Doplnek do Mozilla Firefox - GPX Download
Publikováno 23 březen 2010 - 17:18
Publikováno 24 březen 2010 - 9:10
Aha, mas pravdu, easyGPS pri kazdom ulozeni zmeni desatinnu bodku na desatinnu ciarku a GPS to nevie pochopit, tak precita len tu poslednu cast. Vo vseobecnosti vacsina kesovacich programov rozsaha GPX subory na nepoznanie. Este pre zaujimavost, kde ten easyGPS pise 'unavailable'? Nejak to tam neviem najst.vousac napsal/a:
Kdyz ale tuto kesku otevru v PC programem easyGPS a opravim
Publikováno 24 březen 2010 - 9:52
Publikováno 24 březen 2010 - 13:42
Pri stahovani jednej kese, mi to ponuklo na stiahnutie postupne vsetky (celkovo 4) obrazky vlozene ownerom. Spoilerom nebol ani jeden. Neviem, ci to am takto fungovat. Kazdopadne to nevadilo Bola to kes Modry most http://www.geocachin...fc-332892c0ea13
Mam otazku, ci by neslo tam pridat to pridavanie suradnic do fotky. To co vymyslel Klama. Ja viem, furt nieco vymyslam. To len ak budes niekedy robit pripadne dalsi update.
Super ze si tie foto zaradil, ej to fajne.
velmi pekne dakujem.
Zlaty fond slovenskych kesi - SLOVENSKE LEGENDY
GTB 100+1 kesek v prirode v Bratislave
Publikováno 24 březen 2010 - 13:58
Som rad ze si rad . Posledne dva obrazky ti dalo stiahnut lebo maju v nazve spoiler. Ak ich tak autor oznaci a nie je to pravda, s tym hold nepohnem. Tie dva predtym ti dalo stiahnut lebo bug, pozriem sa na toNando78 napsal/a:
drevorubac, pekne si to spravil, ej to super vecicka.
Pri stahovani jednej kese, mi to ponuklo na stiahnutie postupne vsetky (celkovo 4) obrazky vlozene ownerom.
Ani moc nie, to by som musel dokreslovat do obrazka a nepredpokladam ze by firefox na to mal nejaku kniznicu.Nando78 napsal/a:
Mam otazku, ci by neslo tam pridat to pridavanie suradnic do fotky. To co vymyslel Klama.
Publikováno 24 březen 2010 - 15:19
Publikováno 24 březen 2010 - 16:33
Nevím čím to je, ale FF nenajde aktualizaci. Staženo ručně a nainstalováno..drevorubac napsal/a:
Vyrobil som novu verziu, opravil som detekciu spoilerov (to co hlasil Nando78) a zobrazovanie v EasyGPS (to co hlasil vousac).
Publikováno 28 březen 2010 - 21:00
Publikováno 30 březen 2010 - 11:55
Kazdy obrazok prilozeny ku keske ma nejaky nazov a popis, tie sa zobrazuju v zozname obrazkov, ktory je tesne nad logmi. Toto rozsirenie nestahuje vsetky obrazky (to by bolo otravne), ale len tie, ktore maju v nazve alebo popise niektore z klucovych slov. Standardne su to spoiler, hint a clue, ale v nastaveniach rozsirenia sa daju menit. Napr. k tejto keskeelimira napsal/a:
drevorubac: jak to funguje s temi obrazky?
http://www.geocachin...fc-332892c0ea13
sa stiahnu posledne dva obrazky. Na miesto kam to ma stiahnut sa spyta pre kazdy obrazok zvlast.
Stranka sa parsuje az ked spustis stahovanie gpx suboru. Spomalenie sa da vsimnut len ked su zobrazene vsetky logy a je ich vela (nad 100). Ak si to ale skusal v nedelu, tak to je vseobecne znamy jav, ze vtedy je stranka geocaching.com hodne pomalaelimira napsal/a:
vsiml jsem si, ze je pomalejsi nacteni na listing na webu - je to parsovanim?
Publikováno 30 březen 2010 - 12:25
Publikováno 30 březen 2010 - 21:11
Hm, to stahovanie obrazkov bolo myslene na stahovanie spoilerov, ktore je dobre mat pri sebe v terene. Naco chces stiahnut tieto obrazky? Btw dik za sifruelimira napsal/a:
chapu tedy dobre, ze je "chyba" autora, ze neoznacil poradne obrazky
Publikováno 01 duben 2010 - 9:03
Publikováno 01 duben 2010 - 9:41
Publikováno 02 duben 2010 - 20:51
Publikováno 02 duben 2010 - 21:24
mam jen se c702Nando78 napsal/a:
elimira, ved si tu sifru ako obrazok normalne daj do gps, to mozes len vtedy, ak tvoja gps podporuje pozeranie obrazkov.
inak si to treba vytlacit, alebo dat do mobilu, alebo dat do pda...
a kdyby to ukladalo obrazky i tyto, tak bych si je mohl prohlednout jako beznou fotku
Publikováno 02 duben 2010 - 21:55
kde najdem novu verziu? ked dam vyhladat aktualizacie v doplnkoch vo ff tak mi nenajde novu verziu... dikdrevorubac napsal/a:
Odporucam upgrade na novu verziu 1.100402b. Zmenil sa sposob ako sa na stranke geocachingu zobrazuju hinty a stara verzia bude o kazdej keske tvrdit, ze nema ziadne
Publikováno 06 duben 2010 - 16:42
Publikováno 07 duben 2010 - 13:55
Publikováno 07 duben 2010 - 14:27
Oregon 300 mam aj ja a hint sa zobrazuje az ked zapnes navigaciu ku keske. Potom v hlavnom menu vyberies Geocaches -> Show hint. Ked len na mape kliknes na ikonu kesky a potom na jej nazov, tak ti zobrazi vsetko okrem hintu. Ak ho nevies najst ani tak, tak mi pls posli screenshot obrazovky na ktorej to hladas.Spook napsal/a:
kdyz se do toho GPX kouknu na pocitaci tak tam je :
<groundspeak:encoded_hints>[CZ] zivy vyvrat[EN] living fallen tree</groundspeak:encoded_hints>
Proc ho ten Oregon nevidi? Dekuji
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů