Doplnek do Mozilla Firefox - GPX Download
Publikováno 06 leden 2010 - 9:21
Publikováno 06 leden 2010 - 9:40
Publikováno 06 leden 2010 - 9:47
Publikováno 06 leden 2010 - 10:52
diky moc este by neslo kusok zmensit tu ikonu? je nejaka moc velka a klaje mi to oci...oldtulak napsal/a:
klik na "zobrazení" - "nástrojové lišty" - "vlastní" a na lištu přetáhnout ikonu GPX a potvrdit "hotovo"
Publikováno 06 leden 2010 - 11:52
Unable to extract author from current page.
This shouldn't have happened. Check if there is an updated version of GPX Downloader at addons.mozilla.org. If that doesn't help, please send the dump that will be generated to ....
Publikováno 06 leden 2010 - 11:54
Publikováno 06 leden 2010 - 11:57
Publikováno 06 leden 2010 - 12:28
ano, ale ma to vplyv len na ikony priamo v prehliadaci, teda domov, refresh, dopredu, dozadu...drevorubac napsal/a:
dema sk: Mas na tej liste zobrazene male ikony? (Zaskrtaval si Use small icons?)
Publikováno 06 leden 2010 - 13:08
drevorubac napsal/a:
MedoMys: A urobil si co ti to kazalo? Existuje kopec veci ktore sa na tvojom pocitaci mozu stat a ktore sa na mojom nedeju, a bez toho dumpu na to nemam ako prist.
Stlacat tlacitko predtym ako sa nacita stranka je Zly Napad, to nerob. Keby som nasiel spolahlivy sposob ako zistit ci je stranka nacitana tak to budem kontrolovat.
Btw. nemusel si sem pastovat moju adresu. Spam a tak.
Pošlu dump, ok. Ale přečti si můj problém ještě jednou - právě že to funguje naopak. Když se načte stránka celá, uložení se nepodaří.
Publikováno 06 leden 2010 - 13:26
MedoMys napsal/a:
Pošlu dump, ok. Ale přečti si můj problém ještě jednou - právě že to funguje naopak. Když se načte stránka celá, uložení se nepodaří.
Nejake rozsirenie alebo Greasemonkey skript ti po nacitani stranky ku kazdemu elementu "a" prida atribut "linkindex", cim tak trochu zmeni format stranky. Ak stlacis tlacitko skor, tak ten skript sa nestihne dostat k slovu. Robim na tom. Btw cisto pre zaujimavost, netusis co za skript by to mohol byt?
Publikováno 06 leden 2010 - 13:33
Skoro žádné doplňky tu nemám, snad jediný, který by to mohl dělat - CoolPreviews ? Ten po najetí myší na link zobrazuje rychlý náhled na odkazovanou stránku ...drevorubac napsal/a:
Nejake rozsirenie alebo Greasemonkey skript ti po nacitani stranky ku kazdemu elementu "a" prida atribut "linkindex", cim tak trochu zmeni format stranky. Ak stlacis tlacitko skor, tak ten skript sa nestihne dostat k slovu. Robim na tom. Btw cisto pre zaujimavost, netusis co za skript by to mohol byt?
Publikováno 06 leden 2010 - 20:27
Způsobují to dva Greasemonkey skripty:drevorubac napsal/a:
ProKesTom: S waypointami bez suradnic to bude nejak suvisiet, ale to je len jedna z okolnosti. Na stranku som dal novu verziu, ktora ulozi dump ked nevie vyrobit gpx subor. Mohol by si ju pls nainstalovat, skusit stiahnut niektoru z tych kesi a poslat mi ten dump?
GCxxxx waypoint / TB link activation způsobuje, že tento doplněk nenajde GC kód keše - nenazve správně ukládaný soubor.
a TableSorter (umožňuje třídit tabulky podle sloupce, který si zvolím) způsobí, že tento doplněk nenajde souřadnice.
Publikováno 06 leden 2010 - 21:06
------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC
Publikováno 07 leden 2010 - 16:08
Publikováno 07 leden 2010 - 21:06
Publikováno 08 leden 2010 - 9:26
MedoMys napsal/a:
Skoro žádné doplňky tu nemám, snad jediný, který by to mohl dělat - CoolPreviews ? Ten po najetí myší na link zobrazuje rychlý náhled na odkazovanou stránku ...
Pravdu mas, je to ono. Na stranke je nova verzia ktora by s tym mala fungovat.
Publikováno 08 leden 2010 - 9:28
vop.cz napsal/a:
Ta mala ikona opravdu nefunguje a opravdu by se hodne hodila...
Navrhoval jsem autorovi i variantu, ze by ikona nebyla potreba a rutina se startovala prikazem z kontextove nabidky, z rolety Nastroje nebo hot-key-sem...
Mala ikona nefungovala, lebo som ziadnu nenakraslil . V novej verzii uz je. Klavesova skratka je Ctrl-Alt-G.
Publikováno 08 leden 2010 - 9:30
BrAtKo napsal/a:
Skoda ze takyto plugin neexistuje pre Google Chrome
Vo FF je ta vyhoda, ze javascript z rozsirenia moze robit prakticky hocico. Rozsirenia v Chrome su prudko obmedzene, takze tam by na to bolo treba binarku, co by zabralo o to viac casu.
Publikováno 08 leden 2010 - 10:10
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/74861/geocaching.com_gpx_downloader-1.100107-fx.xpi?confirmed kvůli chybě: Neplatný instalační balíček -207
Publikováno 08 leden 2010 - 10:56
sobikovi napsal/a:
Původní instalace mi nenajde aktualizace a když to odinstaluji a chci istalovat znovu, tak dostanu chybovku
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/74861/geocaching.com_gpx_downloader-1.100107-fx.xpi?confirmed kvůli chybě: Neplatný instalační balíček -207
Mě to udělalo taky tady je jiný funkční odkaz: https://addons.mozil...x.xpi?confirmed
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů