GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 10:49
Publikováno 17 prosinec 2009 - 10:49
Toto je "luxusní mapový prohlížeš s polohami keši včetně waypointů" takže je možno plánovat cestu za kešemi mnohem komfortnějším způsobem - zvláště pokud člověk luští mysterky do zásoby, dělá multiny "jednu přes druhou" a podobně.S474N napsal/a:
Mozna jsem to nepochopil, ale pokud pouzivam primarne GeoGet, tak v cem tkvi vyhoda tohoto programu? Prosil bych jasne vysvetleni a ne ironicke poznamky. Dekuji
Pokud lovíš keše typem "tak dneska půjdu třeba tuhle - ať už tradičku, nebo multinu, nebo mysterku" a máš pořád plnohodnotný přístup na net, tak Ti asi budou stávající řešení stačit.
Dodatek: Tento program vůbec není vázaný na GeoGet - pouze jako zdroj dat (souřadnice keší a WP) a to jenom proto, že jej autor tohoto programu používá. Pokud vytvoříš ten vstupní soubor jinak (třeba z GSAKu nebo napíšeš konverzi GPX-> GeoKuk nebo LOC->GeoKuk) tak GeoGet vůbec nepotřebuješ.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 10:55
petegeo napsal/a:
Pro mne napr. ze nemusim pouzivat GeoGet...
Proc bys musel na cachemapu z Geogetu pouzivat Geoget? Ta cachemapa je samostatny produkt, muzes si ji hodit treba na webovou stranku a provozovat si ji online (ale v tom pripade doporucuji zaheslovat...), coz je nazorna ukazka toho, ze k sobe Geoget nepotrebuje.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:00
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:01
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:02
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:03
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:05
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:07
gord napsal/a:
Ja bych doplnil Osika. Oproti cachemape se mi zda, ze
- nacita mapu rychleji
To bude dano tim lokalnim ukladanim mapovych podkladu. Prvotni nacteni mi prijde uplne stejne rychle.
Nabizi se otazka, jestli by neslo zadat nejakou oblast a nechat si postahovat nejake mapy dopredu. Pouziti: chystam se nekam na vylet, tak si postahuji dopredu mapove podklady, abych se pak v terenu nemusel pripojovat online.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:09
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:16
Asi hlavni vyhoda je to jednoduche planovani vyletu, muzu oznacit kese na ktere chci nebo nechci jit. Pri vetsim mnozstvi waypointu je prace s nimi vyrazne rychlejsi nez na kesmape. Dale treba filtrovani podle hodnoceni, to tusim kesmapa neumi.S474N napsal/a:
gord: jenom pro upresneni - nacita mapu rychleji, nebo nacita cache (body) rychleji? To dalsi vypada zajimave, nicmene bych jako hlavni nevyhodu zminil prave instalaci JAVY. A jeste bych se chtel zeptat, jak moc to zatezuje kompl? Vychazim z toho, ze tyhle javovy veci moc koser nejsou. Diky za info.
Jinak stroj to nijak zaznamenatelne nezatezuje, ono to s tou javou neni zdaleka tak zle jak se obcas rika (prevazne temi co o tom prd vi). Jinak java na vetsine stroju uz stejne je, i kdyz o tom uzivatele treba ani nevi.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:20
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:25
<resources> <java version="1.6+" /> <jar href="geokuk_1.0.jar" /> </resources>
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:27
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:34
Jina cesta:
C:\geokuk>java -jar geokuk_1.0.jar Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: Bad version n umber in .class file at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method) at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source) at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source) at java.net.URLClassLoader.defineClass(Unknown Source) at java.net.URLClassLoader.access$100(Unknown Source) at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source) at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(Unknown Source) C:\geokuk>Tak mi asi neni prano
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:44
No prave, musim ji "nejak" separovat, hodit na web, atd...HaLuMa napsal/a:
Proc bys musel na cachemapu z Geogetu pouzivat Geoget? Ta cachemapa je samostatny produkt, muzes si ji hodit treba na webovou stranku a provozovat si ji online (ale v tom pripade doporucuji zaheslovat...), coz je nazorna ukazka toho, ze k sobe Geoget nepotrebuje.petegeo napsal/a:
Pro mne napr. ze nemusim pouzivat GeoGet...
Sem si z GSAKu ztahnu soubor a mam to.
A pokud by to mohlo fungovat ve vlastnich adresarich, tak hlavne ta cache tech map, ktere jiz proklikam pri priprave, by bylo velke terno, nebot na cestach nemam moznost online pripojeni a takto bych to mel na flesce nebo na noutasu stale sebou, tak jako mam sebou GSAK..
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:50
Publikováno 17 prosinec 2009 - 11:57
Tak to je hlavní + (z mého pohledu) pro GeoKuk - použití, když jsem někde pár dní bez internetu. Mapy nejsou problém nakešovat strojově.petegeo napsal/a:
A pokud by to mohlo fungovat ve vlastnich adresarich, tak hlavne ta cache tech map, ktere jiz proklikam pri priprave, by bylo velke terno, nebot na cestach nemam moznost online pripojeni a takto bych to mel na flesce nebo na noutasu stale sebou, tak jako mam sebou GSAK..
A teď dotaz /nevím, možná to tam je, nehledal jsem/: Nějaký klik na listing v GeoGetu?
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:02
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:04
S474N napsal/a:
Parkis: je pravda, ze hodnoceni neumi, nicmene podle toho opravdu nekdo hleda? Me osobne treba zajima vyhradne cilova lokalita a tam si to obvykle proste vyzobu.
Ano hleda, co zajima tebe osobne, je me osobne celkem fuk
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů