Co jsem koukal tak je to obyčejný textový soubor, takže Poznámkový blok (nebo něco na ten způsob ...) by měl fungovat ...Colonel74 napsal/a:
Jeste me napadlo, docela bych uvital pokud by slo pridat vice souboru s exportem najednou, tedy vyfiltruju si nejaky okruh v jedne oblasti a dalsi export v jine a oba ty soubory bych potreboval ukazat na mape. Jde to nejak ve stavajici verzi a jen jsem to prehledl, nebo nejde? Podobne jako geocaching live si pridava nove pridane kesky do sve databaze...
GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:08
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:16
Osik napsal/a:
A teď dotaz /nevím, možná to tam je, nehledal jsem/: Nějaký klik na listing v GeoGetu?
Staci dostat URL na listing do schranky. geokuk by na to mohl mit udelane pohodlne udelatko.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:19
Jo, to jsem navrhoval o stránku dříve ... musí mít &guid= nebo stačí &wp=GCxxx? Ale to jen zařadí do seznamu, nebo i otevře?HaLuMa napsal/a:
Osik napsal/a:
A teď dotaz /nevím, možná to tam je, nehledal jsem/: Nějaký klik na listing v GeoGetu?
Staci dostat URL na listing do schranky. geokuk by na to mohl mit udelane pohodlne udelatko.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:20
Osik napsal/a:
Tak jsem vyzkoušel Cachemapu v GG, kteerou jsem doposud nepoužíval: Ano, víceméně stejné informace. Komfort a rychlost A VELIKOST mi přijde mnohem lepší u GeoKuku.
Zrovna velikost neni zadny problem. Vychozi velikost cachemapy je dana tim, ze mapa je urcena k tisku, a sirsi mapa se ti nevejde na papir.
Jednou z funkci cachemapy je totiz tisk mapy se spendlikama, vcetne odkazu na tabulku se seznamem zobrazenych bodu pod mapou.
Jeste jsem nekoukal, jestli geokuk umi neco podobneho.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:21
Osik napsal/a:
Jo, to jsem navrhoval o stránku dříve ... musí mít &guid= nebo stačí &wp=GCxxx? Ale to jen zařadí do seznamu, nebo i otevře?
To je jedno, funguje to s obojem. V takovem priapde se ti ta keska nahleda, takze kdyz si prepnes do okna geogetu, mas tu kesku pre ocima, a muzes si dvojklikem zobrazit listing.
Jine pouziti je, ze si takto v mape oklikas nekolik kesi po sobe, a v GG mas jejich seznam.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:33
Jojo, to používám z GC.com a pak itinerář do TomToma.HaLuMa napsal/a:
Osik napsal/a:
Jo, to jsem navrhoval o stránku dříve ... musí mít &guid= nebo stačí &wp=GCxxx? Ale to jen zařadí do seznamu, nebo i otevře?
To je jedno, funguje to s obojem. V takovem priapde se ti ta keska nahleda, takze kdyz si prepnes do okna geogetu, mas tu kesku pre ocima, a muzes si dvojklikem zobrazit listing.
Jine pouziti je, ze si takto v mape oklikas nekolik kesi po sobe, a v GG mas jejich seznam.
Mě šlo spíš o "rýchlý náhled na listing" - je ta 1.5* multina typu "spočítejte okna a keš je z druhé strany budovy" nebo má 5 zastavení co se dopočítávají a délka je 5km? Když už to mám v počítači ...
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:36
Druhej problém by mohlo být užití ikonek Groundspeaku, nevím jak to mají s licencí, kažopádně alternativy jsou (třeba niximorovo ikonky používané v WMGeo).
Osobne bych se primlouval za to, ze kdyby bylo z duvodu autorstvi treba ikonky menit, tak aby uzivatele meli moznost pouzit nejakou vlastni sadu ikonek (prostym prepsanim nejakeho souboru ci promenne, nic friendly user). Protoze bych nejradeji mel ty puvodni "originalni".
Publikováno 17 prosinec 2009 - 12:39
Publikováno 17 prosinec 2009 - 13:29
To je logicke, proto jsem se na to ptal. Pokud to vyuzijes, tak samozrejme je to jenom dobre.Parkis napsal/a:
Ano hleda, co zajima tebe osobne, je me osobne celkem fuk
HaLuMa: prave ty spendliky mi prijdou o dost "praktictejsi" nez ty velke rozplacnute GC ikony, ale je to asi veci vkusu.
Publikováno 17 prosinec 2009 - 13:44
Publikováno 17 prosinec 2009 - 14:09
Publikováno 17 prosinec 2009 - 14:24
akryx napsal/a:
Je opravdu potreba Java 1.6? Ze zjistnych duvodu jsem jen na 1.5. Diky.
<resources> <java version="1.6+" /> <jar href="geokuk_1.0.jar" /> </resources>
Jen se pripominam neb se mi to nepodarilo rozbehat
Diky
Publikováno 17 prosinec 2009 - 14:56
Publikováno 17 prosinec 2009 - 15:35
Publikováno 17 prosinec 2009 - 19:25
Ano je potřeba, například se používá SwingWorker. A bude potřeba 1.6 ještě víc. Už se pracuje na načítání GPX a pro to se používá knihovna, která je až v 1.6akryx napsal/a:
Je opravdu potreba Java 1.6? Ze zjistnych duvodu jsem jen na 1.5. Diky.
<resources> <java version="1.6+" /> <jar href="geokuk_1.0.jar" /> </resources>
Publikováno 17 prosinec 2009 - 23:47
Je opravdu potreba Java 1.6?
Ano je potřeba, například se používá SwingWorker. A bude potřeba 1.6 ještě víc. Už se pracuje na načítání GPX a pro to se používá knihovna, která je až v 1.6
OK, zkusim se s tim nejak poprat, bud virtualnim strojem nebo jine zelezo..... Diky za nfo.
Publikováno 18 prosinec 2009 - 9:55
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 18 prosinec 2009 - 10:30
Klikni pravým tlačítkem někam do mapy a on zmizne a zmizne také náhled detailu.gord napsal/a:
Jak zmizim "zamerny kriz". Pri startu prgramu neni nikde, kdyz nekam kliknu, objevi se a uz se ho neumim zbavit.
Bylo by vhodne, aby pri priblizovani a oddalovani mapy pomoci PgUp/Down se toto delo okolo oznaceneho bodu a ne aby tento ujel nekam mimo okno.
Publikováno 18 prosinec 2009 - 22:45
akryx napsal/a:
Je opravdu potreba Java 1.6?
Ano je potřeba, například se používá SwingWorker.......
OK, zkusim se s tim nejak poprat, bud virtualnim strojem nebo jine zelezo..... Diky za nfo.
Narazil jsem na stejný problém - Java 1.5 vs. 1.6.
Taky potřebuji mít i Java 1.5, ale není problém nainstalovat do separátních adresářů i několik verzí Javy a pak si pro příslušné Java aplikace nastavovat PATH a JAVA_HOME.
Pokud máš ještě problém tak se ozvi.
Publikováno 18 prosinec 2009 - 22:57
http://www.geocachin...398#post_170398).
Podobně jako Osik bych se přimlouval za:
a) změnu umístění tooltipu - koliduje teď s kurzorem myši
b ) tisk mapy a seznamu keší
c) umožnění kopírovaní vlastností keše přes clipboard (jméno, kód, resp. cokoliv co lze )
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů