Geodepresivní koutek
Publikováno 05 listopad 2012 - 12:44
AJFA
Publikováno 05 listopad 2012 - 13:09
Doporučiji všem zdravým rozumům (a v rámci snahy o jejich zachování) přesunout svou pozornost do také pěkných vláken sousedních:
Prodávám plynovou lampu Campingaz
Magnet - kde sehnat a jaky
Mluvící kartičky Albert
Google music
Vtipy o Geocachingu
Fabia combi 1,2htp 47KW
nebo vážněji na:
Geoget 2.7.3 (tam zatím HaLuMovi nikdo nepoděkoval)
P.S.
Všimněte si prosím, jak pozitivní příměr jsem dokázal použít. Mlýn a jeho mletí jsou věci přece vysloveně užitečné...
Publikováno 05 listopad 2012 - 13:11
Publikováno 05 listopad 2012 - 13:12
Publikováno 05 listopad 2012 - 13:15
Publikováno 05 listopad 2012 - 13:18
Ono problémů s touto keškou bylo tolik, že už si na všechny ani nemůžu vzpomenout, takže jsem si myslel, že jde o tohlehonzak83 napsal/a:
Klasický rubick - já o voze, ty o koze... Ale když uznáváš kačery, kteří jsou v lozích vyloženě vulgární (GC3901Y )...rubick napsal/a:
Ano, to je pravda a já mohl jen konstatovat, že tvůj vzorec pro výpočet je evidentně chybný.
Opravdu nemá smysl v této debatě dále pokračovat. Omlouvám se adminovi, pokud jsem porušil nějaké pravidlo zdejšího fóra, měl jsem pocit, že se snažím předkládat jasné informace a diskutovat slušně.
Abych to celé shrnul - kdybych sepsal jen polovinu z toho, co jsem podle honzaka udělal špatně, trumfnu délkou s přehledem i F.L.Věka I když vím, že diskutovat s ním nemá cenu a většinou jeho příspěvky sleduju s úsměvem a upřímným pobavením z povzdálí, někdy mi to prostě nedá a musím zareagovat, když už se mi tak často otírá o jméno.
Na úplný závěr bych ještě vyzval honzaka, aby zvážil, pokud se cítí takovým způsobem diskriminovaný a utlačovaný, jestli má cenu se takto trápit a takovou zábavu provozovat. Čas se dá jistě trávit i jinak a bez vztekání. Pokud máš pocit, že mých pochybení je příliš, i já mám své bossy, nic ti nebrání o tom napsat na Groundspeak. Třeba máš pravdu a dostanu přes uši nebo mě degradují
A teď už hurá na ty mluvící kartičky z Aberta!!! :D:D
Publikováno 05 listopad 2012 - 21:07
Publikováno 05 listopad 2012 - 22:22
honzak83 napsal/a:
Nedávejte keše do různých skalních dutin, mi jednu keš nakousla nejspíše lasička nebo nějaká horská myš...
hehe, to by mě spíš pobavilo nebo zaujalo že mají o mou krabku zájem i zvířata:D nebo že by hladovej kačer?
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 06 listopad 2012 - 1:34
Publikováno 06 listopad 2012 - 6:31
odnikudnikam napsal/a:
Tak jsem si myslel, že se mně tohle vlákno v praxi vyhne.
Dnes se ztratil můj TB Drak Lukáš TB21BN5. Do světa měla putovat jeho druhá verze se copy známkou. Vyrážel ze stejné skály jako jeho stejnojmenný předchůdce. A... nic. Hned na té skále se ztratil. Moji milí. Řvu zoufalstvím. To Vám človíčka tak NASERE...
Díky za podporu.
p.s. no zatím to nepomohlo. Vyrážím do temna noci na nějakou krabku v podzemí.
Mě vždycky pomůže, když si koupím nový.
Publikováno 06 listopad 2012 - 7:39
Asi bude letos tuhá zima, když zvěř zkouší jíst i krabičky od filmůprazskychytrak napsal/a:
honzak83 napsal/a:
Nedávejte keše do různých skalních dutin, mi jednu keš nakousla nejspíše lasička nebo nějaká horská myš...
hehe, to by mě spíš pobavilo nebo zaujalo že mají o mou krabku zájem i zvířata:D nebo že by hladovej kačer?
Publikováno 06 listopad 2012 - 8:59
honzak83 napsal/a:
Asi bude letos tuhá zima, když zvěř zkouší jíst i krabičky od filmůprazskychytrak napsal/a:
honzak83 napsal/a:
To je taky nápad dávat mikrošky do lesa. Já tam mám velkou pixlu. Než ji sežerou, uplyne 5 let.
Publikováno 06 listopad 2012 - 9:34
Je to jedna ze stagí multiny, dávat 20 velkých krabic by se jednak prodražilo, jednak by je nebylo možno dát na mnohá místa, kam se filmovka v pohodě vleze - příklad dutina skály apod. Tu filmovku taky nesežrala, ale jen nakousla, totéž by mohla provést i s velkou pixlou!odnikudnikam napsal/a:
honzak83 napsal/a:
honzak83 napsal/a:
To je taky nápad dávat mikrošky do lesa. Já tam mám velkou pixlu. Než ji sežerou, uplyne 5 let.
Publikováno 06 listopad 2012 - 9:40
honzak83 napsal/a:
Je to jedna ze stagí multiny, dávat 20 velkých krabic by se jednak prodražilo, jednak by je nebylo možno dát na mnohá místa, kam se filmovka v pohodě vleze - příklad dutina skály apod. Tu filmovku taky nesežrala, ale jen nakousla, totéž by mohla provést i s velkou pixlou!
Tak pak namlátit do země vysokou tyč a na tu tyč přidělat desetilitrovou krabici :-) Panečku, to by byla multina :-)
Publikováno 06 listopad 2012 - 9:49
honzak83 napsal/a:
Je to jedna ze stagí multiny, dávat 20 velkých krabic by se jednak prodražilo, jednak by je nebylo možno dát na mnohá místa, kam se filmovka v pohodě vleze - příklad dutina skály apod. Tu filmovku taky nesežrala, ale jen nakousla, totéž by mohla provést i s velkou pixlou!odnikudnikam napsal/a:
honzak83 napsal/a:
honzak83 napsal/a:
Aha. Sorry, to jsem nevěděl. Ale mikrošky v lese s hintem pařez už jsem taky hledal. Mazec.pa
Publikováno 06 listopad 2012 - 10:18
Tak mikroška v pařezu se dá najít určitě snáze než smallka v kamenném moři o rozměrech řádově 200x50 m v úzkém údolí, kde si signál lítal kam chtěl a hint byl pod kamenem. Ve 2 po půl hodině bez šance, půl roku po publikaci celkem navštěvovaná oblast a 5x dnf...odnikudnikam napsal/a:
Aha. Sorry, to jsem nevěděl. Ale mikrošky v lese s hintem pařez už jsem taky hledal. Mazec.pa
Publikováno 06 listopad 2012 - 11:16
odnikudnikam napsal/a:
Dnes se ztratil můj TB Drak Lukáš TB21BN5. Do světa měla putovat jeho druhá verze se copy známkou. Vyrážel ze stejné skály jako jeho stejnojmenný předchůdce. A... nic. Hned na té skále se ztratil. Moji milí. Řvu zoufalstvím. To Vám človíčka tak NASERE...
Díky za podporu.
mesic neni zadnej cas ..
po mesici zacinam obesilat kacery co logovaly po datu umisteni
po 2 mesichc si povzdechnu
po 3 mesicich uz to neresim
a po 6 meisich dam missing at to nestrasi v kesi
a btw muj Ptero http://coord.info/TB4E6TV visel v kesi dva mesice ... nez kacer, co ho vyzved snad druhej den po umisteni, napsal ze sorry nasel sem ho v aute pod sedackou ... ztracen 2 mesice
Publikováno 06 listopad 2012 - 13:26
Xork42 napsal/a:
odnikudnikam napsal/a:
Díky za podporu.
mesic neni zadnej cas ..
po mesici zacinam obesilat kacery co logovaly po datu umisteni
po 2 mesichc si povzdechnu
po 3 mesicich uz to neresim
a po 6 meisich dam missing at to nestrasi v kesi
Díky, budu aplikovat. Kačery jsem obeslal. Pak mne dostihla ta trudomyslnost.
K vánocům si pořídím třetího Draka Lukáše. Nevzdám to tak lacino. Díky za podporu.
At draci lítaj.
a btw muj Ptero http://coord.info/TB4E6TV visel v kesi dva mesice ... nez kacer, co ho vyzved snad druhej den po umisteni, napsal ze sorry nasel sem ho v aute pod sedackou ... ztracen 2 mesice
Publikováno 06 listopad 2012 - 13:56
odnikudnikam napsal/a:
Díky, budu aplikovat. Kačery jsem obeslal. Pak mne dostihla ta trudomyslnost.
K vánocům si pořídím třetího Draka Lukáše. Nevzdám to tak lacino. Díky za podporu.
At draci lítaj.
Nevzdavat se je dobra myslenka ... mam na cestach 25 a uz 9 je v ...
A draci, draci litaj :D
ted sem se vpodstate skoro osobne minula s mym http://coord.info/TB3BCCP v norsku :D
a za tohodle ztracenyho http://coord.info/TB38YJ2
jsem poslala vetsiho bratra http://coord.info/TB4FMFJ
a protoze me taky pri kazdym odepsani do missing stihne geodeprese tak sem do sveta vypustila CHAOS http://coord.info/TB4WVCX ...protoze ten se muheheheheheh ztratit nemuze
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů