Vůbec netušíš o čem píšeš, nevíš, jak k tomu došlo, ulovil jsi jen pár keší, sám jsi ještě ani nic nezaložil a o jejich práci nevíš ani procento,a kde máš teda ty "spousty" zmetků? Z tebe by měli rv depresi.cyphill napsal/a:
Všude se dočítám, jak jsou reviewři důslední, že nenechají jen tak něco projít, obzvláště u nováčků a nakonec se vypouštějí kdejaký paskvily a tím myslím nejen GC3WEHW, o které se tu píše, ale spousty dalších, které jsem měl tu čest odlovit. Moc tomu přístupu nerozumím.
Geodepresivní koutek
Publikováno 23 září 2012 - 14:36
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 23 září 2012 - 15:33
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 23 září 2012 - 16:17
Publikováno 23 září 2012 - 16:47
Ano. A proč bych to měl dělat? V Praze, kde žiji jsou keše snad všude a nemám potřebu zakládat novou keš jen proto, abych nějakou taky měl. Až najdu nějaké hezké či jinak významné místo, které by za to stálo, takové, na které bych chtěl poukázat a to místo bude keší nepolíbeno, tak budu uvažovat nad tím, že nějakou založím. Do té doby budu raději číst rady, zkušenosti jiných a lovit, objevovat nové a nové nápady a keše těch, co již založili.dr.vota napsal/a:
...sám jsi ještě ani nic nezaložil...
Chtěl jsem tím říct, že se občas podivuji nad tím co je vypuštěno ven, když oproti tomu všude čtu, jak je třeba nováčky prověřovat, dělat betatesty, atd.. A s tím samozřejmě souhlasím. Nechci tím na nikoho útočit a tvrdit, že někdo dělá svou práci špatně. Prostě se jen občas podivuji a to jsem chtěl sdělit.
Omlouvám se za výraz "spousty zmetků", spousty to samozřejmě nejsou, ale najde se dost keší, které nejsou připraveny či udržovány tak, aby z nich měl nálezce radost.
Publikováno 23 září 2012 - 17:03
Publikováno 23 září 2012 - 17:05
Publikováno 23 září 2012 - 17:16
Publikováno 23 září 2012 - 18:17
cyphill napsal/a:
...
Omlouvám se za výraz "spousty zmetků", spousty to samozřejmě nejsou, ale najde se dost keší, které nejsou připraveny či udržovány tak, aby z nich měl nálezce radost.
Jo, zmetků je fůra. Ale podle mě jich je akorát na to, abych získával počty na FP body :-)
Publikováno 23 září 2012 - 18:43
cyphill napsal/a:
Všude se dočítám, jak jsou reviewři důslední, že nenechají jen tak něco projít, obzvláště u nováčků a nakonec se vypouštějí kdejaký paskvily a tím myslím nejen GC3WEHW, o které se tu píše, ale spousty dalších, které jsem měl tu čest odlovit. Moc tomu přístupu nerozumím.
Mám dojem, že se mě tahle věc nějak dotýká, tak jen malé vysvětlení. Po autorovi zmíněné kešky jsem před publikací požadoval fotodokumentaci a doplnění strohých informací do listingu. Fotodokumentace přišla, informace do listingu byly doplněny, ovšem skutečnost, že se jedná o informace o jiných Nechanicích mi poněkud unikla pravděpodobně proto, že k těm královéhradeckým Nechanicích mám blíž. Já myslím, že se to může stát. Vyjimečně, ale může. Spíš mě mrzí reakce některých kačerů, kteří namísto nějaké pomoci, ihned reagují tak, že nechápou, jak může být něco takového publikované a tak dále. Paradoxně jsou to ti, kteří sami ani nebetatestují. Jednou to udělám tak, že vypustím všechny ty zmetky, které přijdou k publikaci ať vidíte, co chodí k publikaci. Práce revírníků je nevděčná, protože není vidět. No a občas prostě propadne sítem nějaký ten zmetek jako je tento.
Publikováno 23 září 2012 - 18:57
Publikováno 23 září 2012 - 19:05
Aqualung: nasypej si hned popel na hlavu, chybka se může kdykoli komukoli vloudit a tady se už vůbec není proč omlouvat!Aqualung Reviewer napsal/a:
cyphill napsal/a:
Mám dojem, že se mě tahle věc nějak dotýká, tak jen malé vysvětlení. Po autorovi zmíněné kešky jsem před publikací požadoval fotodokumentaci a doplnění strohých informací do listingu. Fotodokumentace přišla, informace do listingu byly doplněny, ovšem skutečnost, že se jedná o informace o jiných Nechanicích mi poněkud unikla pravděpodobně proto, že k těm královéhradeckým Nechanicích mám blíž. Já myslím, že se to může stát. Vyjimečně, ale může. Spíš mě mrzí reakce některých kačerů, kteří namísto nějaké pomoci, ihned reagují tak, že nechápou, jak může být něco takového publikované a tak dále. Paradoxně jsou to ti, kteří sami ani nebetatestují. Jednou to udělám tak, že vypustím všechny ty zmetky, které přijdou k publikaci ať vidíte, co chodí k publikaci. Práce revírníků je nevděčná, protože není vidět. No a občas prostě propadne sítem nějaký ten zmetek jako je tento.
Cyphill: a došlo tady k nějaké očividné újmě na zdraví či majetku? Nevím, asi ne - bohužel jsi nedodal klikací odkaz, takže hledat to ve fóru nebo na stránkách nebudu. Ale to je se vším! Proč se reviewerům nesnažíme alespoň v něčem pomoci, to si všechno musí dohledat samí? A když už se zeptají nebo si, nedejbože, kladou jisté elementární podmínky, už je toho tady plné fórum. Tak schválně, jsem zvědav, kterak dlouho ti bude trvat nahodit tu škatuli na jeden klik - potom si to vynásob x prudiči a třeba se i zamysli
Publikováno 23 září 2012 - 20:32
Publikováno 23 září 2012 - 20:53
Ale vůbec ne, já dneska nemám hádavou, jen jsem tě chtěl vyzvat, abys nahodil klikací škatuli, to je vše! A vidíš, také se ti zřejmě nechce. Tak nech rews na pokoji, také na něco nemají třeba teď náladu. Jako třeba já nemám náladu teď pročítat diskuzi, která má v tuto chvíli asi 64 stránek, myslel jsi to takhle, že jocyphill napsal/a:
Jasně, per to do mě! Přečti si celou diskusi a pak se zamysli
Publikováno 23 září 2012 - 21:45
k...a, lidi, je to jenom HRA. a co se nelíbí vám, může se líbit jinému... i blbá zaokapovka u školy, třeba pro ten bod...
Geovozy Felda pick-up, krátká Felda, Renault Magnum 480 HP + návěs, JAWA Mustang r.v. 1970, kolo,nohy.
KOMU SE MÉ KEŠE NELÍBÍ,AŤ JE NELOVÍ...
statistika munzee: [url]http://www.opencaching.org.uk/sigzee.php?munzeer=petr007[url]
Publikováno 23 září 2012 - 21:59
Publikováno 23 září 2012 - 22:00
Publikováno 27 září 2012 - 20:48
Toho jsem potkal a taky jsem to nepobral, asi dárek pro honibody. Nevím, proč bych měl logovat GC, který jsem neviděl, nemá žádnou historii, ani žádnou budoucnost. To se mohu kouknout na logy u kešky a vidím to samé.Zerthe napsal/a:
Tak tohle mě dostalo :-D TB3871J - kus železa na papíře - na druhou stranu ale lepší než nic, konkrétně tenhle by zmizel vcukuletu..
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů