Doplnek do Mozilla Firefox - GPX Download
Publikováno 08 březen 2010 - 11:49
Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 08 březen 2010 - 13:53
Publikováno 15 březen 2010 - 14:34
Galeriou myslis Windowsovy adresar My pictures? Tam si to asi nikto tak lahko nevismne ze nieco pribudlo. Ja som rozmyslal ze by sa to mohlo ulozit do toho isteho adresara pod tym istym menom ako .gpx, len koncovku vymenim za .jpg. Problem bude ked tam taky subor uz bude existovat, pouzivatel si totiz vyberal len umiestnenie .gpx suboru.Nando78 napsal/a:
Stiahnut by sa to mohlo do galerie pod menom kesky. (posudzujem to z pohladu oregonistu 550)
Publikováno 15 březen 2010 - 16:00
Publikováno 16 březen 2010 - 11:08
Tym chces povedat, ze .gpx subory si stahujes priamo na gps pripojene cez usb? To je jedna moznost, ja som zvyknuty stahovat to na pocitac a potom naraz nakopirovat. A riesil som, ako ten fotohint pri kopirovani neprehliadnut.Nando78 napsal/a:
2. Samotny fotohint sa ulozi ako gckodKese.jpg priamo v gpx suboroch.
Napada mi, tvoja masina zobrazuje nazvy suborov? Ak by si takto nahral viac fotohintov naraz, bude problem odlisovat ktory patri ku ktorej keske.Nando78 napsal/a:
Pokusne som vzal jednu fotku. Premenoval som ju na nazov jednej kese, ktorej gpx mam v gpsku.
Publikováno 16 březen 2010 - 11:52
Ano Mozigo umoznuje stiahnut aj vsetky ale ajMozigo sice umoznuje stiahnut vsetky fotky ku kesi, ale to je zbytocne. Nas zaujimaju najma fotohinty, ktore maju tu vlastnost, ze ich tam vlozil owner kese a ako som sponinal obsahuju v nazve string "spoiler", alebo "hint" resp. "fotohint"
"iba spoiler" ktory si sam mozes zadefinovat - impicitne sa za spoiler povazuje "spoiler,spojler,hint,napoveda,"
Publikováno 16 březen 2010 - 14:57
Publikováno 16 březen 2010 - 21:15
Publikováno 17 březen 2010 - 10:35
Publikováno 18 březen 2010 - 10:10
Publikováno 18 březen 2010 - 13:10
To stve aj mna. Riesim to tak, ze pri kratsich multinach vyhadzem z gpx suboru keci okolo a necham len popisy stage. Dlhsie multiny nahram do mobilu a nemusim prepinat medzi navigaciou na kes a navigaciou na route.juraf369 napsal/a:
Chlapi už někdo vyřešil těch zatracených 8 kB?? Jakmile stahuju multinu tak je to samozřejmě málo. Co s tím?
Publikováno 21 březen 2010 - 10:59
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/45777
Publikováno 21 březen 2010 - 12:10
Publikováno 21 březen 2010 - 20:43
Publikováno 22 březen 2010 - 14:24
Zaujimave, nic taketo som nerobil. Ved teren a difficulty byvaju bezne odstupnovane po polkach, ci myslis nejake drsnejsie desatiny? S ktorou verziou a na ktorej keske to robilo?vousac napsal/a:
zda se, ze je opraveno i necele cislo v "dificult a teren", takze pohoda.
Publikováno 22 březen 2010 - 16:51
drevorubac napsal/a:
Zaujimave, nic taketo som nerobil. Ved teren a difficulty byvaju bezne odstupnovane po polkach, ci myslis nejake drsnejsie desatiny? S ktorou verziou a na ktorej keske to robilo?vousac napsal/a:
zda se, ze je opraveno i necele cislo v "dificult a teren", takze pohoda.
Zalezitost je tato: Pokud byl teren ci obtiznost na pulce - tedy posledni cislo bylo 5 (na pr.1,5) tak po nahrani do GPS byla obtiznost ci teren 5 (vsechny hvezdicky). U minule verze. Ted mi to ukazuje pouze celou cast cisla, coz je jiz rozumne. Jinak mi to delalo u vsech kesi bez rozdilu, ted jsem to jeste moc neprozkousel. Mam Oregon 550. Kesky do nej posilam z pocitace po prohlednuti (easyGPS) pretazenim souboru. Javu ani html neumim - sorry.
Publikováno 22 březen 2010 - 21:50
Publikováno 23 březen 2010 - 12:38
Tak to je uplne divne. Tento subor (vyrobeny este predchadzajucou verziou):vousac napsal/a:
Pokud byl teren ci obtiznost na pulce - tedy posledni cislo bylo 5 (na pr.1,5) tak po nahrani do GPS byla obtiznost ci teren 5
http://people.ksp.sk/~mmx/GC1F6FT.gpx
mi moj Oregon 300 zobrazi takto:
http://people.ksp.sk/~mmx/140.bmp
Tebe tam zobrazi 5 hviezdiciek pri terene?
Nespomenies si na cislo verzie ktora vyrabala taketo pokazene GPX subory? EasyGPS ti pri nich ukazuje kolko hviezdiciek (teda dufam ze ukazuje teren)? Poslal by si mi jeden taky subor?
Publikováno 23 březen 2010 - 14:27
drevorubac napsal/a:
Tak to je uplne divne. Tento subor (vyrobeny este predchadzajucou verziou):vousac napsal/a:
Pokud byl teren ci obtiznost na pulce - tedy posledni cislo bylo 5 (na pr.1,5) tak po nahrani do GPS byla obtiznost ci teren 5
mi moj Oregon 300 zobrazi takto:
http://people.ksp.sk/~mmx/140.bmp
Tebe tam zobrazi 5 hviezdiciek pri terene?
Nespomenies si na cislo verzie ktora vyrabala taketo pokazene GPX subory? EasyGPS ti pri nich ukazuje kolko hviezdiciek (teda dufam ze ukazuje teren)? Poslal by si mi jeden taky subor?
Takze: GC1F6FT jsem ted posledni verzi stahnul do PC a obratem mysi presunul do Oregonu. Teren i obtiznost byla v poradku - tedy 2/1.5 hvezdicky.
Soubor jsem z Oregonu vymazal !!
Stazeny soubor jsem si otevrel a editoval, aby nebyl "unavailable", ale Not yet found. (Mimochodem nevim proc se stahuje vzdy jako unavailable.)
Pripojil Oregon a presunul mysi do nej znova
Vysledek obtiznost 2 teren 5 hvezdicek.
Z toho je videt, ze to tam je nejak porad a na verzi nezalezi, takze nejak nevim.
Publikováno 23 březen 2010 - 14:50
Teraz som nejak mimo co si editoval, v suborevousac napsal/a:
Stazeny soubor jsem si otevrel a editoval, aby nebyl "unavailable", ale Not yet found. (Mimochodem nevim proc se stahuje vzdy jako unavailable.)
slovo unavailable nevidim. A stav ci si kesku nasiel alebo nie sa neuklada do gpx suboru tej kesky, ale do dalsieho suboru, u mna ma nazov geocache_visits.txt.
Posli mi nejaky gpx subor s ktorym ti nespravne zobrazi teren 5, bez toho mozem len tipovat v com je problem a ide mi to tazko
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů