Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2086 odpovědí na toto téma

#1821 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2012 - 22:20

JJ - však jsem psal:

sambar439 napsal/a:

Dovedu to pochopit někde na horách...

• 0

#1822 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 0:06

Někdo pomocí disable nechá na jaře zmizet geodálnici.
  • 0

#1823 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 18:12

Začínám mít čím dál větší depresi z toho, jak se kradou keše... Už po 16x mi ukradli jednu kešku (už asi ze 7 různých míst), tentokráte i z místa, které bylo asi 40 metrů od silnice a to mi zmizela i schránka, s kterou jsem si vyhrál :-( Ach jo... http://coord.info/GL9VMAEJ
Si říkám, kdo mi tu skrýš mohl ukradnout :-( Asi nějaký zloděj železa. Jenže kdo by hledal železo jen tak uprostřed pole... :-(((
  • 0

#1824 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 18:21

Mě zmizela včera taky keš, který je v lese takže náhodný nález mudly je dost nepravděpodobný :(
  • 0

#1825 dris

dris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 18:34

Roman_Jaromer napsal/a:
Začínám mít čím dál větší depresi z toho, jak se kradou keše... Už po 16x mi ukradli jednu kešku (už asi ze 7 různých míst), tentokráte i z místa, které bylo asi 40 metrů od silnice a to mi zmizela i schránka, s kterou jsem si vyhrál :-( Ach jo... http://coord.info/GL9VMAEJ
Si říkám, kdo mi tu skrýš mohl ukradnout :-( Asi nějaký zloděj železa. Jenže kdo by hledal železo jen tak uprostřed pole... :-(((

To je velká škoda vypadá to pěkně propracovaně. Zloděj železa je řekl bych dost nepravděpodobný... ale proč by to bral někdo jiný?
  • 0

#1826 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 21:23

dris napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:

To je velká škoda vypadá to pěkně propracovaně. Zloděj železa je řekl bych dost nepravděpodobný... ale proč by to bral někdo jiný?

No proč, prostě z radosti někomu škodit. Běžná zábava dnešních dětí.
  • 0

#1827 barbus61

barbus61

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 22:12

Na me taky sedla depka. Kleknul mi eTrex 30. V terenu funguje normalne. Kese, mapy vse O.K. Kdyz to ale zapojim na PC, tak se mi nezobrazi slozka "garmin". Je tam zobrazeno jen: VolumeIcon.icns a autorun. Takze ho muzu pouzivat tak dlouho, nez vylovim vsechny nahrane kese......a pak ho muzu zahodit :(
  • 0

#1828 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 22:30

Roman_Jaromer napsal/a:

To mi je sice líto, ale pokud ke všemu budeš mít postoj jako na stránce 87 tohoto vlákna, budeš sice za lidumila, ale zlodějíčků se nezbavíš...
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#1829 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2012 - 22:34

martinracek26 napsal/a:
Mě zmizela včera taky keš, který je v lese takže náhodný nález mudly je dost nepravděpodobný :(

Me zmizela minule pondeli kes i s prihradovym stozarem v docela tezkem lesnim terenu na uzke cesticce po hrebenu kopce :-( Beze stop, jen betonovy sokl tam zustal.
  • 0

#1830 mroud.brown

mroud.brown

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 10:29

Zatim jsem o "fekalnich fantomech" jenom cetl, tentokrat to postihlo moji cache ve Znojme. Uz je v archivu. Prikladam vystizny log posledniho nalezce: http://www.geocachin...3b-41eae59135da
  • 0

#1831 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 10:59

mroud.brown napsal/a:
Zatim jsem o "fekalnich fantomech" jenom cetl, tentokrat to postihlo moji cache ve Znojme. Uz je v archivu. Prikladam vystizny log posledniho nalezce: http://www.geocachin...3b-41eae59135da

Ehm... jsem zvědavá, zda si ji kolega Trhač přidá do bookmarku žijících archiválií... - předpokládám, že si ji nemíníš odnést, ne? :D
(Teda sorry, že si dělam srandu, samozřejmě je to smutný.)
  • 0

#1832 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 11:08

Jacka_dominikanka napsal/a:

mroud.brown napsal/a:

Ehm... jsem zvědavá, zda si ji kolega Trhač přidá do bookmarku žijících archiválií... - předpokládám, že si ji nemíníš odnést, ne? :D
(Teda sorry, že si dělam srandu, samozřejmě je to smutný.)

To není žijící archiválie. Někdo ji ukradl i s aktuálním obsahem. Jo jo, dneska vám ukradnou i h***o.
  • 0

#1833 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 19:20

Roman_Jaromer napsal/a:

Romane, to spíš vypadá, že si Tě někdo "oblíbil" :-(

To nemůže být náhoda, zvlášť když je těch míst, kde se Ti pavidelně ztrácejí krabičky víc...

I když u té poslední od křížku bych si dovolil klidně i myslet, že se ta skrýš hodila snad i někomu z kačerů pro vlastní potřebu... Byla fakt pěkná.

To je fakt na depku :-(
  • 0

#1834 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 20:59

To už by chtělo nějakou fotopast.
  • 0

#1835 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 21:36

LudaL napsal/a:

Za kolik se dá taková věc pořídit? Někde by určitě stála za to.
  • 0

#1836 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2012 - 21:38

http://www.zbozi.cz/...bidky&r=campmoz
Ale samozřejmě by bylo lepší si ji někde pujčit.
  • 0

#1837 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 6:05

Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně: má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.
  • 0

#1838 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 7:00

LudaL napsal/a:

Jenže pak budeš mít jen nějakou fotku a pokud ji někde pověsíš tak se najdou tací, kteří budou mít ještě kecy co děláš kvůli nějakému kousku papíru nebo budou hloupě mentorovat ohledně úřadu pro ochranu osobních údajů. A to ještě v případě, že ti nikdo nešlohne tu past.
Je to fakt na geodepku.
  • 0

#1839 hrabosata

hrabosata

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 7:53

Smrk napsal/a:
Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně:

má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.

Zklamal mě hošík. Původně jsem se chtěl přidat k těm hlasům, které chtěly, ať už mu dáme pokoj, když se, byť s kecy okolo, rozhodl pro nápravu, ale jak vidno, zmýlil jsem se. Ten ještě se svou drzostí a nedostatkem rozumu v životě tvrdě narazí.
  • 0

#1840 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2012 - 8:08

Smrk napsal/a:
Případ ukradených travelů kačerem Cool@ se vyvinul následovně:

má u sebe pravděpodobně ještě stále dva coiny. Vše ostatní vrátil, ale TBčka a další podobné známky s řetízkem samotné bez věci na řetízku. Chybí delfín, červená mince s drakem, autíčko a plyšový medvídek.

No vypadá to uzrál čas na osobní návštěvu doma.
  • 0

23 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama