Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#481 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 12:09

Kamo_CZ a dalsi: A o co vam jde? Vsak je to ziva aplikace. Budte za to vdecni! Oficialni release je jednou za cas na webu, aktualizace mezi tim jsou pracovni a resici drobne chyby a vylepseni. Funguje vam verze, kterou mate? Tak proc musite mermomoci mit furt posledni verzi a jeste na to nadavat? To, ze po aktualizaci webu gc.com neco nejede, nemuze autor programu, ale GS, ktery kvuli nekolika robotickym stahovacum haze klacky pod nohy dalsim milionum kaceru. Zkuste misto remcani nad novymi verzemi zatlacit na GS, aby konecne uvolnil API pro skvele programy, jako je GCzII, a bude mit klid jak autor programu tak vy.
  • 0

#482 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 13:16

fotrik napsal/a: Zkuste misto remcani nad novymi verzemi zatlacit na GS, aby konecne uvolnil API pro skvele programy, jako je GCzII, a bude mit klid jak autor programu tak vy.

Myslím že čeští geokačeři jsou jedna z nejsilnějších komunit v GC tak co kdyby jsme napsali do feedbacku. třeba to vyjde.
  • 0

#483 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 13:16

Na GS se v této věci tlačí zde.
  • 0

#484 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2011 - 12:50

Uh! verze 64 na Nique
  • 0

#485 misanov

misanov

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2011 - 13:53

Já tedy úspěšně používám AppToDate, která to zaktualizuje vždy v pohodě, když mi něco nejde. Autor na webu přímo píše, že AppToDate podporuje.
  • 0

#486 Tom007

Tom007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2011 - 18:05

App to Date ke stažení zde : http://www.apptodate.org/get

, stahuje se rovnou cab, naistaloval jsem a opravdu funguje.
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS

#487 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2011 - 22:14

Někdy od lonskeho jara mi GCz prestal zobrazovat kese. Natahne sice seznam dostupnych kesi, ale jakykoli pokus o zobrazeni dalsich detailu kese konci chybovou hlaskou "Cache nenalezen" viz priloha. Mate nekdo nejaky napad co s tim? EDIT : Doplnuji ze se to takto chova vzdy i s posledni verzi. Zkusil jsem starou verzi odinstalovat, vymazat vsechny data, nainstalovat novou verzi.. stale stejna chyba. Primarne pouzivam koupeneho Geoscouta, ale ten neumi stahnout jen jednu vybranou kes kdyz se ocitnu na neznamem miste bez pripravy. Stahuje okolni kese podle zadanych kriterii, ale vsechny a kompletni, takze nesetri data. GCz stahne jen seznam okolnich kesi a kompletni listing atd stahne az kdyz nejakou vyberu a stahne si jen tu jednu.
  • 0

#488 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2011 - 23:08

stahni si aktualni verzi ;)
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#489 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2011 - 0:43

Bruca napsal/a:
stahni si aktualni verzi ;)

tam tam pochopitelne vzdycky je.
  • 0

#490 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2011 - 5:59

sHpy00n napsal/a:
Někdy od lonskeho jara mi GCz prestal zobrazovat kese. Natahne sice seznam dostupnych kesi, ale jakykoli pokus o zobrazeni dalsich detailu kese konci chybovou hlaskou "Cache nenalezen" viz priloha. Mate nekdo nejaky napad co s tim?

EDIT :
Doplnuji ze se to takto chova vzdy i s posledni verzi. Zkusil jsem starou verzi odinstalovat, vymazat vsechny data, nainstalovat novou verzi.. stale stejna chyba.
Primarne pouzivam koupeneho Geoscouta, ale ten neumi stahnout jen jednu vybranou kes kdyz se ocitnu na neznamem miste bez pripravy. Stahuje okolni kese podle zadanych kriterii, ale vsechny a kompletni, takze nesetri data. GCz stahne jen seznam okolnich kesi a kompletni listing atd stahne az kdyz nejakou vyberu a stahne si jen tu jednu.

Ahojky,
Můze to delat jedno z toho seznamu:
= Zkontroluj zda más v IE nebo Opeře v Nastavení povoleny cookie.
= Obcas to taky dělá, kdyz nějak blbne připojení na Internet. Většinou se pak GCz kousne tak, ze musím udelat soft reset mobilu.
= Překontrolovat, ze na Geocaching.com vybraný jazyk je anglictina a ne čeština...
= GPS modul nemá ještě načtené satelity
Jinak předpokládám, že máš správně nastavené v GCzII jméno a heslo, které používáš na GC.com.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#491 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2011 - 7:10

Archi1 napsal/a:
= Překontrolovat, ze na Geocaching.com vybraný jazyk je anglictina a ne čeština...

BINGO !! Ze mne to tupce staryho nenapadlo driv. Problemu s nastvenou cestinou jsem si prece vsiml uz ve vlakne skrysotlace... Diky ;)
  • 0

#492 jirka_h

jirka_h

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2011 - 19:39

Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Hned na startovní straně, kde si třeba vyberu najít kešku nejbližší mé poloze, se po kliknutí na GO objeví tato hláška-
INTERNET CONNECTION [ConnMgrMapURL] failed

První den jsem tento problem neměl, ale asi o týden později z ničeho nic.
Připojení mi funguje naprosto normálně.

Ahoj, mám stejný problém, podařilo se Ti to nějak vyřešit?
Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka
  • 0

#493 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2011 - 20:06

jirka_h napsal/a:

Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Hned na startovní straně, kde si třeba vyberu najít kešku nejbližší mé poloze, se po kliknutí na GO objeví tato hláška-

Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka

Jakou mas verzi programu aktualní GCzII_20110122_1330_0235_64. Pokud mas aktualní mas nasteveny port pro GPS, vybrat port COM4; Baudová rychlost - 4800; přesnost GPS - 6 a zatrhnout Autom. obsluha Gps; potvdit OK. Masli nastaveno nactou se ti satelity?
  • 0

#494 jirka_h

jirka_h

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2011 - 20:36

Archi1 napsal/a:

jirka_h napsal/a:

Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.

Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka

Jakou mas verzi programu aktualní GCzII_20110122_1330_0235_64. Pokud mas aktualní mas nasteveny port pro GPS, vybrat port COM4; Baudová rychlost - 4800; přesnost GPS - 6 a zatrhnout Autom. obsluha Gps; potvdit OK. Masli nastaveno nactou se ti satelity?

Tak jsem vsechno nastavil, satelity se najdou,aktualni pozice sedi, a porad je to stejne. Osobne si myslim,ze to nema s GPS nic spolecneho protoze to dela i kdyz dam najit podle adresy, jmena atd. Nicmene verzi mam nejnovejsi a asi pred mesicem mi to chdilo i na starsi verzi. Vcera po spusteni se objevila tato hlaska, tak jsem aktualizoval na verzi 64 a taky nic. Je to nekde ve spojeni s netem(si myslim).A je to stejne kdyz to zkousim pres wifi i gprs(3G).
  • 0

#495 Tom007

Tom007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2011 - 21:03

zkus restart zařízení kompletní
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS

#496 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2011 - 21:03

jirka_h napsal/a:

Archi1 napsal/a:

jirka_h napsal/a:

Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.

Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka

Tak jsem vsechno nastavil, satelity se najdou,aktualni pozice sedi, a porad je to stejne. Osobne si myslim,ze to nema s GPS nic spolecneho protoze to dela i kdyz dam najit podle adresy, jmena atd. Nicmene verzi mam nejnovejsi a asi pred mesicem mi to chdilo i na starsi verzi. Vcera po spusteni se objevila tato hlaska, tak jsem aktualizoval na verzi 64 a taky nic. Je to nekde ve spojeni s netem(si myslim).A je to stejne kdyz to zkousim pres wifi i gprs(3G).

Jeste co bych prosel vsechna nastavení pristroje co se tyce GPS. Jinak nevím snad se ozve nekdo jiny kdo poradí.
  • 0

#497 baron_cz

baron_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 29 leden 2011 - 22:20

Aktuálně je již na stránkách nicque.com ke stažení verze GCzII 0.2.35.66.
  • 0

#498 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 20:41

Tak po vcerejsi aktualizaci uz zase "Cache not found". Proc do layoutu stranky porad rypou? Zatim kazda zmena, kterou jsem v tomhle smeru videl, byla k horsimu.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#499 baron_cz

baron_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 20:53

Problém by měla řešit dnešní aktualizace - nová verze 0.2.35.67. Já to ale nestáhnu, nejsem registrovaný.
  • 0

#500 migin

migin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 21:06

http://www.uloz.to/7...202-0235-67-zip
http://www.uloz.to/7...0235-67-std-zip
http://www.uloz.to/7...-0235-67-gs-zip
  • 0
Garmin 62s, HTC Touch HD + Powermonkey Explorer + tužka ;)

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama