Přejít na obsah

Fotka

GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
870 odpovědí na toto téma

#321 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2010 - 15:13

Díky za odpověď.
  • 0

#322 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2010 - 11:40

Mohl by mi prosím někdo poradit? Má lamoidnost už asi dosáhla svého vrcholu a já jsem z toho docela zoufalej :) Mám exportovaný soubor z GG ve formátu *.geokuk. Mám jej umístěný ve složce, kterou mám zadanou v GeoKuku jako složku umístění souborů. A stejně mi GeoKuk žádný kešky nezobrazí :/ Když si otevřu soubor *.geokuk v poznámkovým bloku, tak ty kešky tam opravdu jsou, takže prázdným souborem to není.
  • 0

#323 Osik

Osik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2010 - 15:58

Khabar napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo poradit? Má lamoidnost už asi dosáhla svého vrcholu a já jsem z toho docela zoufalej :)
Mám exportovaný soubor z GG ve formátu *.geokuk. Mám jej umístěný ve složce, kterou mám zadanou v GeoKuku jako složku umístění souborů. A stejně mi GeoKuk žádný kešky nezobrazí :/
Když si otevřu soubor *.geokuk v poznámkovým bloku, tak ty kešky tam opravdu jsou, takže prázdným souborem to není.

Měl jsem podobný problém a pokud si vzpomínám, která "zoufalá akce" to nakonec vyřešila, tako to byl nějaký problém "Program Files" a "Program%20Files" ...
  • 0

#324 krysar

krysar

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2010 - 22:42

bylo by možné tenhle bezesporu zajímavý program zobecnit aby ukazoval libovolné waypointy a ne jen keše? nebo to už nějak jde? (mi teda minimálně neukazuje) - právě si dávám dohromady gps podklady pro brněnskou výškovnici (to není keš :) ) a tohle bych neuvěřitelně ocenil při plánování trasy... omlouvám se pokud chcu nesmysly
  • 0

#325 LukasX

LukasX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 8:25

krysar napsal/a:
bylo by možné tenhle bezesporu zajímavý program zobecnit aby ukazoval libovolné waypointy a ne jen keše? nebo to už nějak jde? (mi teda minimálně neukazuje) - právě si dávám dohromady gps podklady pro brněnskou výškovnici (to není keš :) ) a tohle bych neuvěřitelně ocenil při plánování trasy... omlouvám se pokud chcu nesmysly

Ja to delam pouzivam treba pri planovani sluzebky, kdy si tam davam hotely, dulezite odbocky a tak. V GSAKu si vytvorim jednu krabku a k ni pridam waypointy jakekoliv potrebuju.
Po exportu je mam zobrazeny v geokuku :)
  • 0

#326 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 8:26

Osik napsal/a:

Khabar napsal/a:
Mohl by mi prosím někdo poradit? Má lamoidnost už asi dosáhla svého vrcholu a já jsem z toho docela zoufalej :)
Mám exportovaný soubor z GG ve formátu *.geokuk. Mám jej umístěný ve složce, kterou mám zadanou v GeoKuku jako složku umístění souborů. A stejně mi GeoKuk žádný kešky nezobrazí :/
Když si otevřu soubor *.geokuk v poznámkovým bloku, tak ty kešky tam opravdu jsou, takže prázdným souborem to není.

Měl jsem podobný problém a pokud si vzpomínám, která "zoufalá akce" to nakonec vyřešila, tako to byl nějaký problém "Program Files" a "Program%20Files" ...

Jak jsem psal, lamoidnost dosáhla vrcholu, takže tvůj hint jde uplně mimo mě :)
  • 0

#327 Osik

Osik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 8:40

Khabar napsal/a:

Osik napsal/a:

Khabar napsal/a:

Problém mezery v názvu souboru/adresáře - Java si tam dávala %20 a měla tam být mezera - nebo naopak, teď už nevím ... Prostě zkontroluj nastavení cest a udělej změnu %20 na mezeru - nebo naopak ...
  • 0

#328 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2010 - 12:42

Osik napsal/a:

Khabar napsal/a:

Osik napsal/a:

Khabar napsal/a:

Problém mezery v názvu souboru/adresáře - Java si tam dávala %20 a měla tam být mezera - nebo naopak, teď už nevím ... Prostě zkontroluj nastavení cest a udělej změnu %20 na mezeru - nebo naopak ...

Tak bohužel tímhle to není :/ I tak díky
  • 0

#329 krysar

krysar

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 0:20

LukasX napsal/a:

krysar napsal/a:

Ja to delam pouzivam treba pri planovani sluzebky, kdy si tam davam hotely, dulezite odbocky a tak. V GSAKu si vytvorim jednu krabku a k ni pridam waypointy jakekoliv potrebuju.
Po exportu je mam zobrazeny v geokuku :)

zajimave reseni.. no autor prosim necht bere muj prispevek jako navrh k tomu aby se dalo obejit bez dalsich programovych berlicek :)
  • 0

#330 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 12:31

Dá se nadefinovat více středů? Mám na mysli to, že jsem si nastavil HOME střed. Mohu si nadefinovat na nějakou horkou klávesu nebo i z menu i jiné středy? Používám GK spuštěný z GSAK i samostatně. Předem dík.
  • 0

#331 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 14:46

LudekV napsal/a:

Pazitka napsal/a:

Děkuji Pažitkovi za připomínky k dokumentaci, snad je nyní napsaná lépe.

HaLuMa napsal/a:
to findwindow se pouziva kvuli cemu? Aby se zjistilo, jestli Geokuk uz bezi? Pokud ano, pak doporucuji tuto kontrolu delat spolehlivejsi cestou pres pojmenovane mutexy, pokud je to vubec mozne.

Tak tady vůbec nevím o čem mluvíš a zda je to věc, kterou lze udělat bez spolupráce rodiny Veverek. Účel jsi pochopil správně.

no já to vzal podle dokumentace na stránce GeoGetu a nerozchodil sem to dokud sem si nepřečetl Pazitkovy postřehy takže asi to tam není zatím moc dobře popsaný !! Ne, že bych počítačům nerozumněl ehm ale nakonec sem to dal ufff nicméně nedokážu si představit že to dává dokupy člověk který tomu nerozumí vůbec...
dneska hodinka zabitá tím, že sem to zkoušel rozchodit :-) nakonec teda ju ale chtělo by to silně překopat !! B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#332 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 15:06

Co by chtelo prekopat? Dokumentaci na strankach GG muze upravovat kdokoli, pokud je neco popsano nedostatecne, muzes to sam doplnit nebo pozadat treba autora.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#333 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 16:12

1. Pokud má někdo problém s tím, že se mu nečte nějaký soubor, nechť ho umístí jako jediný do jinak prázdného adresáře. Pokud se nebude číst ani potom, nechť mně ten soubor pošle, já se na to podívám. 2. Podpora libovolných waypointů se blíží. Uživatelé si budou moci definovat svoje ikony. Zde je screenshot z rozpracované verze: EDIT: Tak žádný screenshot nelze vložit :( EDIT2: Ha, a je tam :o

Přiložené miniatury

• scrshot.jpg

• 0

#334 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 16:16

A takto nějak se ukazují ikony, které stvoříte.

Přiložené miniatury

• oknoladeni.png

• 0

#335 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2010 - 17:12

Už jsem slyšel slovo elipsoid, hyperboloid, ovoid.... ale kešoid? Co to proboha je? :o:D
  • 0

#336 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 13:09

A urcuje se nekde i vztazny bod te ikony, tj. bod, ktery je presne na te souradnice? Nebo je to vzdy stred ikony?
  • 0

GeoGet:

#337 Khabar

Khabar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2010 - 13:51

rodinka veverek napsal/a:
1. Pokud má někdo problém s tím, že se mu nečte nějaký soubor, nechť ho umístí jako jediný do jinak prázdného adresáře. Pokud se nebude číst ani potom, nechť mně ten soubor pošle, já se na to podívám.

2. Podpora libovolných waypointů se blíží. Uživatelé si budou moci definovat svoje ikony. Zde je screenshot z rozpracované verze:

EDIT: Tak žádný screenshot nelze vložit :(
EDIT2: Ha, a je tam :o

Super, když dám soubor do prázdného adresáře, tak to přečte bez problémů, díky :)
  • 0

#338 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 22:54

_Tom napsal/a:
Už jsem slyšel slovo elipsoid, hyperboloid, ovoid.... ale kešoid? Co to proboha je? :o:D

Keš - kešoid podle vzoru grupa - grupoid (tak trochu). Kešoid je nějaký objekt, který má nějaké vlastnosti a hlavně je k němu přiřazen jeden nebo více waypointů. Příkladem kešoidu je keš. Další kešoidy, které budeme v Geokuku podporovat jsou waymark, český geodetický bod (spolu s přidruženými) a obecný waypoint (má právě jeden waypoint).
Jinými slovy: Kešoid je zobecněná keš.
  • 0

#339 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2010 - 22:55

gord napsal/a:
A urcuje se nekde i vztazny bod te ikony, tj. bod, ktery je presne na te souradnice? Nebo je to vzdy stred ikony?

Ano, v názvu souboru. Například
"Traditional Cache_x6_y-3.png" znamená, že se bod posune ze středu o 6 pixlů doprava a 3 pixle nahoru.
  • 0

#340 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2010 - 7:47

Parada. Tak ted uz se jen tesim, az to bude k dispozici.
  • 0

GeoGet:

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama