Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#301 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2010 - 21:24

Pročti si dřívější příspěvky, myslím, že je to tam už zmíněno. Dá se předpokládat, že Tom Hiro to zase za nějaký čas spraví, takže pouze trpělivost ;)
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#302 pyty

pyty

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 10:49

xkarel napsal/a:
Zdravím
V poslední době se mi u nově vytvořených cachelistů nejdou jednotlivé cache seřadit podle vzdálenosti...
Díky

Ano taky mi to dělá, podle diskuze na XDA-DEVELOPERS je to způsobeno další úpravou na GC.COM kde je nyní potřeba pro stáhnutí seznamu kešek CAPCHA (teda pouze pro uživatele bez PM). BTW to samé způsobuje i problém se zobrazením v Google Maps. Logicky si GC.COM hlídá své příjmy z placených účtů :-(.
  • 0

#303 Bakllazaan

Bakllazaan

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2010 - 19:09

Prosím vás.
Hned na startovní straně, kde si třeba vyberu najít kešku nejbližší mé poloze, se po kliknutí na GO objeví tato hláška-
INTERNET CONNECTION [ConnMgrMapURL] failed

První den jsem tento problem neměl, ale asi o týden později z ničeho nic.
Připojení mi funguje naprosto normálně.
  • 0

#304 staller

staller

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 15:11

Ahoj potreboval bych poradit jestli nemate zkusenos na telefonu s WM 6.5 GCZII s aktualni instalaci googlemap.Pokud chci zobrazit jednu kes na mape tak vse funguje, pokud ale nactu seznam 20 nebo 100 kesi tak google map hodi chybu ze nelze precist data a kesky se nezobrazi.Na PDA s WM 6.1 to jde v pohode.....Zkousel jsem reinstal GCZ i GoogleMaps a stale to same.Neresil to nekdo z Vas?Diky za odpoved
  • 0

#305 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 17:26

staller napsal/a:
Ahoj potreboval bych poradit jestli nemate zkusenos na telefonu s WM 6.5 GCZII s aktualni instalaci googlemap.Pokud chci zobrazit jednu kes na mape tak vse funguje, pokud ale nactu seznam 20 nebo 100 kesi tak google map hodi chybu ze nelze precist data a kesky se nezobrazi.Na PDA s WM 6.1 to jde v pohode.....Zkousel jsem reinstal GCZ i GoogleMaps a stale to same.Neresil to nekdo z Vas?Diky za odpoved

Právě jsem přemýšlel že napíši o radu... mám HTC s WinM6.1 a stejný problém ... přitom dříve na onom stroji naprosto v pohodě... bohužel jsem si nevšiml kdy problém nastal, jestli po aktualizaci GCZII nebo GoogleMaps... ale vsadil bych si na první možnost :(
  • 0

#306 Excalibor

Excalibor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2010 - 15:31

Ahoj, mám dva problémy s GCzII. První že se mi přestali zobrazovat vzájemné vzdálenosti keší, když je dám podle toho seřadit. Všude je jen 0km. Druhá věc je, že mám černé pozadí u GPS Monitoru a za sluníčka absolutně nic nevidím. Jde to nějak vyřešit? Za odpověď předem děkuju.
  • 0

#307 vokaty

vokaty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2010 - 15:47

Excalibor napsal/a:
Druhá věc je, že mám černé pozadí u GPS Monitoru a za sluníčka absolutně nic nevidím. Jde to nějak vyřešit? Za odpověď předem děkuju.

Pravděpodobně máš zapnuté noční zobrazení, zkus to přepnout do denního. Když jsi v GPS monitoru použij Nabídka/zobrazení/Denní zobrazení.
  • 0

#308 Excalibor

Excalibor

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2010 - 10:29

Pravděpodobně máš zapnuté noční zobrazení, zkus to přepnout do denního. Když jsi v GPS monitoru použij Nabídka/zobrazení/Denní zobrazení.[/quote]

To jsem hledal, ale nemohl nikde najit...nakonec jsem diky Tobe zjistil, ze menu nastaveni ma vice radku nez na jednu obrazovku a stacilo se posunout dolu...;-] Díky moc
  • 0

#309 Bloud

Bloud

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2010 - 11:44

Excalibor napsal/a:
První že se mi přestali zobrazovat vzájemné vzdálenosti keší, když je dám podle toho seřadit. Všude je jen 0km.

Ahoj,
pokud jsi Basic Member, tak bohužel, ale s tímto se budeš muset smířit. I přesto, že v datech pro GczII jsou všechny potřebné data a samotné GczII funkci na měření vzdálenosti obsahuje, autor ji po dohodě s Groundspeakem vypnul. Tedy pro Basic Members.

Prostě sprostě, GczII přidávalo spoustu funkcí a vlastností, které na gc.com jsou dostupné pouze pro Premium member a s tím se majitelé gc.com nechtěli smířit, jelikož jim GczII docela citelně narušovala zisky. Byla kolem toho spousta humbuku, neustálé změny ve struktuře gc.com, stálé potíže s GczII, hrozba žalob... Nakonec celý spor vyústil v jakousi dohodu, kdy GczII omezilo některé funkce pro Basic Member a jak se zdá, všichni jsou prozatím spokojeni. Až na některé uživatele.
  • 0

#310 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2010 - 12:59

Bloud napsal/a:
... Až na některé uživatele.

Tito uzivatele maji ovsem vysostne pravo obetovat 30*18 Kc a stat se "nad-cleny" a uzivat vyhod s tim spojenych - ale to je tady furt dokola. ;)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#311 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2010 - 14:32

takze pokud si zaplatim PM tak mi gczII bude fungovat,tak jak fungoval do ted?
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#312 Bloud

Bloud

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2010 - 19:01

Přesně tak, ze stejného důvodu jsem přešel na PM i já. Všechny umělé "nedostatky" zmizely a GczII funguje tak, jak tomu bylo doposud.
  • 0

#313 KatrinGuma

KatrinGuma

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2010 - 20:23

Ahoj, tak prográmek je super a chválím autora, ale mám takovej problém s navigováním. Když u kešky kliknu na kompas tak se mi při nalezení satelitů zobrazí pouze jako aktuální vzdálenost ke keši, to by bylo v pořádku pokud by tato vzdálenost tam byla pořád stejná, takže problém je v tom že prostě mi to nenaviguje. Satelity mi to najde,ale prostě mě kompas nedovede ke keši. Děkuju za radu PS: pokud se to zde řešilo omlouvám se,ale nenašel jsem nic podobného
  • 0

#314 manta777

manta777

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2010 - 13:31

Ahoj, zdravím všechny... GCII používám cca 1/2 roku, ale poprvé jsem se setkal stím, že keše mi to načte,ale po otevření jednotlivých keší při kliknutí na popis se mi popis zobrazí, ale pří pokusu o rolování (čtení) popisu mi spadne celý program... Jinak zbyte funguje zcela normálně... Jestli zde bylo toto již někdy řešeno tak se omlouvám, ale nikde jsem to nenašel...
  • 0

#315 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 0:45

Nevíte někdo jak promazat seznam uložených souřadnic cíle u nastavení souřadnice cíle v GPS monitoru?
Docela bych si v tom udělal pořádek... :)
  • 0

#316 xkarel

xkarel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 39 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 10:35

MAP523 napsal/a:
Pročti si dřívější příspěvky, myslím, že je to tam už zmíněno. Dá se předpokládat, že Tom Hiro to zase za nějaký čas spraví, takže pouze trpělivost ;)

No já bych si nebyl tak jistej. Trvá to už hodně dlouho, jestli to není výsledek jeho spolupráce s gc.com.
  • 0

#317 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 6:56

xkarel napsal/a:

MAP523 napsal/a:

No já bych si nebyl tak jistej. Trvá to už hodně dlouho, jestli to není výsledek jeho spolupráce s gc.com.

Dřív tomu asi tak nebylo, ale teď už to je bohužel pravda - viz příspěvek Blouda...
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

#318 rigor

rigor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 9:19

nejsem si jistej jak je to s gczii a pm, ale po včerejší "aktualizaci" gc.com mi to - zcela nečekaně - opět vykazuje chyby; tradiční legrácky typu "cache not found"... upřimně mě už začíná gc.com s tímhle přístupem dost vytáčet, bo pro win mobile nemají kloudnou nativní aplikaci - jestli vůbec nějakou? a akorát v tom dělají zmatky.. docela uvažuju jestli pm prodloužit či ne :| jinak co se exportu do google map týká, tak problém s vícero kešema má kamarád na samsungu - win 6.1 tušim; někdy mu to šlape, někdy ne a zatím jsme nepřišli na to čím to je. na mojem hd2 to zatím fungovalo vždy bez problémů. jediný co mě napadlo je, jestli se nehádají předinstalovaný googly mapy jež jsou součástí rom s případnejma novějšíma staženejma. možná by pomohlo zjistit kde je instalovanej orig a kam se píše novější instalace, ale je to jen domněnka..
  • 0

#319 mycomserviscz

mycomserviscz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 11:19

Jestli to chapu dobre, tak aktualizaci gc.com zase prestane fungovat GCzII a musime cekat na aktualizaci?:@ Pročetl jsem si XDA forum a tam nic noveho neni, tak asi dneska lovit tedy nebudu :-(
  • 0

#320 Carloschico

Carloschico

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2010 - 12:04

Bohužel ano. Opět stejný problém, jako po předchozí úpravě na serveru GC.com. Hláška "cache not found" je opět na pořádku dne :@
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama