Bez těch piv z dřívějška je to tu nějaký smutný, tak já nějaká pohodím a berte si.
Publikováno 03 prosinec 2021 - 20:29
Bez těch piv z dřívějška je to tu nějaký smutný, tak já nějaká pohodím a berte si.
Publikováno 04 prosinec 2021 - 1:54
Když jinak nedáš, vzal jsem si jednoho Hendrycha. Díky kámo .
Šťastný a veselé všem !
Publikováno 04 prosinec 2021 - 11:23
To už je votevřený a možná voblízaný - eště bych něco chytil...
Publikováno 05 prosinec 2021 - 9:07
Dīky, to se nedá odmítnout. Bereme dvě černá k snídani a všem přejeme klidné Vánoce. Na zdraví !!!
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 05 prosinec 2021 - 9:45
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 12 prosinec 2021 - 0:44
Lidi, vy jako nepijete pivo?! A jako "šťastný a veselý" nic jako?! Tak jestli nic vostatního, tak tohle je úpadek, fakt...
Publikováno 12 prosinec 2021 - 8:27
OK, tak já bych si s dovolením vzal toho Konráda, díky. A taky přeju šťastný a veselý .
Publikováno 12 prosinec 2021 - 9:11
Publikováno 12 prosinec 2021 - 18:36
Také já přeju všem hezké Vánoce a všechno nejlepší v novém roce.
L. A.
P.S. Hint: za kometou...
Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 12 prosinec 2021 - 19:17
Publikováno 12 prosinec 2021 - 19:52
To je v moři, někde mezi Kyprem, Tureckem a Sýrií .
Publikováno 15 prosinec 2022 - 16:21
Drazí přátelé a kamarádi!
Čtrnácté vánoční poselství, v duchu tradice můj první a poslední letošní příspěvek do tohoto dříve slovutného fóra, bude text krátký a skromný. Neb z delšího uskupení slov by dozajista čišela nejen melancholie, ale nepochybně i jistý sarkasmus - třeba z toho, jak jsem naivně o roku 2020 psal jako o „zajímavých časech“ (sic!).
Přeji všem šťastný, veselý a klidný vánoční čas!
Rád bych něco popřál i do roku 2023, ale jako silně pověrčivý a duchem zaostalý vesničan budu raději tentokrát moudře mlčet.
A na závěr již tradiční zvyk - obrázky zasněžených krajin, blyštivých koulí (vánočních) či umělecky aranžovaná zátiší chmelových produktů - s velkou radostí přenechám milým kolegům tohoto veskrze pozitivně laděného auditoria.
Publikováno 12 prosinec 2023 - 22:44
Milí kamarádi a přátelé!
uplynuly pouhé dva příspěvky v tomto vláknu a jsme zase všichni o rok blíže k Velké Finálce! Ano, ano - mýty opředená multina s individuálním počtem stagí pro každého z nás. Finálka, kterou nemusíme hledat, neb si najde ona nás. Finálka, kde čas a souřadnice vašeho odlovu zatím nenajdete na žádném serveru (tedy doufám).
Tím bych ukončil lehce filosoficko pochmurný úvod, bych adventnímu rozjímání učinil zadost a pojďme se věnovat štastnějším a veselejším stránkám tohoto patnáctého vánočního poselství: nechť je čas Vánoc opět štastný a veselý!
Ve světle mých posledních příspěvků zde na fóru si letos dost troufnu a troufale vám popřeji hodně radosti a úspěchů v roce 2024!
PS: A budou-li nám elementálové a Velká Finálka nakloněni, snad se po jednom či dvou příspěvcích v tomto tradičním vláknu setkáme znovu...
Publikováno 13 prosinec 2023 - 11:22
Přidávám se k přání, "cesta je cíl" a obrázek z jedné cesty připojuji - abychom se trochu vrátili k tomu tradičnímu pivu: trampská hospůdka "U Taterů" s tradicí delší než 100 let - to jsou věci, které nás přesahují
Publikováno 13 prosinec 2023 - 11:32
Tak jsem vám i pro nějaký to pivko dojel, aby bylo co připíjet (bylo zrovna v akci v potřebách pro důchodce, ale dá se a je sympatické).
Berte si.
Publikováno 14 prosinec 2023 - 13:07
Šťastný a veselý fšem!
Letošní rok se celkem povedl, takže doufám, že i ten příští bude fajn a nečeká nás nic, na co bychom nevzpomínali rádi
.
A ač na to pití piva moc nejsem, tak když už tu byla nabídka a dokonce i s dovozem, jedno jsem si tedy vzal.
Publikováno 16 prosinec 2023 - 17:38
Publikováno 16 prosinec 2023 - 20:44
No jo, no, pivo je "co dům dal", zrovna.. A dům dal, co bylo předtím v akci v potřebách pro důchodce. Ale taky prodává obal a ty Postřižiny jsou dobrá nálepka
0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů