rodinka veverek napsal/a:
Jednoduše. Přibliž si co nejvíc mapu na nejpodrobnější měřítko, které chceš stáhnout, pak otevři to sohovací. Vrať se do hlavního okna, oddal mapu, uprav velikost hlavního okna, abys tam měl celé Krkonoše a spusť stahování.jozin.cz napsal/a:
- I tak ale nechapu (pokud to vubec jde, ale spis jsem jen natvrdlej) jak si muzu stahnout napr. cely Krkonose, ktery vidim pri urovni 10, vsechno az do urovne 13? Cili jak stahovat od nastavene urovne vic do detailu a nikoliv oddalene urovne?
Tak s tímto skvělým prográmkem experimentuji a ten výše popsaný postup mi nefunguje nebo dělám něco blbě.
Přiblížím si zoom na velikost 13, vyvolám okno na stahování dlaždic, oddálím třeba na úroveň 10 (nabídne se mi 698 dlaždic ke stažení) a dám stahovat. Pak se to to tváří, že se něco děje, mění se fronty downloadu a zápisu dlaždic na disk, ale počet downloadlých dlaždic se nezvyšuje. Zato se zvyšuje počet zametených dlaždic a minutých dlaždic.
A skutečně v offline režimu tam nic nepřibyde. Ale když na té úrovni 13 posouvám oknem, tak se dlaždice stahují a ukládaj pro offline režim.
Dělám něco blbě, nebo je tam nějaká chybka?