Stator ma Diagnosticky profil, ten by tyto chyby mohl najit.
To jsem zkoušel a nic nenašel.
Pomohlo částečně jen vyfiltrování cache, které mají finální body a které jsem našel a pak okometricke zkoumání souřadníc, ale u 15000 cache to je mašli. Jinak to neumím.
Ale mezitím jsem přišel na to jak se mi poškodila databáze. Kvůli rozdílu v tabulkách D/T ve statistikách na mém profilu na geocaching.com a statistikách generovaných Statorem jsem zaktualizoval nalezené cache pomocí Aktualizování cache. Vybral jsem možnost Jen základni údaje. Kvůli aktualizaci cca 15000 cache jsem to dělal ve dvou dnech. Při tom se mi natáhly ty vadné waypointy, u některých cache to byly 2-3 finální waypointy. Jen netuším kde se ty waypointy vzaly. Jediné co mně napadá, že to bylo vygenerované z chlívečku Vlastní poznámka ke keši kam si zapisuji řešení a kromě finálních souřadnic tam mám i fůru jiných čisel které vedou k řešení.
Teď jsem to vyzkoušel znovu a zas tam ty waypointy byly, tak jsem se vratil k té databazi před tímto celým pokusem, což je ta týden stará databáze. A dál do toho nebudu štourat neb do toho nevidím a nechám ty statistiky rozdílné.
Ty rozdíly statistik v D/T vznikají z toho, že na geocaching.com se vychází z aktulního stavu cache (to jest jak je práve autoři změní), zatímco v GG po nálezu už ty nalezené cache znovu nenačítám (načítám jen nenalezené) a tak jakékoliv změny už GG nezaznamená. U mne ten rozdíl je u cca 50-100 cache.
Tento příspěvek byl upraven od Solim: 08 duben 2016 - 20:53