Aha, no jasne!rodinka veverek napsal/a:
Velikost downloadové fronty (čtvrtá položka), je počet dlaždic, které se budou stahovat a o nichž už se ví, že nejsou na disku.jozin.cz napsal/a:
Mohl bych poprosit autora o par slov ke stahovani dlazdic?
Nejak nevim kde mam v tom servisnim menu videt kolik jich zbyva, resp. jestli uz je stazeno?
- I tak ale nechapu (pokud to vubec jde, ale spis jsem jen natvrdlej) jak si muzu stahnout napr. cely Krkonose, ktery vidim pri urovni 10, vsechno az do urovne 13? Cili jak stahovat od nastavene urovne vic do detailu a nikoliv oddalene urovne?
- Dalsi tajemna vec gargage collector? Slovo gargage jsem v ang. slov. nenasel, takze jsem o5 ztracen.
Dekuju Martine! Jak ja se Ti odvdecim?
rodinka veverek napsal/a: Budou stahovány dlaždice mapových pokladů [TURIST, TTUR] v rozmění měřítek <4,10> nyní natavte v hlavním okně výřez mapy který chcete stáhnout. Výřez můžete nastavit v libovolném měřítku a v na libovolném mapovém podkladu. Pak spusťte stahování tlačítkem. Stahování poběží na pozadí. V servisním okně lze sledovat, jak se zkracují frony. Stahování nelze zastavit jinak než ukončením programu.