Nový vzhled gc.com
Publikováno 13 leden 2010 - 23:33
Publikováno 13 leden 2010 - 23:43
chupito napsal/a:
GS scripty manipulují přímo s kódem stránky a když se holt ten kód změní, tak nefunguje ani script. Změnu musí provést autoři (nebo někdo šikovnej), groundspeak je v tom vlastně nevinně.Roman_Jaromer napsal/a:
Co je však největší problém je pro mě to, že nejdou GS skripty. Nechápu, proč by měli GS vadit skripty (bohužel nevím názvy) jako ten, který po kliknutí na nápovědu ji dekóduje, aniž by se musela celá stránka znova načítat (řekl bych, že pro GS to bylo docela výhodné, nemusela se stránka stahovat 2x), Skript, který umožňoval např. oznámkovat kešky - ať už na GC.CZ, tak už mezinárodní oznámkování. Přiřazoval jsem keškám oboje... Další GS monkey skript mi chybí ten, který jsem objevil zrovna nedávno - na dobrý tisk kešek. Je to vlastně skoro to samé jako tisk přímo z webu, jen to umožňuje jeho lepší nastavení, tak proč to nejde?
Nevíte, jak to opravit? Dík.
Dovolil jsem si opravit ten GC Quick Hint (viz. priloha),
kdyby se pri hledani kesek nekdo neobesel bez napovedy
Publikováno 14 leden 2010 - 0:00
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 14 leden 2010 - 1:10
Publikováno 14 leden 2010 - 6:17
Publikováno 14 leden 2010 - 6:34
Publikováno 14 leden 2010 - 7:27
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 14 leden 2010 - 7:31
frettie napsal/a:
Tady je to jak na facebooku. Všichni si stěžují snad jen z principu. Češi, opět.
Věřím, že nejsou blbý a (dost možná) to ani nedělali oni, ale nechali to outsourcovat někde, kde tomu rozumí. Ten minulej design byl něco strašnýho, to musíme přiznat všichni, tenhle je aspoň přehlednější.
hrubej neouhlas, že munulej design byl něco strašnýho... Je to možná tvůj pocit, ale já jej rozhodně nesdílím.Zdar jak svině woe
Publikováno 14 leden 2010 - 7:59
Publikováno 14 leden 2010 - 8:10
Odstavce snad funguji, ne? Mam v listingach jen jednoduchoucke HTML, <p>, <br>, sem tam <b> a jediny problem, co jsem pozoroval, byl, ze jsem musel na zacatek Long Description pridat <p>, jinak bylo slepene se Short Description dohromady.mr.mates napsal/a:
[...] Co již běží jsou čáry <hr>, ale stále to nebere odstavce <p>.
Snad se to doklepe v nejbližší době do konce.
Publikováno 14 leden 2010 - 8:15
Publikováno 14 leden 2010 - 8:23
haggaeus napsal/a:
Odstavce snad funguji, ne? Mam v listingach jen jednoduchoucke HTML, <p>, <br>, sem tam <b> a jediny problem, co jsem pozoroval, byl, ze jsem musel na zacatek Long Description pridat <p>, jinak bylo slepene se Short Description dohromady.mr.mates napsal/a:
[...] Co již běží jsou čáry <hr>, ale stále to nebere odstavce <p>.
Možná to bude mezi klávesnicí a židlí, ale mě to konce odstavců prostě nebere. Ale nejsem expert na HTML kódy, tak to možná bude tím. Hold se ještě musím učit. S konečnou úpravou stránek se budu zabývat tak za týden, až se to stabilizuje. Teď to nemá cenu. Aspoň že jsou listingy čitelný.
Publikováno 14 leden 2010 - 9:07
Publikováno 14 leden 2010 - 9:53
mr.mates napsal/a:
Co již běží jsou čáry <hr>, ale stále to nebere odstavce <p>.
Tak konečně opravili ten nesmyslný CSS statement. Co ale pořád nejde, jsou ohraničení tabulek, které teď vypadají hrozně.
Mě se to moc nelíbí, připadá mi to dost amatérský. Takhle vypadají skoro všechny stránky lidí, kteří se učí HTML.
Všude je nesmyslně moc prázdného prostoru, na stránce http://www.geocaching.com/my/ je pravý sloupec až moc široký, na úkor informací o historii za posledních 30 dní. Tam je to zprasený na 2 řádky za každý záznam.
O logovací stránce ani nemluvě. Proč je ta první nabídka široká jako prase? Jinak asi chtějí, aby se všichni uskrolovali a přišli k fyzické újmě na ruce ovládající myš.
Publikováno 14 leden 2010 - 9:57
Publikováno 14 leden 2010 - 10:05
Publikováno 14 leden 2010 - 10:18
Publikováno 14 leden 2010 - 10:20
Publikováno 14 leden 2010 - 10:24
Prislibena naprava [link do fora].mr.mates napsal/a:
A to ještě přibyla zaškrtávací položka při tvorbě kešky (editaci listingu), že jsem se seznámil s pravidly pro earth cache. Nevím proč.
Co se <p> tyce, zadavam jen zacatek odstavce a konce necham at se doplni automaticky.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů