Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1521 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 9:00

Samaell napsal/a:
podle me je to 3 roky. Byl jsem na pavucince a to napadnul na hrebenech metr snehu. Dolovovali jsme ji za necelych 14 dnu a to bylo 28.10. (z cehoz vyplyva, ze jsme tam byli nekdy kolem 16.10.)

viz muj log:
http://coord.info/GL33K9DG

Podle mého to bylo okolo 15.-16.10 2009, protože z toho data mám galerii kalamitních fotek.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1522 honzak83

honzak83

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 671 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 15:36

Až začnou v Beskydech hromadně mizet keše, poděkujte příslušnému reviewerovi, že pouští akce jako Těšinocká spirála či nyní lampionový event na hrázi v.n. Šance:( Když už nemá rozum jeden owner, měl by jej mít aspoň reviewer.
  • 0

#1523 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 15:42

Ses presunul sem, kdyz ti tvoje tema zamkli jo? :D(pardon, ze se tu smeju, ale nedalo mi to..)
  • 0

#1524 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 15:43

Tohle by mohlo pomoci i proti geodepresi:
http://www.firmy.cz/...y/frydek-mistek
  • 0

#1525 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2012 - 0:24

• 0

#1526 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 15:54

Zilog napsal/a:
Lepší bahno než náledí, to aby si člověk pořídil nesmeky.

Už aby bahno zmrzlo a dalo se chodit všude. Například přímo za nosem přes oranici, jak jsem před pár lety spěchal od jisté cache nejkratší cestou na vlak.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#1527 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 21:00

To by jste nevěřily, jak taková sněhová nadílka udělá z kešky s obtížnosti 1,5 téměř nenalezitelnou záležitost. :D
  • 0

#1528 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 21:11

Dneska večer při používání aplikace mi Base Camp smazal všechna data :((. Prošlé trasy, ulovené keše, rozlovené keše, k odlovu připravené keše, waypointy zajímavých hřišť... všechno je pryč :((. Ani počítačově nejnadanějšímu členu rodiny se nepovedlo ta data vyhrabat z hrobečku :(. Takže mám geodepku a hrozný vztek na Base Camp, že mi všechno ukradl :((. Neočekávám, že mi pordíte, jak ta data vzkřísit, dobré rady ani útěchu, ale někam to prostě ventilovat musim :(. Kam se hrabe pomazánkový máslo :(.
  • 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

#1529 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2012 - 23:35

Nekra napsal/a:
Dneska večer při používání aplikace mi Base Camp smazal všechna data :((. Prošlé trasy, ulovené keše, rozlovené keše, k odlovu připravené keše, waypointy zajímavých hřišť... všechno je pryč :((. Ani počítačově nejnadanějšímu členu rodiny se nepovedlo ta data vyhrabat z hrobečku :(. Takže mám geodepku a hrozný vztek na Base Camp, že mi všechno ukradl :((. Neočekávám, že mi pordíte, jak ta data vzkřísit, dobré rady ani útěchu, ale někam to prostě ventilovat musim :(. Kam se hrabe pomazánkový máslo :(.

Musím říct, že jsi mě tou poslední větou vážně pobavil/a:D:D:D

Ale jinak naprosto chápu Tvojí geodepresi a je mi líto, že jsou všechny data v propadlišti dějin...:(
  • 0

#1530 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2012 - 8:18

Nekra napsal/a:
Dneska večer při používání aplikace mi Base Camp smazal všechna data ...

To je přirozený mentoring...cílem je zafixovat odvěký IT návyk - zálohovat, zálohovat, zálohovat, zálohovat,....B)
Já znám ve svém okolí pouze 2 lidi, kteří nejsou IT nakažení a nedělají to - děda chová prasata a bába slepice...
Umí jakž takž zacházet jen s ovladačem TV a to jsem jim musel odříznout žiletkou všechna tlačítka kromě ON/OFF, +, - a < >, jinak by to z...li, fakt to nepotřebujou, deprese nemaj (ani z másla :))...někdy jim závidím...
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#1531 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2012 - 9:04

http://vtipy.cyberse...uh-je/d4605.htm
  • 0

#1532 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2012 - 21:00

já mám deprézi z tohoto fora :-) pořád si tu jen někdo na něco stěžuje tak i já si chci stěžovat jak si zde pořád někdo na něco stěžuje :-) ale to by asi nebyli češi kdyby si pořád na něco (někoho) nestěžovali.... a pak mám ještě depresi z keší kde je hint na tři řádky ale je vám k ničemu... ale to bude asi tím podzimkovým ouplňkem ty mé depréze... na jaře zas bude lépe :-))
  • 0

#1533 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 7:16

Adoptuji krabičku. Kompletně jsem předělal a rozšířil listing, našel nové umístění, vyrobil novou krabičku a po týdnu a půl mi přijde log, že víčko, kterým byla krabička otočená dolů je zapadlé do dutiny ve stromě :(:(:@ Tak tam jdu a při pohledu do díry vidím víčko, tužtičky, ale logpapír naštěstí zůstal v tubě... Takhle naštvanej jsem už dlouho nebyl, to je takový problém správně zavřít krabičku? :(:@:D:D A to nepovídám o pravděpodobném žateckém rekordu, kdy moje první krabička zmizela an ine po měsíci... :@:D:D
  • 0

#1534 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 7:35

KulisekW napsal/a:
Adoptuji krabičku. Kompletně jsem předělal a rozšířil listing, našel nové umístění, vyrobil novou krabičku a po týdnu a půl mi přijde log, že víčko, kterým byla krabička otočená dolů je zapadlé do dutiny ve stromě :(:(:@ Tak tam jdu a při pohledu do díry vidím víčko, tužtičky, ale logpapír naštěstí zůstal v tubě... Takhle naštvanej jsem už dlouho nebyl, to je takový problém správně zavřít krabičku? :(:@:D:D A to nepovídám o pravděpodobném žateckém rekordu, kdy moje první krabička zmizela an ine po měsíci... :@:D:D

Bohužel jistou nešikovnost musíš předpokládat skoro vždy... Ono i při dobrých úmyslech se občas něco nezadaří tak, jak člověk chce. Tak je lepší s tím počítat už při zakládání kešky.

Ale buď rád, že se vůbec ta tvoje první keška dočkala publikace, mně se jedna ztratila ještě před publikací a u pár obnovených se tyto krabky taky ztratily ještě před prvním nálezem... Holt jsem je obnovil na trochu jiném místě a jelo se dál. Co jiného se dá dělat, když člověk nechce ustoupit různým kazisvětům, a ostatním ukázat pěkné místo a udělat radost z nálezu :-)
  • 0

#1535 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 9:13

KulisekW napsal/a:

Jestli opravdu chceš zakládat a udržovat krabičky, tak se s tímto smiř nebo nezakládej.
Hele, mně ukradli (zatím nepublikovanou) krabičku o objemu 10 m3 (plechová bouda na seno) a taky nebrečím.
  • 0

#1536 odnikudnikam

odnikudnikam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 9:22

Roman_Jaromer napsal/a:

KulisekW napsal/a:

Bohužel jistou nešikovnost musíš předpokládat skoro vždy... Ono i při dobrých úmyslech se občas něco nezadaří tak, jak člověk chce. Tak je lepší s tím počítat už při zakládání kešky.

Ale buď rád, že se vůbec ta tvoje první keška dočkala publikace, mně se jedna ztratila ještě před publikací a u pár obnovených se tyto krabky taky ztratily ještě před prvním nálezem... Holt jsem je obnovil na trochu jiném místě a jelo se dál. Co jiného se dá dělat, když člověk nechce ustoupit různým kazisvětům, a ostatním ukázat pěkné místo a udělat radost z nálezu :-)

Nedejme se! Někdy je udržování další a další verze krabičky na svém místě výzva.
Mně to baví. Dělám to pro Vás. Tedy taky pro sebe,že?
Mějte se.
  • 0

#1537 odnikudnikam

odnikudnikam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 9:25

jakouback napsal/a:
já mám deprézi z tohoto fora :-) pořád si tu jen někdo na něco stěžuje tak i já si chci stěžovat jak si zde pořád někdo na něco stěžuje :-) ale to by asi nebyli češi kdyby si pořád na něco (někoho) nestěžovali....
a pak mám ještě depresi z keší kde je hint na tři řádky ale je vám k ničemu...

ale to bude asi tím podzimkovým ouplňkem ty mé depréze... na jaře zas bude lépe :-))

zkus na zimní čas jiného Avatara. třeba se to zlepší. úsměv, prosím.:)
  • 0

#1538 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 10:38

Hamaci napsal/a:
Jestli opravdu chceš zakládat a udržovat krabičky, tak se s tímto smiř nebo nezakládej.
Hele, mně ukradli (zatím nepublikovanou) krabičku o objemu 10 m3 (plechová bouda na seno) a taky nebrečím.

O udržování nejde, u každé krabičky mám vyhlídnuté minimálně jedno náhradní umístění. Ale naštvalo mě to, čekal jsem, že vydrží déle :(
V současnosti jich mám 9 (5 mých, 4 adoptované) a už jsem měnil tři a čtvrtou budu měnit v blízké době...ještě, že jsou v Tescu občas slevy na krabičky :-D
  • 0

#1539 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 12:17

KulisekW napsal/a:

Hamaci napsal/a:

O udržování nejde, u každé krabičky mám vyhlídnuté minimálně jedno náhradní umístění. Ale naštvalo mě to, čekal jsem, že vydrží déle :(
V současnosti jich mám 9 (5 mých, 4 adoptované) a už jsem měnil tři a čtvrtou budu měnit v blízké době...ještě, že jsou v Tescu občas slevy na krabičky :-D

Tohle ještě není na depresi,
až budeš mít poměr opačný - 1 krabka 9x ztracená, to je teprve na depresi... Vím o čem mluvím, dokonce u tří mých krabiček.
  • 0

#1540 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2012 - 12:20

9. krabka na Kapru poškozena/ztracena (včetně pomůcky) dnešního dne 17x . Což to, ale na depresi je, že "lovci" mi za to ještě imrvére nadávaj.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

23 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama