Geodepresivní koutek
Publikováno 07 listopad 2012 - 11:10
Publikováno 07 listopad 2012 - 11:25
Jestli ty si kapánek nevymejšlíš Koneckonců němčina je světovej jazyk. Zkus to třeba v lotyštině nebo estonštiněSmrk napsal/a:
Chystám se na event do Drážďan a chtěl jsem si vyluštit nějaké mysterky. Ale ti Sasíci mají všechny listingy jen v němčině!! U multin je to to samé. Opravdu kačer freundlich.
Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo
bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou
Publikováno 07 listopad 2012 - 11:29
malaveverka napsal/a:
Jestli ty si kapánek nevymejšlíš Koneckonců němčina je světovej jazyk. Zkus to třeba v lotyštině nebo estonštiněSmrk napsal/a:
Chystám se na event do Drážďan a chtěl jsem si vyluštit nějaké mysterky. Ale ti Sasíci mají všechny listingy jen v němčině!! U multin je to to samé. Opravdu kačer freundlich.
jo nemci maj nemcinu ... a myslela jsem ze je to nejhorsi jazyk co se tyce google prekladace ... dokud sem neskusila prekladat listingy z finstiny, to je teprv maso, btw finske kese take NO english
Publikováno 07 listopad 2012 - 11:35
Xork42 napsal/a:
malaveverka napsal/a:
jo nemci maj nemcinu ... a myslela jsem ze je to nejhorsi jazyk co se tyce google prekladace ... dokud sem neskusila prekladat listingy z finstiny, to je teprv maso, btw finske kese take NO english
Já té němčině vcelku rozumím, ale přeci jen ne všemu. Loni jsem dokonce psal nějakému místnímu guru s nálezy snad i na Měsíci, jestli by mi něco doporučil. A napsal mi, že nedoporučil, protože většina keší je jen v němčině :-) No co, budu mít i z multiny mysterku :-)
Publikováno 07 listopad 2012 - 12:21
Nemo02 napsal/a:
a natočit si to na video. V chladných zimních večerech si to pouštět.odnikudnikam napsal/a:
prazskychytrak napsal/a:
Já si o těhle prodejcích CWG myslím svoje a jestli mi někdo s nějakou sbírkou zaklepe na dveře, tak...
a těším se až se tu objeví nějaká dobrá duše a ta prohlásí...svojí CWG sbírku jsem umístil do své nové mysterky, mějte seB)
a potom vše z povzdálí sledovat....ten mazec FTFkařů.
Je to jen o místě uložení keše... prostě vyselektovat městské honiče bodů a hned je větší šance, že tam nějaká kolečka chvíli vydrží...
Publikováno 07 listopad 2012 - 13:54
Publikováno 07 listopad 2012 - 14:06
Johule napsal/a:
Tak tak, já když jsem zrušila sbírku, tak jsem céwégéčka narvala do mojí kešky ke které se musí minimálně tři čtyři kiláky pěšky a ještě je to dál od větších měst - no a ještě po roce jich tam bylo docela dost, jsem zvědavá teď na kontrolu po dvou:)
to je přesně náš případ.. dva kiláky pěšky v horách už si někteří rozmyslí
Publikováno 07 listopad 2012 - 14:28
Smůla je, že stačí jeden "škůdce" a jeden den je krabička plná a další už v ní není nic. Tohle už se nám stalo i na keších, ke kterým je to třeba tři kiláky pěšky.mysakmorce napsal/a:
Publikováno 07 listopad 2012 - 15:01
hrabosata napsal/a:
Smůla je, že stačí jeden "škůdce" a jeden den je krabička plná a další už v ní není nic. Tohle už se nám stalo i na keších, ke kterým je to třeba tři kiláky pěšky.mysakmorce napsal/a:
jj to je pravda... viz naše první keš, kterou jsme po třech letech poslali na odpočinek.. 3 roky v poho, pak najednou zmizela (chvíli před tím jsme v ní komplet doplnili obsah).. prostě smůla.. už jsmeneměli motivaci ji obnovovat... snad ta s dřevěnými kolečky vydrží déle...
Publikováno 11 listopad 2012 - 11:56
Publikováno 11 listopad 2012 - 16:36
Publikováno 11 listopad 2012 - 17:29
Publikováno 11 listopad 2012 - 17:33
Tady je vidět, že ban je dotyčnému úplně jedno - prostě založí další účet a jede dál.
A nelze si taky nevšimnout, že doména před pár dny záhadně změnila majitele - nepamatuji si toho původního, ale tuším že to je o pěkných pár kilometrů. Majitel webu dělá hodně věcí pro to, aby k němu nevedly žádné stopy. Tak možná proto se tím raději nechce nikdo zabývat.
Teď jsem si vzpoměl, vždyť revieweři nemůžou mít čas, ještě mažou logy chybně spuštěného skriptu od mszm :))
Publikováno 11 listopad 2012 - 17:37
Publikováno 11 listopad 2012 - 17:43
Publikováno 11 listopad 2012 - 17:47
A ještě radši bych prosil kačery at nejsou přehnaně aktivní a nedávají na mé keše požadavek na udržbu. Logy čtu, a kupodivu vím co mam dělat, at je to spamer, mzn nebo Karel Vohánka.
díky
viz
Kreten8 family reported Cago belo geosilenci # 5 # (Unknown Cache) needs maintenance at 11/11/2012
Log Date: 11/11/2012
Uživatel FK|{spam}.cz spamuje reklamou na svůj web, prosím o smazání jeho logů.
Tento uživatel byl dnes zaregistrován a už má téměř 800 FI logů (15:13), převážně u mystery keší.
A za doménou {spam}.cz stojí ------------------[/b]
Publikováno 14 listopad 2012 - 20:34
Písmena? Číslice? Písmena a číslice? Tečky?Uprostřed levého křídla se nachází znak, obsahující několik písmen a číslic, oddělených tečkou. Indicie A je jejich pocet.
A tohle se mi stává skoro pořád, že nevím, jak to autor myslel.
Publikováno 14 listopad 2012 - 22:36
Publikováno 14 listopad 2012 - 23:04
Publikováno 15 listopad 2012 - 6:54
mpik napsal/a:
No jo, zase ta nedodělávka. Dělej to v něčem jiném a CopyPaste, nebo vždy jakoby založ nový, neukládej a CopyPaste do editovaného. Snad to dodělají a dají stejný editor i pro opravy. Já ale dělám v PSPadu, HTML snad ještě celkem umím.
Já to měla napsané ve wordu a pak jsem to vložila do editoru ke keši a word zavřela. Ještě jsem si odkopírovala odstaveček ze stručného popisu kešky do nornálního popisu (byl delší než 500 zanků) no a dala dále a spadlo to. To co píšeš ty, mě taky napadlo, ale říkala jsem si je to v pohodě, dneska jim stránky krásně běžej, tak to půjde v klidu. Na podruhé to už neudělalo. No chybama se člověk učí.
A rada pro všechny UKLÁDAT!!!!!!!!!!
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů