Databáze CWG - co je nového?
Publikováno 04 May 2010 - 18:31
Aplikace se jmenuje CSWGTool a je určena pro MS Windows Mobile 5.x a 6.x
Další informace a odkaz ke stažení naleznete na této stránce: http://cwg.maxinoha.cz/cswgtool.php
Publikováno 05 May 2010 - 8:44
bobrb napsal/a:
Vypada to suprove skoda jen, ze nejde stahnout:-(
Odkazy opraveny: http://cwg.maxinoha.cz/cswgtool.php
Publikováno 05 May 2010 - 8:45
Publikováno 07 May 2010 - 13:49
Publikováno 08 May 2010 - 11:13
Publikováno 14 May 2010 - 9:00
http://cwg.maxinoha.cz/posledni.php
Publikováno 17 May 2010 - 11:26
Publikováno 17 May 2010 - 11:32
Konvalinky napsal/a:
Ahoj Pavle, omlouvám se, že otravuji, ale u limitované edice Silvestrovske spuntovani není obrázek. Vyráběl nám je Kavalír a dostali jsme o 2 ks méně, místo nich došly klasicky jedno Kavalírovo a jedno trackovatelné. Přesto potřebuješ poslat fotku?
Jinak díky za super práci, až dnes jsem objevila, co vše jsi zvládl s CWG udělat. Mám pro Tebe do sbírky další limitovaná CWG.
Janča
http://cwg.maxinoha....ck=Silvestrovsk
Vem to CWG sebou dnes na posezení s čajem - sice nemám foťák, ale když tak si ho půjčím, vyfotím a vrátím. Nebo jej možná vyměníš za jiné v mé CWG směnárně co beru sebou.
Publikováno 19 May 2010 - 8:02
Publikováno 19 May 2010 - 9:01
Publikováno 19 May 2010 - 9:14
sundin napsal/a:
Ahoj mám dotaz. Píše se zde o trackovatelném CWG. Jak funguje ? To je to kolečko co mi přišlo s ostatními? Do teď jsem o tom neslyšel.
Ne tak úplně - to kolečko co ti přišlo s nápisem Collection member obsahuje trackin number k tomuto TB CWG collection member.
Ale jsou i serie CWG, kdy autor udělá na svém soukromém webu možnost logování jeho CWG a ty pak číselně označí.
Publikováno 05 June 2010 - 6:59
1.) včera proběhlo velké focení - bylo nafoceno více jak 1000 CWG
2.) v tuto chvíli najdete u každého CWG obrázek
3.) databaze CWG se stala sponzorem MegaEventu
Publikováno 05 June 2010 - 9:03
Publikováno 05 June 2010 - 13:18
sobikovi napsal/a:
Ahoj, nemůžu v databázi najít CWG z eventu GeoGet pro začátečníky a pokročilé? Jak je to s ním? Díky za info.
Ahoj, prosím přečti si tuto stránku: Co dělat když....
Tebou uvedené CWG nebylo zařazené do oficiálního katalogu a tudíž jej ani nedajdeš v Databázi CWG. Buď jej nikdo ani neposlal JPAgeovi na zařazení nebo nesplňuje pravidla.
Zkus tady aspoň přiložit fotku - třeba podle ní poznám zda se nejedná o ten druhý případ.
Osobně mám taky eventové CWG 2. hanácké setkání tvůrců Wherigo a v katalogu a databázi nikdy nebude, protože není dodržen font v názvu.
Publikováno 15 June 2010 - 10:10
Publikováno 15 June 2010 - 10:54
Publikováno 15 June 2010 - 11:00
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 15 June 2010 - 11:16
mudlodcera napsal/a:
Ahoj,
tak nejdriv diky za vytvoreni neceho takoveho, protoze to je presne to, co jsem tak nejak potrebovala [].
No a ted par dotazu a upozorneni. Tak nejdriv - event geoBrneni mel celkem 5 ruznych CWG (mam je vyfocene, tj muzu poslat) plus prsten ktery ziskali zavodnici 5/5 (take mam fotku). Plus mam nejaka CWG, ktera v databazi nejsou a mam je vyfocene.
No a ten dotaz. Neslo by v aplikaci nejakou volbou od sebe oddelovat CWG do kategorii (myslim jako seznam eventovych, osobnich, CWG ke kesim, apod.)?
V databázi jsou jen "dřevěná kolečka" která splňují pravidla oficiálního katalogu a ty se pak nazývají CWG.
Dřevěná kolečka, která tato pravidla nesplňují (např. hrací kameny z eventů) jsou nadále jen dřevěná kolečka a proto nebudou nikdy zařazena do Databáze CWG.
Co se týče kategorií tak ty již existují:
- Osobní CWG
- Extra osobní CWG
- Limitované edice CWG
Nadstandartně dělám ještě další kategorie:
- Nově přidané CWG
- Abecedně řazené CWG
- Řazení CWG podle výrobce
Další kategorie jsou již zbytečné protože je možné používat fulltextové vyhledávaní.
Co se týče třídění CWG v různých aplikacích musíte apelovat na jejich autory.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů