Aha, ten edit jsem neviděl. Můžeš mi prosím poslat ty chyby, které to hází? Klikni na ni v tom okně, pak dole na tlačítko Zobrazit a to, co se otevře v prohlížeči.
GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 29 červenec 2014 - 17:01
Ahoj, již několik dní mi Geokuk při načítání hodí chybu: vyjímka exc7a4 chyba při dotahování. A mapy pak při určitémměřítku zčernají. Nevíte někdo co s tím?
Díky za radu :-)
Publikováno 29 červenec 2014 - 18:52
Ahoj,
- Používáš verzi ze stránek Geokuku, nebo tu mou, kterou jsem tu dával ke stažení o pár postů výš (http://dan-stahr.tk/geokuk_nightly.jar)? V oficiálním Geokuku je několik bugů a mj. zlobí reliéf - popis bydocela odpovídal. Zkus vypnout zobrazování reliéfu.
- Pokud používáš mou verzi, buď prosím pošli celý text té výjimky, nebo alespoň co nejvíc informací o tom jakou mapu máš zaplou, jaké další vrstvy apod.
Tento příspěvek byl upraven od Danstahr: 29 červenec 2014 - 18:54
Publikováno 29 červenec 2014 - 18:55
Ta hláška se mi také zobrazuje, ale kešky mi to ukáže.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 29 červenec 2014 - 21:45
Tak někdo postněte kompletní výpis té exceptiony, bez toho je to jen věštění z křišťálové koule.
Publikováno 29 červenec 2014 - 22:02
Abych pravdu řekla, tak nevim, odkud mám Geokuk stažený. Jen vím, že je to verze 3.5.0. Přikládám obrázek s hláškou, snad to pomůže...
Tento příspěvek byl upraven od Daku: 29 červenec 2014 - 22:03
Publikováno 29 červenec 2014 - 22:26
Samozřejmě, že nyní už bych diakritiku nepoužil, ale kdysi tomu bylo bohužel jinak a tak mám díky tomu čas od času zřejmě problém...
S GeoKukem například ten, že jej nespustím a stále mi to hází hlášku viz přiložený soubor. Cesta má být samozřejmě tato C:\Users\Hojší\geokuk\Cache.... dříve mi to fungovalo a nyní, ačkoliv si nejsem vědom žádné změny, ne
Netuší někdo jak to napravit? (nutno podotknout, že dříve je hodně dááávno).
Předem díky za jakýkoliv nápad.
Publikováno 29 červenec 2014 - 22:28
Daku : Když klikneš na jdnu z těch položek, tlačítko "Není nic vybráno" se změní na "Zobraz...". Klikni na něj, otevře se prohlížeč s podrobnostmi. Celou stránku prosím zkopíruj sem, na základě toho se dá určit, co se pokazilo.
Tento příspěvek byl upraven od Danstahr: 29 červenec 2014 - 22:29
Publikováno 29 červenec 2014 - 22:30
Hojší : Jakou máš verzi Geokuku? Nejsem si vědom toho, že by současná verze chtěla spouštět při startu nějaké pascalovské makro.
Tento příspěvek byl upraven od Danstahr: 29 červenec 2014 - 22:32
Publikováno 30 červenec 2014 - 0:16
Novější verzi mi to bohužel nenajde. Dokonce jsem se pokoušel vše co se týče GeoKuku odinstalovat a smazat a opětovně nainstalovat, ale bez úspěchů
Publikováno 30 červenec 2014 - 6:10
Nezaměňuj GeoKuk a plugin v GeoGetu,, kterým ho můžeš spustit. To je něco úplně jiného.
Plugin se dívá do nastavení GeoKuku, zjistí si, kde GK očekává data a tam mu je ukládá. Pokud ti to nefunguje s diakritikou, zkus v GeoKuku v nastavení umístění souborů vybrat jinou složku bez diakritiky.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 30 červenec 2014 - 18:36
Danstahr: OK, přikládám chybovou hlášku:
EXCEPTION exc10a2
Severity: DISPLAY
Dumped at: 2014-07-30T19:35:05.078+0200
Výjimka vypadla až z vlákna Thread[Download m2,6,main]
EXC-2: 1/2 java.lang.RuntimeException : Chyba pri dotahovani EXC-2: 2/2 getCause(): java.lang.IllegalArgumentException : input == null!Stack trace for exceptions (1)
EXC-2-**: Exception printed at 2014-07-30T19:35:05.308+0200 EXC-2-**: render.9 - cz.geokuk.util.lang.FThrowable$ExceptionPrinter.printStackTrace(FThrowable.java:435) EXC-2-**: render.8 - cz.geokuk.util.lang.FThrowable.printStackTraceHtml(FThrowable.java:293) EXC-2-**: render.7 - cz.geokuk.util.exception.ExceptionDumper.dump(ExceptionDumper.java:150) EXC-2-**: render.6 - cz.geokuk.util.exception.ExceptionDumper.dump(ExceptionDumper.java:67) EXC-2-**: render.5 - cz.geokuk.util.exception.FExceptionDumper.dump(FExceptionDumper.java:50) EXC-2-**: render.4 - cz.geokuk.util.exception.MyExceptionHandler.uncaughtException(MyExceptionHandler.java:30) EXC-2-**: render.3 - java.lang.ThreadGroup.uncaughtException(Unknown Source) EXC-2-**: render.2 - java.lang.ThreadGroup.uncaughtException(Unknown Source) EXC-2-**: render.1 - java.lang.Thread.dispatchUncaughtException(Unknown Source) EXC-2-**: 1/2 java.lang.RuntimeException 17874012: Chyba pri dotahovani EXC-2-**: 1.2 - cz.geokuk.plugins.mapy.kachle.DotahovaciRunnable.run(DotahovaciRunnable.java:94) EXC-2-**: ... + 1 hereafter EXC-2-**: 2/2 getCause(): java.lang.IllegalArgumentException 5688165: input == null! EXC-2-**: 2.6 - javax.imageio.ImageIO.read(Unknown Source) EXC-2-**: 2.5 - cz.geokuk.plugins.mapy.kachle.KachloDownloader.getOfflineImage(KachloDownloader.java:95) EXC-2-**: 2.4 - cz.geokuk.plugins.mapy.kachle.KachloDownloader.prazdnyObrazekBezDat(KachloDownloader.java:74) EXC-2-**: 2.3 - cz.geokuk.plugins.mapy.kachle.KachloDownloader.downloadImage(KachloDownloader.java:64) EXC-2-**: 2.2 * cz.geokuk.plugins.mapy.kachle.DotahovaciRunnable.run(DotahovaciRunnable.java:73) EXC-2-**: 2.1 - java.lang.Thread.run(Unknown Source)System properties
awt.toolkit = sun.awt.windows.WToolkit file.encoding = Cp1250 file.encoding.pkg = sun.io file.separator = \ java.awt.graphicsenv = sun.awt.Win32GraphicsEnvironment java.awt.printerjob = sun.awt.windows.WPrinterJob java.class.path = C:\Users\DK\Desktop\Soubory\Geocaching\Geokuk\geokuk.exe java.class.version = 51.0 java.endorsed.dirs = C:\Program Files\Java\jre7\lib\endorsed java.ext.dirs = C:\Program Files\Java\jre7\lib\ext C:\Windows\Sun\Java\lib\ext java.home = C:\Program Files\Java\jre7 java.io.tmpdir = C:\Users\DK\AppData\Local\Temp\ java.library.path = C:\Program Files\Java\jre7\bin C:\Windows\Sun\Java\bin C:\Windows\system32 C:\Windows C:\Windows\system32 C:\Windows C:\Windows\System32\Wbem C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\ C:\FPC\2.4.0\bin\i386-Win32 C:\Program Files\Java\jre7\bin . java.runtime.name = Java(TM) SE Runtime Environment java.runtime.version = 1.7.0_55-b14 java.specification.name = Java Platform API Specification java.specification.vendor = Oracle Corporation java.specification.version = 1.7 java.vendor = Oracle Corporation java.vendor.url = http://java.oracle.com/ java.vendor.url.bug = http://bugreport.sun.com/bugreport/ java.version = 1.7.0_55 java.vm.info = mixed mode, sharing java.vm.name = Java HotSpot(TM) Client VM java.vm.specification.name = Java Virtual Machine Specification java.vm.specification.vendor = Oracle Corporation java.vm.specification.version = 1.7 java.vm.vendor = Oracle Corporation java.vm.version = 24.55-b03 line.separator = os.arch = x86 os.name = Windows 7 os.version = 6.1 path.separator = ; sun.arch.data.model = 32 sun.awt.enableExtraMouseButtons = true sun.boot.class.path = C:\Program Files\Java\jre7\lib\resources.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\rt.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\sunrsasign.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\jsse.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\jce.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\charsets.jar C:\Program Files\Java\jre7\lib\jfr.jar C:\Program Files\Java\jre7\classes sun.boot.library.path = C:\Program Files\Java\jre7\bin sun.cpu.endian = little sun.cpu.isalist = pentium_pro+mmx pentium_pro pentium+mmx pentium i486 i386 i86 sun.desktop = windows sun.io.unicode.encoding = UnicodeLittle sun.java.command = C:\Users\DK\Desktop\Soubory\Geocaching\Geokuk\geokuk.exe sun.java.launcher = SUN_STANDARD sun.jnu.encoding = Cp1250 sun.management.compiler = HotSpot Client Compiler sun.os.patch.level = Service Pack 1 user.country = CZ user.dir = C:\Users\DK\Desktop\Soubory\Geocaching\Geokuk user.home = C:\Users\DK user.language = cs user.name = DK user.script = user.timezone = Europe/Prague user.variant =
A díky :-)
Publikováno 31 červenec 2014 - 8:04
Se zájmem sleduji toto vlákno a děkuji Danstahr, že se ujal tohoto úžasného programu, který už používám řadu let...
PS.: Na stránkách jeho podpory jsou i různé náměty k jeho vylepšení, pokud jsi domluven s jeho autorem a převezmeš jeho další vývoj budu šťastný jak blecha :-). Např. další mapy pro cizinu by se určitě hodily ;-)
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 31 červenec 2014 - 8:04
Publikováno 31 červenec 2014 - 16:00
Danstahr: OK, přikládám chybovou hlášku:
...A díky :-)
Ahoj,
tohle je známá věc, která je v mé verzi opravena (https://code.google....s Verze Summary). Stáhni si Geokuk z http://dan-stahr.tk/geokuk_nightly.jar a bude to OK.
Publikováno 31 červenec 2014 - 16:04
Se zájmem sleduji toto vlákno a děkuji Danstahr, že se ujal tohoto úžasného programu, který už používám řadu let...
PS.: Na stránkách jeho podpory jsou i různé náměty k jeho vylepšení, pokud jsi domluven s jeho autorem a převezmeš jeho další vývoj budu šťastný jak blecha :-). Např. další mapy pro cizinu by se určitě hodily ;-)
Díky za přízeň, o bugtrackeru samozřejmě vím a o věcech tam zmíněných taky. Zrovna další mapy ale nejsou záležitost na jeden večer. Mám teď docela dost studijních povinností, takže jsem se oficiálně o údržbu programu ještě nehlásil.
Ze zmíněných návrhů mám teď rozdělané zpracování informací z EXIFů.
Publikováno 04 srpen 2014 - 18:36
Čím dál častěji, nejspíše díky počtu zobrazovaných keší přes 50 tisíc, mi program hlásí chybu a že mám zkusit spuštění programu s parametry:
java.exe - Xmx256m -jar geokuk.jar
Zkusil jsem si najít, kde je java.exe v adresáři, dal jsem to BAT souboru, nebo i do zástupce, ale stejně mi to nejde spustit...
(zadal jsem to i s cestami)
(c:\Windows\SysWOW64\java.exe - Xmx256m -jar d:\geokuk_nightly.jar).
Ovšem program se spustí a hned se zavře, po zadání do příkazového řádku mi to vyhodí chybu:
Error: Could not create the Java Virtual Machine.
Error: A Fatal exception has occurred. Program will exit.
Předem moc dík za radu, jak to pustit, aby to fungovalo s více pamětí.
Publikováno 04 srpen 2014 - 19:20
Máš to doufám místo uváděněného:
c:\Windows\SysWOW64\java.exe - Xmx256m -jar d:\geokuk_nightly.jar
...jako:
c:\Windows\SysWOW64\java.exe -Xmx256m -jar d:\geokuk_nightly.jar
???
Publikováno 05 srpen 2014 - 6:57
No, přepsal jsem přesně to, co bylo v té chybové hlášce, kde to bylo myslím i s tou mezerou, pak jsem ji odstranil a nešlo to stále... Proto jsem psal...
Jenže jsem se nenamáhal s velikostí písmen a napsal jsem:
c:\windows\syswow64\java.exe -xmx256m -jar d:\geokuk_nightly.jar
Napsal jsem totiž Nakonec jsem zjistil, že už nejsou doby DOSu, takže stačilo napsat:
c:\windows\syswow64\java.exe -Xmx256m -jar d:\geokuk_nightly.jar
Což mě trochu překvapilo :-)
15 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů