Sloupce - atributy
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:27
Predpokladam, ze takto to asi vypadat nema.
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:33
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:33
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:34
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:37
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:40
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:44
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:56
Publikováno 06 prosinec 2009 - 10:58
Je mi to jasny, nez se schrousta, nejakou dobu to trva...ale dobry, pro prehled to nema chybu. Mozna kdyzby se to dalo "zapnout a vypnout" jednim "tlacitem", bylo by to jeste lepsiHaLuMa napsal/a:
No, zpomali, protoze se pro kazdou ti ikonku miso vyhledavat zaznamy v tabulce logu. To pochopitelne nejaky cas zabere.
Publikováno 06 prosinec 2009 - 11:07
Nicmene by jako docasna dokumentace mohlo slouzit toto:
'archive' : begin Result := TRIANGLE_RED; end; 'archive/unarchive' : begin Result := TRIANGLE_RED; end; 'attended' : begin Result := SQUARE_GREEN; end; 'didn''t find it' : begin Result := SQUARE_RED; end; 'disabled' : begin Result := CIRCLE_RED; end; 'enable listing' : begin Result := CIRCLE_GREEN; end; 'found it' : begin Result := SQUARE_GREEN; end; 'needs archived' : begin Result := CROSS_RED; end; 'needs maintenance' : begin Result := CROSS_RED; end; 'owner maintenance' : begin Result := CROSS_GREEN; end; 'post reviewer note' : begin Result := SQUARE_YELLOW; end; 'publish listing' : begin Result := CIRCLE_GREEN; end; 'temporarily disable listing' : begin Result := CIRCLE_RED; end; 'unarchive' : begin Result := TRIANGLE_GREEN; end; 'update coordinates' : begin Result := CROSS_YELLOW; end; 'webcam photo taken' : begin Result := SQUARE_GREEN; end; 'will attend' : begin Result := SQUARE_YELLOW; end; 'write note' : begin Result := SQUARE_YELLOW; end; Else begin Result := SQUARE_GREY; end;
Satan: Presouvani sloupcu jiste bude, ale az nekdy ve chvili, kdy se do sloupcu bude programove zasahovat. Neni to vec, kterou delas kazdy den. Tak to vydrz.
Lukabike: K zapinani "jednim tlacitkem" se asi nekdy v budoucnu budou dat pouzit pohledy do databaze. Neboli rychle stridatelne sady sloupcu.
PS: Ja jsem si makro pridal do sloupecku "stav", kde dle meho nazoru dava nejvetsi smysl
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 06 prosinec 2009 - 11:13
Publikováno 06 prosinec 2009 - 11:24
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 06 prosinec 2009 - 11:40
http://geoget.ararat...r:visualscripts
Publikováno 06 prosinec 2009 - 18:36
S474N napsal/a:
BTW nekde jsem tu zahledl, ze nekdo pokousel menit v tom Stav ty paznaky (kolecka, podtrzitka, pomlcky atd) za graficke symboly. Nevite nekdo, jestli je to uz "ready" nebo to byla pouze slepa kolej? Ja jenom, jestli se uz muzu zacit tesit.
To jsem byl asi já, ale musel jsem počkat na novou verzi GeoGetu a mustr od medwyna
První verze makra je hotová, přikládám. Dovolil jsem si použít dvě funkce z makra Condition, původního autora jsem tam uvedl, tak to doufám nevadí.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 06 prosinec 2009 - 18:53
Publikováno 06 prosinec 2009 - 18:58
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 06 prosinec 2009 - 19:03
Publikováno 06 prosinec 2009 - 21:47
LudekV napsal/a:
S474N napsal/a:
BTW nekde jsem tu zahledl, ze nekdo pokousel menit v tom Stav ty paznaky (kolecka, podtrzitka, pomlcky atd) za graficke symboly. Nevite nekdo, jestli je to uz "ready" nebo to byla pouze slepa kolej? Ja jenom, jestli se uz muzu zacit tesit.
To jsem byl asi já, ale musel jsem počkat na novou verzi GeoGetu a mustr od medwyna
První verze makra je hotová, přikládám. Dovolil jsem si použít dvě funkce z makra Condition, původního autora jsem tam uvedl, tak to doufám nevadí.
Moc mi to není jasné - vidím tužtičku (nebo co to je) a každá ta tužtička je jinak daleko od levého kraje - co to vyjadřuje?
Publikováno 06 prosinec 2009 - 21:58
Publikováno 07 prosinec 2009 - 10:17
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů