Pomozte mi s GCzII
Publikováno 24 leden 2010 - 20:20
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 24 leden 2010 - 22:10
Publikováno 24 leden 2010 - 22:43
Publikováno 24 leden 2010 - 22:58
Publikováno 24 leden 2010 - 23:55
Nemohlo. GCzII pouziva metodu "scrapovani" html stranky, ktera prave naplnuje tu podstatu poruseni ToU (Terms of Use) - i kdyz je vetsina akci "user initiated". Ovsem GroundSpeak ma neverejny API, ktery pouziva minimalne aplikace pro iPhone a Trimble Navigator - ted uz je jen otazka, jestli je GS schopen se s tvurcem softwaru dohodnout a zpristupnit ho - ja silne doufam ze jo, protoze podle reakci na foru GS museli videt, ze GCz ma dost velkou podporu.rowing napsal/a:
Díky autorovi že už to funguje taky se přiklání dát pryš stažení všech keší pak by to mohlo být ok
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 25 leden 2010 - 8:13
hplus napsal/a:
... ted uz je jen otazka, jestli je GS schopen se s tvurcem softwaru dohodnout a zpristupnit ho - ja silne doufam ze jo, protoze podle reakci na foru GS museli videt, ze GCz ma dost velkou podporu.
Nevěřím ani za mák že by mu něco jen tak zpřístupnili. Něco co využívá jejich data budou chtít mít pod kontrolou, takže leda by chtělí převzít vývoj aplikace, nebo si Toma najmout jako smluvně vázaného vývojáře. Tak či tak by to mohl být významný krok kupředu.
Publikováno 25 leden 2010 - 12:45
Ja nerikam, jak presne se to stane - ale ze doufam, ze se to stane. Je fakt, ze v minulosti GS uvolnil API pro jine aplikace - a jakou ma presne kontrolu treba nad Trimblem my tady asi tezko vymudrujeme.Parkis napsal/a:
Nevěřím ani za mák že by mu něco jen tak zpřístupnili. Něco co využívá jejich data budou chtít mít pod kontrolou, takže leda by chtělí převzít vývoj aplikace, nebo si Toma najmout jako smluvně vázaného vývojáře. Tak či tak by to mohl být významný krok kupředu.
Kazdopadne kdyby trochu premysleli, mohli by nektery "funkce navic" nabidnout pro PM cleny a pro BM jen zaklad (v GCz se zadava jmeno a heslo, takze to muzou vedet) - a mit tak dalsi prodejni argument pro PM. Ale co ja bych jim do toho kecal...
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 16 únor 2010 - 10:52
Publikováno 16 únor 2010 - 11:15
sdhmarklovice napsal/a:
zdravicko,mam mensi problemek,kdyz zadam v tomto programu souradnicer,tak si je muzu i ulozit,ale jak ulozenou finalku smazu?diky
Zkus to takhle: http://www.geocachin...rt=&rowstart=20
Publikováno 18 únor 2010 - 11:11
Mam HP iPAQ514.
Postupoval jsem nasledovne.
Instalace GCz bez pametove karty - vse ok.
Pridani pametove karty.
Odinstalovani GCz v setting/remove prg
Smazani zustavsich nesmazanych dat v pameti smartfounu.
Instalace GCz na kartu.
NEnuspesny pokus o spusteni:
Alert Cant find GCz (or one of its components). make sure the path and filename are correct and that all the required libraries are available.Odinstalace.
Instalace GCz do pameti telefonu.
NEnuspesny pokus o spusteni se stejnou chybovou hlaskou.
Tusite nekdo, kde je chyba (soudruhy z NDR nepocitam )
Diky
Publikováno 22 únor 2010 - 10:33
Publikováno 22 únor 2010 - 13:58
akryx napsal/a:
Posiuvam nahoru a pripominam se, mate nekdo sajna, co s tim?
Diky
Vycistit registry...? Anebo mne napada posledni moznost - obnoveni tov. nastaveni a reinstal vseho..
Ja si s timhle taky hral - puvodni instalace do pameti, chvili pouzivani, pak odinstalace a instalace na kartu ... a vse slape...
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 22 únor 2010 - 14:00
Publikováno 22 únor 2010 - 14:51
akryx napsal/a:
A je neco na cisteni registru? Neco overenedo, dostupneho.
To tovarni nastaveni se mi zatim nechce, pocitam s tim, ale jako s posledni moznosti...
No, spolehliveho a overeneho ... Muzes do nich treba pres TotalCommander pro PDA ... nebo ja na ASUSu mam ClearTemp (mohu poslat .cab )
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 22 únor 2010 - 16:31
Publikováno 23 únor 2010 - 23:08
Publikováno 27 únor 2010 - 13:41
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů