GeoKuk - kešky nad mapy.cz - nový desktopový program.
Publikováno 21 prosinec 2009 - 15:00
Publikováno 21 prosinec 2009 - 23:22
Publikováno 21 prosinec 2009 - 23:25
Pro GSAK existuje makro exportující do jednoduchého speciálního formátu pro geokuk, odkaz na něj je na stránkách geokuk.ic.cz. Nevýhodou gpx je, že neobsahuje hodnocení a Geokuk doposud nedokáze rozlišit vlastní kešky.va3 napsal/a:
Tak, tenhle skvělý prográmek mě donutil zaregistrovat se na gc.cz - abych mohl autorovi poděkovat. Tedy: Díky moc, to je přesně to, co jsem potřeboval! Teď už nemusím provádět složité konverze a používat OziExplorer. Včera jsem měl trošku problémy s gpx od GSAK, ale třeba už to bude v dnešní verzi OK. Ještě jednou dík
Publikováno 22 prosinec 2009 - 10:54
Publikováno 22 prosinec 2009 - 11:03
Publikováno 22 prosinec 2009 - 15:16
Publikováno 22 prosinec 2009 - 17:38
No kdyz jsem to po mem dotazu na to same nasel v "co se delat nebude", tak jsem se pustil v GSAKu do dopisovani final..abakus napsal/a:
V GSAKu u mysterek nepoužívám final waypointy, ale corrected coordinates.
Vím, že to máš v položce Co se dělat nebude, ale třeba když se najde víc hlasů, tak se nad tím zamyslíš
Jeste mi jich zbyva asi 600. :(
To by clovek neveril, kolik tech mysterek uz jsem nasel...
Publikováno 22 prosinec 2009 - 18:05
abakus napsal/a:
V GSAKu u mysterek nepoužívám final waypointy, ale corrected coordinates. Díky bohu xixiho makro tohle chápe.
Šlo by v GK dodělat možnost onačení 161 m i u mysterek zdánlivě bez finále?
Ja osobne bych se na tohle take vykaslal, protoze je to resitelne upravou toho makra, kterym generujes data. (kdyz narazi na mysterku bez korigovanych souradnic, co tomu makru brani vygenerovat falesny waypoint na vychozich souradnicich?)
Publikováno 22 prosinec 2009 - 22:08
HaLuMa napsal/a:
abakus napsal/a:
V GSAKu u mysterek nepoužívám final waypointy, ale corrected coordinates. Díky bohu xixiho makro tohle chápe.
Šlo by v GK dodělat možnost onačení 161 m i u mysterek zdánlivě bez finále?
Ja osobne bych se na tohle take vykaslal, protoze je to resitelne upravou toho makra, kterym generujes data. (kdyz narazi na mysterku bez korigovanych souradnic, co tomu makru brani vygenerovat falesny waypoint na vychozich souradnicich?)
To makro by to mělo dělat. Pokud zaškrtnu checkbox "Finálové souřadnice jako waypoint", tak hodí corrected coordinates jako FI, final location.
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 22 prosinec 2009 - 23:13
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 23 prosinec 2009 - 7:15
medwyn_cz napsal/a:
Trosku me ale trapi ten zpusob distribuce pres Web Start. Uvital bych, kdyby byl k dispozici normalni instalator, program se nainstaloval natvrdo do nejake slozky a ja si mohl napsat v GeoGetu makro, ktere ho bude primo otevirat.
Četl jsi tohle http://geoget.ararat..._s_mapou_geokuk?
Můžeš si stáhnout JAR a uložit ho, kam se ti líbí. Já ho mám přímo u makra v datové složce GeoGetu.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 23 prosinec 2009 - 9:08
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 prosinec 2009 - 9:13
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 23 prosinec 2009 - 9:33
Publikováno 23 prosinec 2009 - 9:46
Publikováno 23 prosinec 2009 - 9:51
už to jde, tamtéž kde v první verzi šly pouze zobrazit, z flashky funguje bezvadněpetegeo napsal/a:
Nevim jestli to "nezapadlo". Mohlo by jit nastavit ty adresare pro data jinam nez do uzivatelskeho profilu?
Aby se napr. cely programek i s daty mohl prenaset na flesce k libovolnemu PC?
Diky za tip "jak na to".
Publikováno 23 prosinec 2009 - 10:39
Jeee vida... Diky...Parkis napsal/a:
už to jde, tamtéž kde v první verzi šly pouze zobrazit, z flashky funguje bezvadněpetegeo napsal/a:
Nevim jestli to "nezapadlo". Mohlo by jit nastavit ty adresare pro data jinam nez do uzivatelskeho profilu?
Aby se napr. cely programek i s daty mohl prenaset na flesce k libovolnemu PC?
Diky za tip "jak na to".
Publikováno 23 prosinec 2009 - 19:41
Tak nevim, asi jsem jasal predcasne, ale me ty adresare na flesku nejdou nastavit. Neustale se mi tam samo automaticky doplnuje i pismeno disku (vlastne cela cesta). A ja to chci mit jen "relativne" od umisteni programu, protoze pismeno flashdisku se mi pocitac od pocitace meni.petegeo napsal/a:
Jeee vida... Diky...Parkis napsal/a:
už to jde, tamtéž kde v první verzi šly pouze zobrazit, z flashky funguje bezvadně
Ono by vubec nebylo od veci, kdyby se vsechny ty udaje, co se zapisuji do registru WIN, zapisovaly "vedle" programu do cfg souboru.
Pak by to opravdu fungovalo jako prenosny SW perfektne.
Takhle na kazdem PC, kde se to spusti jednak prijdu o ruzne nastaveni a navic tam zanechavam "stopy" po pouzivanem programu.
Publikováno 23 prosinec 2009 - 20:15
Máš pravdu, podruhé jsem už ten dialog neotvíral když to napoprvé fungovalo Tak doufejme že se to ještě doladípetegeo napsal/a:
...
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů