Přejít na obsah

Fotka

Máte doma "kačera" ?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
65 odpovědí na toto téma

#41 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2009 - 22:58

Zegga napsal/a:

spuzva napsal/a:Zeggo, ty máš vážně pocit, že jsem se tě na něco ptal ???

Ted ano, tedy odpovím. Ty máš opravdu pocit, že jsem Ti na něco odpovídala?

jsi militantně vyladěná, určitě máš hnědé podkolenky a nestíháš péct cukroví.. P4E!
  • 0
PUNK 4 EVER!

#42 mechtuar

mechtuar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2009 - 16:25

spuzva napsal/a:
Už to z vás leze... prek Zámkáči jsou ok, ale kdybyste je poslouchali, tak budete říkat Visáči... Mimochodem netušíte asi ani, že Michal Pixa, zvaný pixies, je taky kačer, tak a máte to, matky ... :-)

neboj visáče posloucham už ňákej pátek ale visáče říká každej a zámkáči zní líp :)
  • 0
fičí fičí fičí too

#43 Jarouch

Jarouch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2009 - 23:54

Když se vrátím k úvodnímu přízpěvku, jsem z těch ktreří raději kešují než uklízejí (sekají, drhnou atd..), ale myslím si že dva lidé se můžou mít rádi i když mají jiné zájmy ale nemohl bych být s učitelkou která nezvládá své okolí (ani rodinu) a ještě pomlouvá manžela za to že má jiné zájmy než ona tady na foru se snaží řešit své problémy. Možná mně to připadá jen z textu, pakliže to je jinak tak mě paní učitelko opravte (případně mně opravte chyby v textu).
  • 0

#44 gerdik

gerdik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 499 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 10:37

Jarouch napsal/a:
Když se vrátím k úvodnímu přízpěvku, jsem z těch ktreří raději kešují než uklízejí (sekají, drhnou atd..), ale myslím si že dva lidé se můžou mít rádi i když mají jiné zájmy ale nemohl bych být s učitelkou která nezvládá své okolí (ani rodinu) a ještě pomlouvá manžela za to že má jiné zájmy než ona tady na foru se snaží řešit své problémy. Možná mně to připadá jen z textu, pakliže to je jinak tak mě paní učitelko opravte (případně mně opravte chyby v textu).

Jarouchu, Jarouchu.
Pokud tím rozdílným zájmem je "řízení a správa domacnosti" oproti zájmu "dvacetiletá blondýna", tak tu úžasnou potvoru docela chápu a nepřipadá mi vůbec jako potvora.;)
  • 0

#45 snorchl

snorchl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 13:22

Tak toto doře znám, neboť se vracím z odlovů dost pozdě a kešuji docela často a samozřejmě manželce to vadí, když ji řeknu pojď se mnou tak to se jí nechce a když už jde, tak zcela vyjímečně a max tak na tři keše. No došlo to tak daleko že možná hrozí rozvod a já nevím co dál, neboť se mého oblibeného koníčka vzdát nechci ale být singl také ne.
  • 0

#46 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 14:01

Rozvod kvůli keším?! Šmarjá, no to na nás doma čekají divoké věci. :o Ještě, že účet a GPSku máme každý svou.B)
  • 0

#47 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 15:03

snorchl napsal/a:
Tak toto doře znám, neboť se vracím z odlovů dost pozdě a kešuji docela často a samozřejmě manželce to vadí, když ji řeknu pojď se mnou tak to se jí nechce a když už jde, tak zcela vyjímečně a max tak na tři keše. No došlo to tak daleko že možná hrozí rozvod a já nevím co dál, neboť se mého oblibeného koníčka vzdát nechci ale být singl také ne.

Tak, je jasné, že když jdu se ženou, tak musím trochu upravit plány a rozvrh akce, ale tohle snad není důvod k rozvodu, nebo ne ?

Obávám se, že je nutné si jasnit, co je společná aktivita a co si děláte každý sám. Ale pokud je to tak, že ty jsi věčně na keších a žena sedí sama doma, tak je něco špatně.

Třeba by měla začít kešovat s někým jiným, když s Tebou nemůže, některé kačerky to tak dělávají :D
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#48 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 15:33

kolombo napsal/a:

snorchl napsal/a:

Tak, je jasné, že když jdu se ženou, tak musím trochu upravit plány a rozvrh akce, ale tohle snad není důvod k rozvodu, nebo ne ?

Obávám se, že je nutné si jasnit, co je společná aktivita a co si děláte každý sám. Ale pokud je to tak, že ty jsi věčně na keších a žena sedí sama doma, tak je něco špatně.

Třeba by měla začít kešovat s někým jiným, když s Tebou nemůže, některé kačerky to tak dělávají :D

Chlapci, nebuďte sobečtí a berte ženu s sebou....!! Já jsem jí včera vzal na krásný kolovratský ývnt a ona mne pak za odměnu odvezla domů :-) P4E!
  • 0
PUNK 4 EVER!

#49 snorchl

snorchl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 22:03

Žena nekešuje vůbec a ač jsem ji několikrat vysvětloval že je to o něčem jiném než jen najít krabičku plnou kindršrotu a zapsat se do logbooku tak stále nechápe i když dobře ví co to je. Třeba teď nedavno jsem si dal Styx, pro mě super zažitek ja už se těším na Měsíční štolu, to samé No Voltage, ale pro ní je to jen hazardování že tam něco chytnu, spadnu něco se mi stane apod čímž můj požitek z odlovu je pak po navratu domů jinde. Takže večné rozpory. Jako ano musím přiznat že geocachingu jsem propadl úplně, ale nevím jak z toho, určitě chci lovit dál, ale rozvádět se také nechci.
  • 0

#50 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2009 - 23:07

snorchl napsal/a:
Žena nekešuje vůbec a ač jsem ji několikrat vysvětloval že je to o něčem jiném než jen najít krabičku plnou kindršrotu a zapsat se do logbooku tak stále nechápe i když dobře ví co to je.

Třeba teď nedavno jsem si dal Styx, pro mě super zažitek ja už se těším na Měsíční štolu, to samé No Voltage, ale pro ní je to jen hazardování že tam něco chytnu, spadnu něco se mi stane apod čímž můj požitek z odlovu je pak po navratu domů jinde. Takže večné rozpory.
Jako ano musím přiznat že geocachingu jsem propadl úplně, ale nevím jak z toho, určitě chci lovit dál, ale rozvádět se také nechci.

Tak ber ženu na ty keše, kde je to hezký výlet a ty extrémovky si lov tak nějak bokem.

Moje žena taky neloví, jen chodí na výlety. Ale když hledám kešku moc dlouho, tak je trochu nervní.

Naposledy se mnou byla na keších s terénem 4+ a taky to šlo.

Asi by měla mít taky něco, čím se zabaví, kromě manžela vedle v křesle.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#51 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2009 - 8:27

kolombo napsal/a:Tak ber ženu na ty keše, kde je to hezký výlet a ty extrémovky si lov tak nějak bokem.

Moje žena taky neloví, jen chodí na výlety. Ale když hledám kešku moc dlouho, tak je trochu nervní.

I přes to, že de facto ke gc nás přivedla Sobíková, dneska už prostě není z toho nadšená a na keše chodím v 85% sám. Těch 15% jsou pak keše ze společných výletů, dovolených atd., které jsou "hezčí". Docela ji v tom chápu, ona jde za poznáním a zážitkem, já už se trochu honím za číslama a snažím se vyčistit si okolí. Ty společné keše si prostě užijeme a já vím, že dostanu "vycházku" na sobotní lov a ona zase na svoje "čtvrteční" tance. Já ji nenutím chodit všude se mnou, ona mně zase netahá na tance atd.
  • 0

#52 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2009 - 9:41

Já vyrážím s potěrem, což paní domu uvolní ruce pro sebe. GC moc ráda nemá, ale když je krabička na zajímavém místě, ráda se projde. HC kešky dávám buď sám nebo s kamarády. Tam děti ani ženu raději neberu.
  • 0

#53 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2009 - 15:54

Ja osobne jsem ted sam,takze jsem nemel moznost eventuelni partnerku seznamit s GC,ale rozhodne bych se nezlobil,pokud by se pro to nedchla tez:-) Jednak vic oci vic vidi (pokud by slo o nejakou lahudkovou kes, tak jsem stoupencem toho,aby si ji kazdy nasel sam,ale obycejne krabky "pod korenem" az tak neresim). Bohuzel, se znamymi mam zkusenost,ze jsem s nimi prosel les a odlovil na zatah 8 kesi a byli z toho drobet nesvi(jsou zvykli chodit na vylety za cilem, ne krizovat lesem),takze se obavam,aby to u budouci partnerky nebylo zrovna tak. Pokud bych cirou nahodou narazil na kacerku,rozhodne bych se nezlobil :-) Smiril bych se i s akceptovanim me posedlosti,ale nazor "ten muj se zas honi jak magor po lese za plechovkou", by me nejspis trochu mrzel....:(
  • 0

#54 snorchl

snorchl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 15:31

Ja jsem ted na vazkach, kam dal, nebot kesovani se pro me stalo vic nez je konicek.
  • 0

#55 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 15:35

mate doma kacera?

nemam, ja ho mam s sebou v praci :D
  • 0

#56 moucha111

moucha111

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 15:57

kolombo napsal/a:

snorchl napsal/a:
Žena nekešuje vůbec a ač jsem ji několikrat vysvětloval že je to o něčem jiném než jen najít krabičku plnou kindršrotu a zapsat se do logbooku tak stále nechápe i když dobře ví co to je.

Třeba teď nedavno jsem si dal Styx, pro mě super zažitek ja už se těším na Měsíční štolu, to samé No Voltage, ale pro ní je to jen hazardování že tam něco chytnu, spadnu něco se mi stane apod čímž můj požitek z odlovu je pak po navratu domů jinde. Takže večné rozpory.
Jako ano musím přiznat že geocachingu jsem propadl úplně, ale nevím jak z toho, určitě chci lovit dál, ale rozvádět se také nechci.

Tak ber ženu na ty keše, kde je to hezký výlet a ty extrémovky si lov tak nějak bokem.

Naposledy se mnou byla na keších s terénem 4+ a taky to šlo.
Asi by měla mít taky něco, čím se zabaví, kromě manžela vedle v křesle.

Každý nemá doma paní Kolombovou, která je ochotná doprovázet např. na Fextech;)
  • 0

#57 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 17:06

snorchl napsal/a:
Ja jsem ted na vazkach, kam dal, nebot kesovani se pro me stalo vic nez je konicek.

Takze posledlost?:-) Ja to sice nemam az tak do extremu,ale citim,jak to cloveka tahne ven... Ona by mela panovat vzajemna tolerance zajmu a kompromis,ale chapu, ze jestli je manzelka takova ta "doma rozsedela",asi to jen tak nejde...
  • 0

#58 kuchar11

kuchar11

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 17:18

Moje žena tomu přišla na chuť, nejvíc jí baví když mi jí vyfoukne před očima.:@
  • 0

#59 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 19:20

My vyrážíme s přítelem hlavně ven :-) Než on si sbalí všechny ty sarapatičky kolem paraglidingu, postahuju kešky kolem kopce, na místě ho vypustím do vzduchu a on mi zeshora hlásí, kde se pohybujou podezřelý individua, abych to nemusela hledat :D Odpoledne se zase sejdeme a jsme oba spokojený. A když je náhodou blbý vítr, tak jde se mnou. Když mu slíbím po cestě nějaký extra zážitek, snese i několikahodinový lítání po lese ;)
  • 0

#60 Anupev

Anupev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 597 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2009 - 20:34

kuchar11 napsal/a:
Moje žena tomu přišla na chuť, nejvíc jí baví když mi jí vyfoukne před očima.:@

To nesnasim....:-D To mi dela geokamarad (chodim ja, on a jeho pritelkyne-jsou spolu registrovany jako tym), vzdycky dorazime do geoblasti, on to nekde s vyrazem machra vystoura,tvari se jak sultan Sulejman.....no to bych tu byl do rana.....radsi nic:D
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama