Publikováno 16 listopad 2010 - 15:22
Trojkombinace GCzII + Geoscout + PocketDrake resi skoro vsechno.
Zapinam obvykle GCz - pokud vsechno jde dobre lovim. Stava se mi v poslednim roce docela casto ze se GCz pripoji k netu, jedou "presypaci hodiny" a nic se nedeje. Pak najednou spojeni padne a je vymalovano. V tu chvili pomuze jedine reset. Na originalnim systemu v mem HTC Touch HD to bezelo bez problemu. Od te doby co mam WM 6.5 (z ruznych kuchyni,nejcasteji KWBR) se to tu a tam takhle divne chova. Zkousel jsem i ruzne verze radia a zadny vysledek. Ale je to jediny program,ktery se chova divne.
Jeste pred objevem GCz jsem si koupil GeoScout. Puvodni umysl nacpat do nej celou republiku se zahy ukazal jako nesmysl. Nyni v nem mam Prahu a Stredocesky kraj (necelych 5k kesek) a jde to dobre. Jenom aktualizace je kvuli naprosto silenemu importu celkem zdlouhava. Radeji aktualizuju v emulatoru WM a databazi pak presunu na kartu telefonu. Geoscout si tak nosi zaklad v sobe,takze i kdyz je GC.com v kytkach muzu zkusit lovit. Jinak si vyberu kesku a zkusim ji zaktualizovat z netu. Soucasna verze 2.1.7.1 zaktualizuje kesku,ale kvuli zmenam na GC.com logy nestahne ani neodesle, takze cekam na update.
PocketDrake je naprosto uzasny svoji kapacitou a mapami.
U GCz pokud vim mapa jde jen pro jednu kesku,s vyberem vsech v okoli to chodi pouze PM. GeoScout ma mapy ponekud tezkopadne. Pohled dobry,ale posunout mapu prstem o kousek vedle je na delsi dobu. V PD si nosim celou republiku a mapy taham online. Sosnout mapu treba Prahy jsem zkusil. Je to neco pres 300MB,coz by karta unesla,jenomze na FAT32 naroste objem diky velkemu mnozstvi malinkych fajlu nadevsechny meze. Estli bude PD nekdy umet zaktualizovat kesku,ci dokonce zalogovat online,stane se nejspis naprosto nedostiznym.
Kulicka