GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 21 prosinec 2010 - 20:50
Publikováno 21 prosinec 2010 - 22:22
Publikováno 22 prosinec 2010 - 22:29
Publikováno 24 prosinec 2010 - 11:49
Publikováno 24 prosinec 2010 - 13:25
Publikováno 24 prosinec 2010 - 13:36
Publikováno 24 prosinec 2010 - 21:22
No, je to dole na statusbáru tam, kde je (a už dlouho byl) přehled zdrojů, ze ktrých e načítalo. Najeď myší na slovo "zdroje" a klikni na to.ToRo61 napsal/a:
Díky autorovi za hezký dárek pod stromeček.
Líbí se mi třeba ten dialog pro nastavení vzhledu popisků na mapě.
Subjektivně se mě taky zdá, že se zrychlilo překreslování mapy
Marně ale pátrám po těch checkboxech pro potlačení načítaní zdrojů zobrazovaných bodů. Neporadil by mě někdo? Díky.
Já vím, mělo by to být také v menu a bude to tam. Nicméně verzi jsem chtěl vydat na štědrý den a už jsem to nestihl.
Publikováno 28 prosinec 2010 - 11:39
No, to je problém. Tato funkce funguje tak, že se přes systémový clipboard v cyklu s nějakou prodlevou posílají URL a geoget to zpracovává. Pokud někdo nestíhá, může se něco ztratit. Mohl bych tam dát delší prodlevu, pak ale bude posílání déle trvat.geomary.cz napsal/a:
mívám stejný problém - funkce "výlet do GG" ne vzdy funguje na 100%, ale ani já jsem žádné zákonitosti nevysledovala.... snad by poradil autor co to může ovlivňovat
Publikováno 28 prosinec 2010 - 11:51
To je trochu problém. Jméno waypointu je klíčem, podle kterého se pozná, že se jedná o stejný waypoint. V datové složce totiž může být více souborů a ty se načítají v pořadí dle času aktualizace. A pokud je v novějším souboru waypoint se stejným názvem, tak se pouze aktualizují atributy tohot waypointu.zde napsal/a:
Tak jsem právě objevil dosti blbou chybu v Geokuku - vyžaduje aby wpt/name atributy měly unikátní obsah, a když je jich se stejným jménem více, tak vše až na jeden potichu ignoruje. To je docela blbý, protože GPX si generuju se zkrácenými jmény, a teprve wpt/cmt obsahuje plný název. Myslím že tohle chování není korektní, např. Trek Buddy mi waypointy zobrazuje všechny.
Této vlastnosti lze s výhodu využít, pokud nepoužíváme Geoget či jiný program a nebo chci Geokuku keše z více zdrojů. Získané GPX soubory stačí pouze naskládat do datové složky a stále přidávat. V Geokuku jsou pak k dispozici poslední údaje.
Pokud by bylo možné mít více waypointů se stejným názvem, nepoznali bychom, že se jedná o stejný waypoint a waypointy by se množili. (Napžíklad pokud někdo posunul tradiční keš a já mám GPX před posunem souřadnic i po posunu, viděl bych tu tradičku na mapě dvakrát.) Nicméně možná by šlo duplicity nějak ošetřit v rámci jednoho souboru, zkusím se nad tím zamyslet, jde to do TODO listu.
Publikováno 28 prosinec 2010 - 12:09
Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:06
Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:30
Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:47
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 prosinec 2010 - 15:50
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 30 prosinec 2010 - 16:07
O nic nejde, jen jsem upozornil na to, že je nová verze a pravděpodobně většině se nepodařila přes aktualizaci z GK aktualizovat...LudekV napsal/a:
Plugin GeoKuk je upravený na čtení z nového webu.
Nestihl jsem včas zaregistrovat změnu webu, žádám trest smrti
Publikováno 31 prosinec 2010 - 10:06
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů