GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 09 únor 2010 - 11:40
Publikováno 09 únor 2010 - 15:58
Měl jsem podobný problém a pokud si vzpomínám, která "zoufalá akce" to nakonec vyřešila, tako to byl nějaký problém "Program Files" a "Program%20Files" ...Khabar napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo poradit? Má lamoidnost už asi dosáhla svého vrcholu a já jsem z toho docela zoufalej
Mám exportovaný soubor z GG ve formátu *.geokuk. Mám jej umístěný ve složce, kterou mám zadanou v GeoKuku jako složku umístění souborů. A stejně mi GeoKuk žádný kešky nezobrazí :/
Když si otevřu soubor *.geokuk v poznámkovým bloku, tak ty kešky tam opravdu jsou, takže prázdným souborem to není.
Publikováno 09 únor 2010 - 22:42
Publikováno 10 únor 2010 - 8:25
krysar napsal/a:
bylo by možné tenhle bezesporu zajímavý program zobecnit aby ukazoval libovolné waypointy a ne jen keše? nebo to už nějak jde? (mi teda minimálně neukazuje) - právě si dávám dohromady gps podklady pro brněnskou výškovnici (to není keš ) a tohle bych neuvěřitelně ocenil při plánování trasy... omlouvám se pokud chcu nesmysly
Ja to delam pouzivam treba pri planovani sluzebky, kdy si tam davam hotely, dulezite odbocky a tak. V GSAKu si vytvorim jednu krabku a k ni pridam waypointy jakekoliv potrebuju.
Po exportu je mam zobrazeny v geokuku
Publikováno 10 únor 2010 - 8:26
Osik napsal/a:
Měl jsem podobný problém a pokud si vzpomínám, která "zoufalá akce" to nakonec vyřešila, tako to byl nějaký problém "Program Files" a "Program%20Files" ...Khabar napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo poradit? Má lamoidnost už asi dosáhla svého vrcholu a já jsem z toho docela zoufalej
Mám exportovaný soubor z GG ve formátu *.geokuk. Mám jej umístěný ve složce, kterou mám zadanou v GeoKuku jako složku umístění souborů. A stejně mi GeoKuk žádný kešky nezobrazí :/
Když si otevřu soubor *.geokuk v poznámkovým bloku, tak ty kešky tam opravdu jsou, takže prázdným souborem to není.
Jak jsem psal, lamoidnost dosáhla vrcholu, takže tvůj hint jde uplně mimo mě
Publikováno 10 únor 2010 - 8:40
Problém mezery v názvu souboru/adresáře - Java si tam dávala %20 a měla tam být mezera - nebo naopak, teď už nevím ... Prostě zkontroluj nastavení cest a udělej změnu %20 na mezeru - nebo naopak ...Khabar napsal/a:
Osik napsal/a:
Publikováno 10 únor 2010 - 12:42
Osik napsal/a:
Problém mezery v názvu souboru/adresáře - Java si tam dávala %20 a měla tam být mezera - nebo naopak, teď už nevím ... Prostě zkontroluj nastavení cest a udělej změnu %20 na mezeru - nebo naopak ...Khabar napsal/a:
Osik napsal/a:
Tak bohužel tímhle to není :/ I tak díky
Publikováno 11 únor 2010 - 0:20
LukasX napsal/a:
krysar napsal/a:
bylo by možné tenhle bezesporu zajímavý program zobecnit aby ukazoval libovolné waypointy a ne jen keše? nebo to už nějak jde? (mi teda minimálně neukazuje) - právě si dávám dohromady gps podklady pro brněnskou výškovnici (to není keš ) a tohle bych neuvěřitelně ocenil při plánování trasy... omlouvám se pokud chcu nesmysly
Ja to delam pouzivam treba pri planovani sluzebky, kdy si tam davam hotely, dulezite odbocky a tak. V GSAKu si vytvorim jednu krabku a k ni pridam waypointy jakekoliv potrebuju.
Po exportu je mam zobrazeny v geokuku
zajimave reseni.. no autor prosim necht bere muj prispevek jako navrh k tomu aby se dalo obejit bez dalsich programovych berlicek
Publikováno 11 únor 2010 - 12:31
Publikováno 11 únor 2010 - 14:46
LudekV napsal/a:
Děkuji Pažitkovi za připomínky k dokumentaci, snad je nyní napsaná lépe.Pazitka napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
to findwindow se pouziva kvuli cemu? Aby se zjistilo, jestli Geokuk uz bezi? Pokud ano, pak doporucuji tuto kontrolu delat spolehlivejsi cestou pres pojmenovane mutexy, pokud je to vubec mozne.
Tak tady vůbec nevím o čem mluvíš a zda je to věc, kterou lze udělat bez spolupráce rodiny Veverek. Účel jsi pochopil správně.
no já to vzal podle dokumentace na stránce GeoGetu a nerozchodil sem to dokud sem si nepřečetl Pazitkovy postřehy takže asi to tam není zatím moc dobře popsaný !! Ne, že bych počítačům nerozumněl ehm ale nakonec sem to dal ufff nicméně nedokážu si představit že to dává dokupy člověk který tomu nerozumí vůbec...
dneska hodinka zabitá tím, že sem to zkoušel rozchodit :-) nakonec teda ju ale chtělo by to silně překopat !!
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 únor 2010 - 15:06
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 únor 2010 - 16:12
Publikováno 11 únor 2010 - 16:16
Publikováno 11 únor 2010 - 17:12
Publikováno 12 únor 2010 - 13:09
GeoGet:
Publikováno 12 únor 2010 - 13:51
rodinka veverek napsal/a:
1. Pokud má někdo problém s tím, že se mu nečte nějaký soubor, nechť ho umístí jako jediný do jinak prázdného adresáře. Pokud se nebude číst ani potom, nechť mně ten soubor pošle, já se na to podívám.
2. Podpora libovolných waypointů se blíží. Uživatelé si budou moci definovat svoje ikony. Zde je screenshot z rozpracované verze:
EDIT: Tak žádný screenshot nelze vložit
EDIT2: Ha, a je tam
Super, když dám soubor do prázdného adresáře, tak to přečte bez problémů, díky
Publikováno 14 únor 2010 - 22:54
Keš - kešoid podle vzoru grupa - grupoid (tak trochu). Kešoid je nějaký objekt, který má nějaké vlastnosti a hlavně je k němu přiřazen jeden nebo více waypointů. Příkladem kešoidu je keš. Další kešoidy, které budeme v Geokuku podporovat jsou waymark, český geodetický bod (spolu s přidruženými) a obecný waypoint (má právě jeden waypoint)._Tom napsal/a:
Už jsem slyšel slovo elipsoid, hyperboloid, ovoid.... ale kešoid? Co to proboha je? :D
Jinými slovy: Kešoid je zobecněná keš.
Publikováno 14 únor 2010 - 22:55
Ano, v názvu souboru. Napříkladgord napsal/a:
A urcuje se nekde i vztazny bod te ikony, tj. bod, ktery je presne na te souradnice? Nebo je to vzdy stred ikony?
"Traditional Cache_x6_y-3.png" znamená, že se bod posune ze středu o 6 pixlů doprava a 3 pixle nahoru.
Publikováno 15 únor 2010 - 7:47
GeoGet:
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů