Prolink na web: PF 2015 - Kapsa
Publikováno 18 prosinec 2014 - 11:37
Publikováno 18 prosinec 2014 - 14:08
Publikováno 18 prosinec 2014 - 21:16
mastný a kyselý!
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 19 prosinec 2014 - 5:35
Přeji všem, ať v novém roce najdou víc keší než v tom starém, mě se to asi nepovede, vzhledem k tomu že jsem v tomto roce objel dva powertraily JTJPT a DSGC na kole.
Publikováno 19 prosinec 2014 - 12:48
Vsem kacerum preju krasne svatky a vse nejlepsi do celeho noveho roku. A mnoho krasnych kesi i eventu.
Publikováno 19 prosinec 2014 - 20:50
Tak taky ode mne přání všeho nejlepšího do nového roku .
Publikováno 24 prosinec 2014 - 10:43
Koukám, že letos je potíž sehnat fotku se sněhem I my přejeme Všem Krásné Vánoce a pohody v roce 2015. Ať se daří, zdeziz
Publikováno 24 prosinec 2014 - 10:49
Krásné svátky všem i od zvědavky. U nás je krásně slunečno, ráno byly střechy bílé, i když večer byl teplý.
Jen útok migrény bych nemusela a proto se loučím a jdu se schovat do ticha a temna.
Publikováno 24 prosinec 2014 - 11:56
Pohodové a klidné Vánoce a do roku 2015 vykročtš tou správnou nohou.
Publikováno 24 prosinec 2014 - 12:26
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 24 prosinec 2014 - 12:38
Publikováno 24 prosinec 2014 - 13:01
Přeju požehnané Vánoce i celý příští rok, radost a pokoj, a ať ten vertikální směr má pro vás nějakej význam nejen při chytání družic a lovu T5ek !
Publikováno 24 prosinec 2014 - 16:39
Publikováno 24 prosinec 2014 - 20:53
Publikováno 07 prosinec 2015 - 23:11
A je to tady - opět nastal čas na pravidelný příspěvek, ale řeknu vám - je to teda fofr jako v nějakým flejmovým vláknu (sic!)
Vždyť kvůli frekvenci psaní příspěvků na zdejší fórum - do tohoto zásadního threadu - ani pomalu nestíhám chodit na kešky!
Tak tedy - Štastný a veselý / Štastné a veselé * a jen to nejlepší do magického roku 2016! **
PS: Vzhledem k aktuálním klimatickým podmínkám nemám k dispozici klasickou symboliku - romanticky zasněženou basičku lahváčů. Snímky bas nezasněžených mám, leč jejich strohost a prvoplánová podbízivost ku konzumaci nemá pranic společného se střídmostí stavu mysli v období adventu - tudíž tradiční foto letos opět nechávám na vás... ***
Osobně popřát si můžeme třeba na pražském prosincovém geopivu, kam mě jako geodůchodce přijedou vyvenčit, aniž bych musel kupovat nějaké hrnce (tedy doufám)
---------------------------
* nehodící se škrtněte, tak jako vždy
** rok 2016 bude patrně stejně magický jako roky doposud, ale v takhle v přáníčku to vždycky vypadá dobře - a hlavně krapet oduševněle
*** jak si možná již bystřejší z vás všimli, z důvodu nedostatku invence, postupující sklerózy či alkoholovému otupění mysli**** , jsem se jal drze kopírovat loňský příspěvek, s tím, že si toho nikdo nevšimne - kdo by taky studoval toto pochybné vlákno dozadu, že? Ale protože (nejen) na Vánoce máme být k sobě upřímní, tak jsem se dovolil rovnou hned přiznat - a v neposlední řadě si tím rozšířit poznámkový aparát, což je - jak známo - jedna z mnoha úchylek mých listingů
**** nehodící se škrtněte, tak jako vždy
0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů