CWG pro Android
Publikováno 01 červen 2013 - 18:06
Publikováno 01 červen 2013 - 18:16
Publikováno 01 červen 2013 - 18:26
Citace
Synchronizace se vyvolává přes tlačítko menu a "Aktualizovat seznam". Po prvním spuštění se to vyvolá automaticky (požadavek na zadání jména a hesla). Každopádně mi teď chodí reporty o těch pádech, takže se na to budu muset mrknout. Mi to stahuje bez problémů, zkoušel jsem na dvou telefonech a tabletu.Libor.29 napsal/a:
Neco je spatne na SGS3 mi to ctyrikrat po sobe prestalo pracovat. Jinak vidim pouze bilou obrazovku, nejsou tam ani zadne ovladavi prvky ....
Co s tim?
Publikováno 01 červen 2013 - 18:28
Publikováno 01 červen 2013 - 18:31
Citace
4CatPaws napsal/a:
Vyborne, ja som vcera zacal upravovat tu povodnu android aplikaciu (na webe su k nej zdrojaky), aby fungovala podobne a brala priamo export z cwg.gcm.cz, takze sa aspon nemusim trapit :-). Tvoja aplikacia po dvoch crashoch zacala fungovat a nacitala zoznam a vyzera fajn. Pri importe ale dovrzalo dve mena cwg (celkovy pocet vyzera byt ale korektny):
http://cwg.gcm.cz/cwg/index/11894
http://cwg.gcm.cz/cwg/index/5603
Mozes to prosim pozriet?
Na parsování xml používám třídu třetí strany, která má problém s některými názvy. Zatím jsem vypozoroval chyby, pokud název obsahuje znak "&", ale někdy mi zlobily i závorky nebo mezery. Zajímavé je, že u některých CWG se mi to po pár dnech zobrazovalo už dobře. Možná probíhají nějaké úpravy i na straně API u cwg.gcm.cz, které to ovlivňují. Proto jsem tam přidával tu možnost přejmenovat si CWG lokálně, čímž se to s trochou úsilí dá vyřešit.
Publikováno 01 červen 2013 - 18:55
Citace
Popokatepetl07 napsal/a:
Dalších x pokusů, načetlo se mi pouze 99CWG, ale pořád padá. Jinak to vypadá fakt slibně, díky.
HTC Evo 3D
Jak se Ti podařilo dosáhnout stavu, kdy u některého CWG nemáš uveden počet kusů? V profilu na cwg.gcm.cz u Tebe vidím počet "170±" a po přejetí kursorem to píše, že někde není počet uvedený. Zkoušel jsem u nějakého svého CWG počet smazat, ale web neumožní takovou změnu uložit. Prověřím načítání těch údajů u sebe, jestli to nepadá kvůli toho.
Pro Libor.29: Jestli se mi podaří opravit chyby při synchronizaci i ve Tvém případě, tak jsem sám zvědavý, jestli nenarazíš na nějaký výkonnostní limit s Tvým počtem CWG. Ať už v exportu do XML, nebo ve zobrazení v ListView v aplikaci. Uvidíme.
Dík za zpětné reakce a prosím o trpělivost

EDIT: Publikoval jsem novou verzi s pár opravama. Ošetřil jsem načítání dat z XML, kde u některých CWG podle všeho nejsou vyplněny všechny informace, u kterých jsem předpokládal, že budou vždy (počet ks, datum přidání do sbírky). Uvidíme, jestli to zabere pro všechny.
Na Play storu se aktualizace objeví až s určitým zpožděním (v řádu hodin). Půjde o verzi 1.1
Publikováno 02 červen 2013 - 7:48
Publikováno 02 červen 2013 - 16:53

Publikováno 02 červen 2013 - 18:48
Publikováno 02 červen 2013 - 18:49
Changelog:
- do kolekce se nově nezařazují CWG označené jako "Shání"
- synchronizace byla rozšířena o mazání položek, které již v kolekci nejsou (nutnost např. při přepnutí účtu)
- přidána možnost manuálního smazání CWG z kolekce. Probíhá pouze lokálně a lze použít např. pro obnovu původního názvu. Pokud se smazané CWG stále vyskytuje v kolekci, bude po příští synchronizaci obnoveno.
- po synchronizaci vypsány počty přidaných, aktualizovaných a odebraných položek
Libor.29:
Můžeš prosímtě zkusit zadat můj testovací účet?
Login: mori_test
Heslo: aaaaaa
Pokud Ti to stáhne dvě CWG, tak není problém v telefonu nebo připojení. Pak by bylo dobré zkontrolovat, jestli není chyba na straně cwg.gcm.cz. To můžeš udělat tak, že si stáhneš XML, které moje aplikace parsuje:
http://cwg.gcm.cz/ap...&format=fullxml
V tomto odkazu nahraď uživatelské jméno (mori_test) a heslo (aaaaaa) svými údaji. Pokud se stáhne validní XML, tak bys jej mohl někam uploadnout, abych to mohl zkusit načíst v aplikaci a zjistit, co tam ve Tvém případě zlobí.
Publikováno 02 červen 2013 - 21:59
Publikováno 02 červen 2013 - 22:20
Publikováno 03 červen 2013 - 5:53
Publikováno 03 červen 2013 - 10:22
Citace
mikelord napsal/a:
Dnes jsem stahl a mam jen bile okno
Mám stejný problém...
EDIT: aha, stahuje to s určitou prodlevou... takže funguje
Publikováno 03 červen 2013 - 11:06

Publikováno 03 červen 2013 - 11:37
Publikováno 03 červen 2013 - 12:00