Ahojky,Kal_Kal napsal/a:
Tak malé řešení.
Pokud si před výletem vyexportujete GPX soubor přeš pocket query na stránce Gecachingu tak ten soubor naimportujete a máte seznam keší, s kterým se dá normálně pracovat.
Já si tak natáh 500 keší z okolí kam jedem dnes na výlet a to bude asi stačit.
Prozatim.
Prosím zkusenejsi o radu a trochu shovívasti, jedná se o nastavení GCzII. Jsem v tomto láma a nevím co nastavit nebo jak pouzivat nekteré volby. Prosím o konkretni postupy, protoze co slo o GCzII precíst tak to jsem dnes udelal, ale odpovedi na nekteré otázky jsem nenasel takze:
1. Pokud si vyexportuju GPX soubor pres PQ nebo z GG kam tento soubor ulozit nebo kam ho naimportovat aby ho GCzII akceptoval? Jak má být pojmenovany?
2. K cemu je nebo co nastavit "Nabídka - Volby - GPX/POI/OziExplorer ?
3. Co mám nastavit "Nabídka - Volby - Nastavení stahování - Slozka s daty? Která to je?
4. Jak nastavit "Nabídka - Volby - Nastaveni statických map? četl jsem, ze nemusí být zatrzené vsechny volby.
5. Co to je "Nabídka - Volby - Nastaveni pro Geocoding?
6. Má se nastavovat "Nabídka - Volby - Nastaveni webového prohlízece a prohlízece obrázků?
7. Odkud se importuje soubor pokud kliknu "Nabídka - Seznamy kesí - Import GPX a kam se ulozí?
Diky za odpovedi a nekamenovat. Mám telefon HTC Touch Diamond bez pametové karty.