani to v budoucnu neplánuju, protože vím, jak je někdy těžké vyhovět, kor když to není uvedené přímo na štítku u GC/TB. Naopak se mi líbí tematické úkoly např. chci vidět technické památky, dobrodružná místa, cestovat po mysterkách/multinách apod.
  • 0

#1150 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 12:34

29. 7, jsem požádal Poleroka o betatest své nové kešky. Ihned mi napsal, ať mu pošlu listing- což jsem udělal a taky, že bych betatest rád obsolvoval s ním. Od té doby se neozval, i když jsem se párkrát upomínal :(. Tímto oslovuji i další zájemce. Je to multina ve Vratimově.
  • 0

#1151 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 16:21

sovidoupe napsal/a:
Samael: Promiň já si nevšiml na co odpovídáš. Zastával jsem se Mpika.
Jestli Dostik opravdu maže logy, je blb, ale řešit to s ním asi nemá smysl.

Jo, mazu, ne nema. :-)
Je dobre obcas ukazovat, ze discover a visited logy ne vsechny ownery tesi a pri prohlizeni je pak tezke sledovat, kudy cestovatel cestoval a koho na ceste potkal. Az to pujde pri prohlizeni filtrovat, bude mi tahle praxe ukradena. Takhle to alespon nektere multi logovace obcas odradi.
  • 0

#1152 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 16:41

A hnal to už někdo z poškozených někam výš, aby mu vrátili ten log a ikonku do Discovered? Kdybys to udělal mně, tak to rozhodně nenechám jen tak. Když loguju Discovered, tak mě nezajímá, kdo je owner. Jediné, co mě dokáže občas odradit, je představa, že to budu měsíc logovat a zblázním se z toho (i když to by už na mně málokdo poznal ;-) ). Jakmile znám kódy, tak ty Discovered zaloguju. Takže dostiku, jestli nechceš mít v budoucnu moje Discovered na nějakým tvým trackablu (a následně s ehádat o nárok mýho logu), střez si přede mnou pečlivě jejich trackovací kódy :X !!
  • 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

#1153 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 16:45

Nekra napsal/a:
A hnal to už někdo z poškozených někam výš, aby mu vrátili ten log a ikonku do Discovered? Kdybys to udělal mně, tak to rozhodně nenechám jen tak. Když loguju Discovered, tak mě nezajímá, kdo je owner. Jediné, co mě dokáže občas odradit, je představa, že to budu měsíc logovat a zblázním se z toho (i když to by už na mně málokdo poznal ;-) ). Jakmile znám kódy, tak ty Discovered zaloguju.

Takže dostiku, jestli nechceš mít v budoucnu moje Discovered na nějakým tvým trackablu (a následně s ehádat o nárok mýho logu), střez si přede mnou pečlivě jejich trackovací kódy :X !!

To je zajimave, jak jsou ti multi-logovaci urputni, budou bojovat o kazdy jeden bod. :-)
  • 0

#1154 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 17:03

Jo, přesně z takovejhle lidí mám geodepku.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1155 dostik7

dostik7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 17:09

Citecka napsal/a:

dostik7 napsal/a:
No, kazdou chvili se tady nekdo pta, k cemu je coinu dobre, kdyz se mu objevi hafo visited logu s okruhem do 10km, to same je i pro discovered logy, kdyz si ho loguji vsichni kamosi kolem.... Myslim, ze zustanu u toho mazani zminenych logu, ktere ma cestovatel zapsane, ze o ne nestoji.... Nic vic, nic min.

Co přesně nechápeš na tom, jak krom píše, že si nemůžeš vytvářet vlastní pravidla, jak se ti líbí?

Někdo najde cestovatele, nechce ho nýst anebo nemá jak splnit misi, discoverne si ho a získá ikonku do seznamu. Tak se ta hra hraje. To - jestli to správně chápu - že si na štítek napíšeš, že discovered logy nechceš, a na základě toho pak tyto logy lidem mažeš, je arogantní prasárna a hlavně PROTI PRAVIDLUM. Pokud si postižený bude stěžovat, GC mu log obnoví. Ty jseš za prudiče.

Jelikoz si Te Citecko vazim, podival jsem se do pravidel, ale o tom, ze nemuzu mazat logy na mych cestovatelich, jsem zminku nenasel. Jenom v kapitole 6.8 zminku o tom, ze mam jako owner kese pouzivat Log deletion opatrne. Muzes me tedy navest na spravne misto, prosim?
Dekuji.
  • 0

#1156 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 17:18

Dostik se evidentně nudí a tak vytváří umělé problémy. Nesouhlasím s jeho názorem co se týká discovered, ale dál jeho trollovaci náladu krmit nebudu. Mimochodem v reakci na můj příspěvek jsi na jedno "Ano, jsem" uprostřed zapomněl. A neber to prosím úplně vážně, taky se chci trochu pobavit. :-)
  • 0

#1157 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 17:24

U mých TB prosím logujte Discovered, čím víc, tím líp. Předem děkuju, když ty logy nejsou, píšu do geodepresivního koutku. :D zdeziz
  • 0

#1158 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 18:16

dostik7 napsal/a:
...podival jsem se do pravidel, ale o tom, ze nemuzu mazat logy na mych cestovatelich, jsem zminku nenasel. Jenom v kapitole 6.8 zminku o tom, ze mam jako owner kese pouzivat Log deletion opatrne. Muzes me tedy navest na spravne misto, prosim?
Dekuji.

Já bych to udělal, ale Pepa by mi ten log smazal B)
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#1159 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2012 - 12:48

Nepropadejte panice. Co vám brání zalogovat retrieved a placed na stejné keši a splnit tak vlastníkovo přání nelogovat discovered ;) :D
  • 0

#1160 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2012 - 14:41

Tak jsem byl o víkendu v Raxech na feratách a zapoměl si stáhnout keše... a až doma jsem zjistil že jsem seděl půl metru od GC2YQQY, to naštve...:@:@:@ Ale jinak celkové zážitky tento geodepresivní vysoce převážily...B).
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama