rsc_cz napsal/a:
Program se mi moc líbí, skvělá práce. Chtěl bych se ale zeptat, na co je vlastně funkce Ladění ikon. Podle toho co v ní je mi připadá, že by mělo jít najetnou zobrazovat cachešky a waymarky, ale vůbec netuším, jak toho dosáhnout (vůbec netuším, jak načíst waymarky). Nebo to chápu špatně?
1. Waymarky prostě načteš tak, že do datového adresáře dáš nějaký GPX export s waymarky, třeba z geogetu nebo z MoZiGa, nebo si je uložíš přímo ze stránky waymárků, ale tam jich jde jen málo.
2. Ladění ikon. To je velká věc. Když si budeš vytvářet vlastní ikony, tak se zde můžeš podívat, jak budou vypadat v různých variantách. Místo smailíků můžeš nalezené ikony třeba zabarvit nebo označit zatržením. Můžeš odstranit "kulaté čtverce" z podikon, můžeš si místo těch ikon tam dát špendlíky. Můžeš si libovolnou ikonu k vlastním waypointům. Můžeš změnit způsob vyznačení waypointu po najetí myší. Můžeš disablované ikony místo zešedění zdeformovat a já nevím co ještě. A to všechno jen tím, že umístíš správně pojmenovaný soubor s obrázkem do správného adresáře (Kořen se nastavuje se v "umístění souborů" ) Ale k tomu musím napsat aspoň nějakou dokumentaci, jinak je to na úrovni pětkové mysterky
. Snad během víkendu.