Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#241 KOMOVCI

KOMOVCI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2010 - 11:57

[quote]ludektalian napsal/a:
Jinak jako hlavní hledací program používám GateCacher - http://www.gateway.dds.nl/gatecacher/#
Je tam úžasná věc zobrazování kešky a mého pohybu v Google Mapách...
quote]

Nevím jak u tebe, ale mě se u GCzII zobrazují kešky v Google mapách a to konkrétně všechny z právě načteného seznamu kešek...
  • 0

#242 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2010 - 6:14

KOMOVCI napsal/a:
Nevím jak u tebe, ale mě se u GCzII zobrazují kešky v Google mapách a to konkrétně všechny z právě načteného seznamu kešek...

Tak tak, ale jen pokud máš přístup na net.
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#243 Stachovi

Stachovi

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2010 - 10:10

Pokud splníte všechny požadavky a keše se vám stále nestahují, nezbyde nic jiného, než počkat na novou verzi GCzII. Pak to funguje vždy, dokud na geocaching.com neudělají další změnu.
  • 0

#244 tsp

tsp

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 10:57

Ahoj, mam takovy problem, nainstalova jsem si tento program, ale v moment kdy zadam vyhledat kešky tak me to hodi okynko s tim, ze mam potvrdit a submitnout licence agreement, kdyz dam ok tak me to hodi do internetoveho prohlizece na geocaching.com ale tim to tak konci i kdyz se zaloguji tak jsem nikde nenasel kde mam co potvrdit muze nekdo pomoci ? diky
  • 0

#245 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2010 - 10:39

To tsp:
možná ti pomůže obrázek na stránkách GCzII: http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm
Dej si na stránce vyhledat slovní spojení Waypoint License Agreement a potom můžeš ťuknout na odkaz "Geocaching.com Waypoint License Agreement" a dostaneš se na stránku (http://www.geocachin...ement.aspx?ID=0), kde to lze zaškrtnout = potvrdit.
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#246 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2010 - 10:18

Ahoj, používám program GCzII a pro import cache používám Mozigo. Mozigo mi exportuje soubor .gpx a potom jeste .gpx s waipointy. Ale nějak se mi nedaří, ty waipointy v GCzII zprovoznit. wpts kopíruju do složky GPX v GCzII. V GCzII je ale tlačítko WAIPOINTS zašedlé a nejde na něj kliknout... waipointy musím tedy zadávat ručně. Nevíte někdo prosím co s tím? Jestli to teda vůbec nějak vyřešit jde. Díky za radu... ;)
  • 0

#247 KOMOVCI

KOMOVCI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2010 - 14:57

zeptám se blbě, ma ta kes´o kterou se ti jedna, zadane waitpointy? :-)
  • 0

#248 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2010 - 19:25

KOMOVCI napsal/a:
zeptám se blbě, ma ta kes´o kterou se ti jedna, zadane waitpointy? :-)

Ano :) jedna se o multiny.... nebo i ostatni cache kde jsou treba parkoviste nebo dalsi mista...
  • 0

#249 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2010 - 8:02

Forseti275 napsal/a:
Ahoj,

používám program GCzII a pro import cache používám Mozigo.
Mozigo mi exportuje soubor .gpx a potom jeste .gpx s waipointy. Ale nějak se mi nedaří, ty waipointy v GCzII zprovoznit. wpts kopíruju do složky GPX v GCzII.
V GCzII je ale tlačítko WAIPOINTS zašedlé a nejde na něj kliknout... waipointy musím tedy zadávat ručně. Nevíte někdo prosím co s tím? Jestli to teda vůbec nějak vyřešit jde. Díky za radu... ;)

Obavam se, ze Tvuj dotaz se nevztahuje ke GCz, ale k Mozigu - takze se ptas na spatnem miste. ;)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#250 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2010 - 20:42

hplus napsal/a:

Forseti275 napsal/a:
Ahoj,

Mozigo mi exportuje soubor .gpx a potom jeste .gpx s waipointy. Ale nějak se mi nedaří, ty waipointy v GCzII zprovoznit. wpts kopíruju do složky GPX v GCzII.
V GCzII je ale tlačítko WAIPOINTS zašedlé a nejde na něj kliknout... waipointy musím tedy zadávat ručně. Nevíte někdo prosím co s tím? Jestli to teda vůbec nějak vyřešit jde. Díky za radu... ;)

Obavam se, ze Tvuj dotaz se nevztahuje ke GCz, ale k Mozigu - takze se ptas na spatnem miste. ;)

Mozigo exportuje v pořadku... je to nastaveno samotnym tvurcem...
Jen chcu jestli nema někdo zkušenost s GCzII + Mozigo.... a poradit co s tím. Export z moziga waipointy i cache .gpx pak davam do slozky gpx kde mam naistalovany GCzII v PDA...
Snad najde nějaka dobrá duše :) Díky...;)
  • 0

#251 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 11:05

A zkusils pote polozku Import GPX nekde v hlavnim menu?
  • 0

#252 vokaty

vokaty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 12:55

Forseti275 napsal/a:
Ahoj,

Přesně jak píše fotřík, pokud se to chová stejně jako PocketQuery, tak musíš přes Nabídka/Seznamy keší/Import GPX naimportovat oba soubory.
  • 0

#253 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 13:13

vokaty napsal/a:

Forseti275 napsal/a:
Ahoj,

Přesně jak píše fotřík, pokud se to chová stejně jako PocketQuery, tak musíš přes Nabídka/Seznamy keší/Import GPX naimportovat oba soubory.

Tak ted jsem to zkusil, ale nejak se asi nic nestalo...
Uvedu příklad jak to ted mam v PDA..
Import GPX/ 4 keše Havířov.gpx/ --- vše se v pořádku naimportuje a je to... napíše 4/4 keší bylo importováno...
Pak dam znova Import GPX/ 4keše Havířov-wpts.gpx a nic se nestane.
když se pak koukám do cache listu a klikam na waipoints, tak je políčko zase zašedlé... :(
  • 0

#254 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 13:17

Forseti275 napsal/a:Tak ted jsem to zkusil, ale nejak se asi nic nestalo...
Import GPX/ 4 keše Havířov.gpx/ --- vše se v pořádku naimportuje a je to... napíše 4/4 keší bylo importováno...
když se pak koukám do cache listu a klikam na waipoints, tak je políčko zase zašedlé... :(

Aha, ted teprve chapu, co potrebujes. S timhle bohuzel neporadim, osobne si kompletuju GPX v GSAKu, ze ktereho si vyexportuju jedine GPX, ve kterem jsou kese i jejich waypointy pohromade, a ty bez problemu dostanu na jeden import do GCzII.
  • 0

#255 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 13:33

fotrik napsal/a:

Forseti275 napsal/a:Tak ted jsem to zkusil, ale nejak se asi nic nestalo...

Aha, ted teprve chapu, co potrebujes. S timhle bohuzel neporadim, osobne si kompletuju GPX v GSAKu, ze ktereho si vyexportuju jedine GPX, ve kterem jsou kese i jejich waypointy pohromade, a ty bez problemu dostanu na jeden import do GCzII.

A kombinace Mozigo/GCzII a waipointy někdo vyřešit neumí ? :)
  • 0

#256 Katie1995

Katie1995

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 13:43

Dobry den, omlouvam se ze nepisu k tematu, ale vcera sem se nove zalogovala na geocaching.com a vydala sem se na lov. Cach sem uspesne nasla ale ted nevim jak to napsat do profilu. Muzete mi prosim poradit? Dekuju za odpoved!
  • 0

#257 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 13:46

Katie1995 napsal/a:
Dobry den, omlouvam se ze nepisu k tematu, ale vcera sem se nove zalogovala na geocaching.com a vydala sem se na lov. Cach sem uspesne nasla ale ted nevim jak to napsat do profilu. Muzete mi prosim poradit? Dekuju za odpoved!

Vse potrebne najdes na http://wiki.geocaching.cz, zejmena http://wiki.geocachi.../wiki/Jak_začít a http://wiki.geocachi...k_v_geocachingu. Odpoved na svou otazku pak najdes zde http://wiki.geocaching.cz/wiki/Log
  • 0

#258 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 16:52

@Forseti275 Zda sa, ze som vyrobil chybu v exporte addwpts pre GCzII, skusil som si to a nejde to ani mne...samozrejme sa to pokusim co najskor opravit...Pravdupovediac ja tento sw na multiny nepouzivam...
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm

#259 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 17:33

klama napsal/a:
@Forseti275
Zda sa, ze som vyrobil chybu v exporte addwpts pre GCzII, skusil som si to a nejde to ani mne...samozrejme sa to pokusim co najskor opravit...Pravdupovediac ja tento sw na multiny nepouzivam...

Díky že se na to kouknes.... :P
  • 0

#260 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 18:04

@Forseti275 Stiahni si update, mal by riesit problem s nenaimportovanim addwpt do GCzII.
  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama