Doplnek do Mozilla Firefox - GPX Download
Publikováno 11 leden 2010 - 20:54
Publikováno 11 leden 2010 - 20:58
Publikováno 11 leden 2010 - 21:48
drevorubac napsal/a:
vousac napsal/a:
Tak ja to vzdavam. Stahnout nic nejde i kdyz jsem si odinstaloval puvodni verzi. Myslim, ze cely system doplnku je ponekud na nic. Pochvala pro Mozilu to urcite neni. Proste navrch huj a ....
Najnovsia verzia sa bude dat stiahnut aj z tadeto:
http://people.ksp.sk/~mmx/gpxdown.xpi
Tak jsem to trochu vyzkousel, bohuzel zatim bez GPS, ale moc se mi to libi. Ten feature s mysterkama to je bezva. Uz se tesim jak to pujde na zivo. Takze diky a prosim o oznamovani pripadnych aktualizaci (pres "people" - mozila mne zklamala)
Publikováno 11 leden 2010 - 23:00
A neni to tim, ze musis u nove verze pouzit stejny nazev souboru (a samozrejme i cestu) jako u stare a on si jen testuje (sakra i kdyz nevim presne jak) datum souboru...? Nenapada me totiz jak by jinak zjistil, ze (a predevsim kde ho pod jakym nazvem hledat) ma aktualizaci, kdyz bude kazdy novy soubor pod jinym nazvem...drevorubac napsal/a:
Ani mne. Oficialne to ma fungovat bez toho aby som s tym musel nieco robit (co znamena za s tym nemozem nic spravit). Skusim napisat na mozillacke forum.
------------------------
OziExplorer support and Czech language editor
OziExplorer + Garmin Oregon 300 | Nokia E51 + BT GPS + HandyGC
Publikováno 12 leden 2010 - 10:28
vop.cz napsal/a:
A neni to tim, ze musis u nove verze pouzit stejny nazev souboru (a samozrejme i cestu) jako u stare a on si jen testuje (sakra i kdyz nevim presne jak) datum souboru...? Nenapada me totiz jak by jinak zjistil, ze (a predevsim kde ho pod jakym nazvem hledat) ma aktualizaci, kdyz bude kazdy novy soubor pod jinym nazvem...
Nazov suboru ktory uploadnem mi to ignoruje. Dolezite je ku ktoremu rozsireniu ho dam. Verziu si to zisti z install.rdf, ktory je v xpi subore. Rozsirenia sa identifikuju pomocou takych divnych id, ja mam gpxdown@geocaching.com.
Publikováno 12 leden 2010 - 14:10
drevorubac napsal/a:
Zkusil jsem stáhnout nejnovější verzi, ale nejde vložit tlačítko do lišty, protože jeho ikona vypadá takto :
Publikováno 12 leden 2010 - 16:35
Uved prosimte dycinky cislo verze, pripadne verzi FF...MedoMys napsal/a:Zkusil jsem stáhnout nejnovější verzi...
U me je verze 1.100107 na FF 3.5.7. (cz) a na WXP HE 2002 SP3 (cz) vse OK.
------------------------
Publikováno 12 leden 2010 - 16:51
MedoMys napsal/a:
drevorubac napsal/a:
Zkusil jsem stáhnout nejnovější verzi, ale nejde vložit tlačítko do lišty, protože jeho ikona vypadá takto :
Uchop mysi ten vyraz "DownloadGPX" a pretahni do listy. Aspon mne to takhle slo.
Publikováno 12 leden 2010 - 17:43
vop.cz napsal/a:
Uved prosimte dycinky cislo verze, pripadne verzi FF...MedoMys napsal/a:Zkusil jsem stáhnout nejnovější verzi...
U me je verze 1.100107 na FF 3.5.7. (cz) a na WXP HE 2002 SP3 (cz) vse OK.
Mně to taky s verzí 1.100107 na FF 3.6 (cz) a na WXP Prof SP3 (cz) šlo OK, ale píšu, že nejde poslední verze, tj. 1.100108 z onoho autorem uvedeného odkazu. Takto se mi zobrazí ikona při pokusu o vložení do lišty, a takto velká ikona samozřejmě vložit nejde
Edit: ve WinVista též ne. A malý rozdíl - tam jsou zelené šipky v megaikoně prozměnu odstínem domodra
Publikováno 12 leden 2010 - 17:51
Publikováno 12 leden 2010 - 18:53
Publikováno 13 leden 2010 - 1:52
Publikováno 13 leden 2010 - 8:44
Publikováno 13 leden 2010 - 10:15
vousac napsal/a:
to holas
nez klepnes na ikonu musis mit otevrenou prislusnou kesku !!
No ja mam tem samy problem a rekl bych, ze tu kesku mam otevrenou.
Publikováno 13 leden 2010 - 10:20
Publikováno 13 leden 2010 - 10:28
Publikováno 13 leden 2010 - 11:39
------------------------
Publikováno 13 leden 2010 - 17:08
vousac napsal/a:
to holas
nez klepnes na ikonu musis mit otevrenou prislusnou kesku !!
zas takovýho vola ze mě nedělej ano takže to dělá všem, na sousedním vláknu (o vzhledu GC.com) jsem se dočetl, že to proč dělali nový vzhled je:
- změna vzhledu je kvůli tomu, že stránky budou letos vícejazyčně (takže asi i diakritika v profilech, listinzích...)
- u reviewerů je v profilu malá ikonka, že jsou revieweři smiley
- v PQ zase standardně nechodí Atributy, aby chodily, musíte si v editaci nastavení nastavit GPX Version 1.0.1
Kvůli změně asi nepůjdou GM scripty a ani skrýšotlačoidní aplikace, prý půjde vygenerovat nějaký old design stránek z důvodu kompatibility.
takže asi proto to nikomu nejede
Publikováno 13 leden 2010 - 17:31
Publikováno 13 leden 2010 - 22:21
vousac napsal/a:
Vola z tebe nedelam, ono co fungovalo vcera nejde dnes, takze je nutno zahrnout cas. Pravdu ma vop, ze se s novym designem zmenily struktury listingu a ty ruzne doplnky se holt budou muset predelat. Hlavne, ze se mi to rozchodilo. Taky mi mohl nekdo rici, ze staci stisknout F5 a vse bude jinak. Takze pokud vam to nelouduje a nelouduje zkuste F5. Ne kazdeho to napadne. Novym GC ksichtikum zdar.
No mne F5 nijak nepomaha
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů