Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#261 Forseti275

Forseti275

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 19:22

klama napsal/a:
@Forseti275
Stiahni si update, mal by riesit problem s nenaimportovanim addwpt do GCzII.

Super. Vše funguje :) Opravdu díky moc... :)
  • 0

#262 el Piecho

el Piecho

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 21:42

ahoj všichni. prosím pomozte mi s gcz. dnes jsem si nainstaloval poslední verzi a mám pořád ten samy problem jako po každým update na gc.com, a to: cache not found. nevíte někdo co mám udělat aby to k...a fungovalo? díky za každou radu.
  • 0

#263 vokaty

vokaty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 22:16

el Piecho napsal/a:
ahoj všichni. prosím pomozte mi s gcz. dnes jsem si nainstaloval poslední verzi a mám pořád ten samy problem jako po každým update na gc.com, a to: cache not found. nevíte někdo co mám udělat aby to k...a fungovalo? díky za každou radu.

Základní babská rada zní: "Musíš mít v profilu na geocaching.com zapnutou angličtinu".
  • 0

#264 el Piecho

el Piecho

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 18:59

jáchachá. tak to by mě nenapedlo. TFradu.

vokaty napsal/a:

el Piecho napsal/a:

Základní babská rada zní: "Musíš mít v profilu na geocaching.com zapnutou angličtinu".

• 0

#265 el Piecho

el Piecho

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2010 - 21:51

POZOR POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A je to tu zase. Blíží se ten onen všemi tak očekávaný update na gc.com. To mě s..e. Kdy už konečně fuckinggroupspeak uzná, že nemají nic lepšího než GCZII.
  • 0

#266 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2010 - 7:28

Já bych to zobecnil (nic proti GCz, taky na něj nedám dopustit) - kdy konečně groundspeak pochopí, že veřejné API ho jednou provždy zbaví všech problémů, které tím elegantně přesune na výrobce SW? Jinak se samozřejmě taky těším, co všechno zase přestane fungovat.
  • 0

#267 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2010 - 11:22

JJ, mělo by to nastat dneska v 22:00 našeho času, pokud jsem se nespletl ve výpočtu... Snad se Tom Hiro brzo pochlapí ;)
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#268 dendy83

dendy83

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2010 - 14:46

Zdravím, lze nějak zpracovávat .loc soubory přímo v GCzII? Mám na myslim stažení kešek z geocaching.com, pokud nejsem PM (nemužu stahovat .gpx) a získaný .loc soubor exportovat do GCzII nebo jej v něm otevřít. díky.
  • 0

#269 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2010 - 19:44

A není lepší než stahovat .loc rovnou stáhnout definovaný počet keší okolo zadaného místa? To GCz umí... A není potřeba být PM
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#270 dendy83

dendy83

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2010 - 22:29

no mě šlo o to, že bych si stáhl sérii třeba 20 keší, které jsou sice všechny kolem sebe, ale nechci aby se mi tam míchaly i jiné kešky na opačnou stranu (gczII hledá v kružnici od zadaného místa, ostatně jako geocaching.com) a taky jsem si to tam chtěl nastahovat nějak rychleji než klikat po jedné právě před tím než na serveru geocaching.com budou dělat údržbu a pak už mi to v gczII třeba zase 14 dní nepujde, do té doby než Tom udělá opravnou verzi...
  • 0

#271 petrspic

petrspic

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 7:04

A už jsi s GCz někdy dělal? vždyť tohle se dá všechno na tři kliknutí, hledat se dá podle jména, což u série snad není problém, nebo vyhledej v okruhu x metrů, smaž nepotřebné a jedním klikem stáhni všechny kešky...
  • 0

#272 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 13:55

Vypada to, ze tentokrat vyjimecne GCzII funguje po udrzbe gc.com bez problemu.
  • 0

#273 el Piecho

el Piecho

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 14:16

fotrik napsal/a:

prozatím potvrzujju.
  • 0

#274 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 14:32

el Piecho napsal/a:

fotrik napsal/a:

prozatím potvrzujju.

Taky jsem si říkal, že asi dělám něco špatně :) Ale zatím jsem nepřišel na žádnou nefungující volbu. Asi se to vysype později.
  • 0

#275 dendy83

dendy83

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 15:14

petrspic napsal/a:
A už jsi s GCz někdy dělal? vždyť tohle se dá všechno na tři kliknutí, hledat se dá podle jména, což u série snad není problém, nebo vyhledej v okruhu x metrů, smaž nepotřebné a jedním klikem stáhni všechny kešky...

no čeče dělám s tim asi půl až třičtvrtě roku :) Problém je, že tato serie je od 4 lidí dohromady. Hledat podle okruhu od nějaké středové by šlo, to jepravda, ale musim sepodívat jak zadám metráž kolem dokola, to mě nenapadlo tato možnost, pravda... mrknu na to, díky.
  • 0

#276 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2010 - 15:19

tak si je stahni po jedne a ten seznam si potom sluc
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#277 samsung70

samsung70

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2010 - 22:46

Může mi někdo pomoci. Nainstaloval jsem si GCz II (dnes) a nějak to se mnou nekamarádí. Přečetl jsem všechny předešlé připomínky a rady, ale stejně jsem trochu mimo. Na GC.com mám nastavenu angličtinu a stejně mi to nenajde vůbec nic. V návodu jsem taky nevysledoval , žádnou "kulišárnu", kterou bych si měl ohlídat. Může mi někdo "po lopatě" říct kde mám hledat chybu. Díky
  • 0

#278 neski

neski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2010 - 23:10

Pockej na upgrade zde http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm U Groundspíků provedli upgrade stránek gc.com , proto GCzII momentalne nejde ...
  • 0

#279 samsung70

samsung70

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2010 - 23:25

Óooo, děkuji za rychlou odezvu. Myslel jsem, že mám něco blbě. Info ze středy bylo, že GC.com je zatím vše OK. Takže to mám přeinstalovat ?
  • 0

#280 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 7:39

samsung70 napsal/a:
Óooo, děkuji za rychlou odezvu. Myslel jsem, že mám něco blbě. Info ze středy bylo, že GC.com je zatím vše OK. Takže to mám přeinstalovat ?

Verze 50 z 12.8. funguje i po udrzbe na geocaching.com.
Takze zavada bude na tve strane. Mam HTC daimond2 a nikdy jsem s instalaci problem nemel, takze ti obecnou radu kde hledat chybu asi nedam. Zkontroluj, jestli mas opravdu verzi 50 a preinstaluj...
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama