barbus61 napsal/a:
To neni pravda, objevi se muj profilpavlisp napsal/a:
sambar439 Já mám fčil jinou depresi. Kliknu na Tvůj statusbar a objeví se můj profil. Nechápu
To se mi taky stává, každej druhej mě v emailech nominuje do geo miss i missek:D
Publikováno 10 prosinec 2012 - 22:15
barbus61 napsal/a:
To neni pravda, objevi se muj profilpavlisp napsal/a:
sambar439 Já mám fčil jinou depresi. Kliknu na Tvůj statusbar a objeví se můj profil. Nechápu
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 11 prosinec 2012 - 6:39
sovidoupe napsal/a:
Jo to je dobrý přístup, protože hrabání sněhu někde uprostřed lesa mě docela baví jednou jsem se prokopával hodinu ledem na Čertově hoře a radost byla veliká. Dodám, že kdybych ji poničil, bral bych to jako věc cti, dát krabici novou.Smrk napsal/a:
poohDA napsal/a:
no já keš postavil tak, že nadávají ti, co tam jdou v létě a ti zimní si to pochvalují. :-)sambar439 napsal/a:
Jenom za dnešek mi ve schránce přistálo 60 nových mailů a všechno jsou to keše disablované "na zimu"... Co to je za blbej zvyk??? A to mi chodí jenom Královéhradecký kraj... Ach jo :-(
Já mám rovnou v atributech nelovitelné v zimě. Keš leží na zemi a jestli se někdo chce kopat metrem sněhu, tak prosím.
Publikováno 12 prosinec 2012 - 9:48
Publikováno 12 prosinec 2012 - 10:50
honzak83 napsal/a:Nevím, zda se smát ubohosti onoho reviewera nebo plakat nad tím, že takovýto jedinec dostal od groundspeaku právo rozhodovat o tom, co je v geocachingu správné a co nikoli...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 12 prosinec 2012 - 10:53
Publikováno 12 prosinec 2012 - 10:58
Citecka napsal/a:
--autocenzůra--
Publikováno 12 prosinec 2012 - 11:12
honzak83 napsal/a:
Slova jednoho z reviewerů - "Geokopr si může vesele zalogovat někdo, kdo dojde jen jedny určené souřadnice ...
Publikováno 12 prosinec 2012 - 11:18
Publikováno 12 prosinec 2012 - 11:24
Publikováno 12 prosinec 2012 - 11:29
Publikováno 12 prosinec 2012 - 11:37
sovidoupe napsal/a:
Jo to je dobrý přístup, protože hrabání sněhu někde uprostřed lesa mě docela baví jednou jsem se prokopával hodinu ledem na Čertově hoře a radost byla veliká. Dodám, že kdybych ji poničil, bral bych to jako věc cti, dát krabici novou.Smrk napsal/a:
poohDA napsal/a:
no já keš postavil tak, že nadávají ti, co tam jdou v létě a ti zimní si to pochvalují. :-)sambar439 napsal/a:
Jenom za dnešek mi ve schránce přistálo 60 nových mailů a všechno jsou to keše disablované "na zimu"... Co to je za blbej zvyk??? A to mi chodí jenom Královéhradecký kraj... Ach jo :-(
Já mám rovnou v atributech nelovitelné v zimě. Keš leží na zemi a jestli se někdo chce kopat metrem sněhu, tak prosím.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:23
Sorry, ale tohleto neberu - sice bohužel takovýmto honibodům nelze smazat bod za účast, ale upozornit na to, že jejich jednání není zrovna košér, to snad lze. Je to totéž, jako když někdo nepustí např. v autobuse sednout starého člověka o berlích - sice neporušil zákon, ale je to neslušné a nemělo by se to jen tak přehlížet. Pravidla dělají v USA, kde by snad nikoho nenapadlo dát si attend log na nějakém náročném eventu v podobě dlouhého pěšího/cyklo pochodu, aniž by se pokusil aspoň splnit smysl onoho eventu (u Geokopru určitě není smyslem přijít na výchozí souřadnice, na ty lze dojet pohodlně autem), ale pokusit se splnit nějakou výzvu. Stejně tak v Americe snad ani neexistují servery s daabázemi finálek apod.Sutech napsal/a:
A zkusil jsi někdy honzáku zapřemýšlet nad tím, že reviewer to říká proto, že je to tak dle pravidel? A že reviewer tedy tato pravidla musí vykládat bez ohledu na svůj osobní názor?
Ale ne, tobě prostě vyhovuje se do kolegy neustále navážet. Jdi se bodnout, uvědom si, že ten člověk z té své funkce nic nemá - tedy krom neustálého rozčilování se nad takovými, jako jsi ty. Reviewer může udělat chybu, ale 99% jeho práce je kvalitní - což již ovšem nikdo neocení.
No nic, to bylo jen takové depresivní povzdechnutí nad nevděčností lidstva a podobnými záležitostmi, jdu raději pracovat .
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:37
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:38
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:40
PRESEKA napsal/a:
Do Prčic...Jenže pozor. I tam se chodí z různých míst prostě jak se komu chce a jak se kdo cítí. Jde totiž o to vyrazit ven nebo snad ne ?
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:42
Upozornění se dělá tak, že vynadám někomu, koho se to netýká? Fakt zajímavý přístup.honzak83 napsal/a:upozornit na to, že jejich jednání není zrovna košér, to snad lze
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:43
Publikováno 12 prosinec 2012 - 12:54
Ono se to tohoto reviewera týká, neb mi opakovaně napsal, že toto nesmí být obsaženo v listingu keše. Jiným reviewerům však něco takového nevadí, naštěstí...Vláček napsal/a:
Upozornění se dělá tak, že vynadám někomu, koho se to netýká? Fakt zajímavý přístup.honzak83 napsal/a:upozornit na to, že jejich jednání není zrovna košér, to snad lze
Publikováno 12 prosinec 2012 - 13:05
honzak83 napsal/a:
Sorry, ale tohleto neberu - sice bohužel takovýmto honibodům nelze smazat bod za účast, ale upozornit na to, že jejich jednání není zrovna košér, to snad lze. Je to totéž, jako když někdo nepustí např. v autobuse sednout starého člověka o berlích - sice neporušil zákon, ale je to neslušné a nemělo by se to jen tak přehlížet. Pravidla dělají v USA, kde by snad nikoho nenapadlo dát si attend log na nějakém náročném eventu v podobě dlouhého pěšího/cyklo pochodu, aniž by se pokusil aspoň splnit smysl onoho eventu (u Geokopru určitě není smyslem přijít na výchozí souřadnice, na ty lze dojet pohodlně autem), ale pokusit se splnit nějakou výzvu. Stejně tak v Americe snad ani neexistují servery s daabázemi finálek apod.
Publikováno 12 prosinec 2012 - 13:20
Sutechu, naprostej souhlas - slušnej a rozumně uvažující člověk žádný pravidla ani moc nepotřebuje, protože co je a není košer se dá odvodit i pouhým pověstným selským rozumem. Pravidla potřebuje především vychcánek, aby mohl dumat, jak je ochcat a současně si svůj fixl odůvodnit a obhájit (většinou hlavně sám před sebou).Sutech napsal/a:
V zásadě se s tebou shodnu - ano, my Češi máme takovou vlastnost, že se snažíme všechno "očůrat". Proto (nejen) Američanům postačí velice obecně psaná pravidla, zatímco já mám zavalenou schránku dotazy na jejich přesný výklad (naposledy např. otázkou, ve kterém okamžiku se krabička od svačiny pohozená v lese stává ukrytou keší), ze kterého se tazatel snaží buď dozvědět, zda si může keš/event zalogovat dalším "alternativním" způsobem a nebo naopak smazat log takovémuto "alternativnímu" lovci.honzak83 napsal/a:
Sorry, ale tohleto neberu - sice bohužel takovýmto honibodům nelze smazat bod za účast, ale upozornit na to, že jejich jednání není zrovna košér, to snad lze. Je to totéž, jako když někdo nepustí např. v autobuse sednout starého člověka o berlích - sice neporušil zákon, ale je to neslušné a nemělo by se to jen tak přehlížet. Pravidla dělají v USA, kde by snad nikoho nenapadlo dát si attend log na nějakém náročném eventu v podobě dlouhého pěšího/cyklo pochodu, aniž by se pokusil aspoň splnit smysl onoho eventu (u Geokopru určitě není smyslem přijít na výchozí souřadnice, na ty lze dojet pohodlně autem), ale pokusit se splnit nějakou výzvu. Stejně tak v Americe snad ani neexistují servery s daabázemi finálek apod.
Ale nechápu, co s tím má společného reviewer, do kterého jsi se ve svém prvním příspěvku poměrně nelichotivě opřel. Jestliže totiž GS, potažmo pravidla říkají, že se stačí na event dostavit, nemusíš se ani účastnit jeho náplně či se logovat do nějakého logbooku, tak to tak musí reviewer vykládat. Já to taky tak vykládám, přestože si o těchto "vyčůráncích" jako člověk/cacher myslím svoje. Nakonec si ale vždy odpovím - je to jejich věc, když se chtějí kvůli pitomému virtuálnímu bodu okrádat o zážitky, nechť je jim přáno. Jako reviewer ale nesmím mít žádné pochybnosti.
A to bych doporučoval i tobě - nesnaž se stále vymýšlet způsoby, jak tyto nepoctivce potrestat (nejvíc trestají sami sebe, i když si to neuvědomují). Především se ale nevoz po reviewerovi, který skutečně nemůže za to, že jsou pravidla nějak dána, resp. za to, že u nás je možná těchto podvodníčků více, než ve světě.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů