Pomozte mi s GCzII
Publikováno 20 leden 2011 - 12:09
Publikováno 20 leden 2011 - 13:16
Myslím že čeští geokačeři jsou jedna z nejsilnějších komunit v GC tak co kdyby jsme napsali do feedbacku. třeba to vyjde.fotrik napsal/a: Zkuste misto remcani nad novymi verzemi zatlacit na GS, aby konecne uvolnil API pro skvele programy, jako je GCzII, a bude mit klid jak autor programu tak vy.
Publikováno 23 leden 2011 - 13:53
Publikováno 23 leden 2011 - 18:05
, stahuje se rovnou cab, naistaloval jsem a opravdu funguje.
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 23 leden 2011 - 22:14
Publikováno 23 leden 2011 - 23:08
Publikováno 24 leden 2011 - 0:43
tam tam pochopitelne vzdycky je.Bruca napsal/a:
stahni si aktualni verzi
Publikováno 24 leden 2011 - 5:59
Ahojky,sHpy00n napsal/a:
Někdy od lonskeho jara mi GCz prestal zobrazovat kese. Natahne sice seznam dostupnych kesi, ale jakykoli pokus o zobrazeni dalsich detailu kese konci chybovou hlaskou "Cache nenalezen" viz priloha. Mate nekdo nejaky napad co s tim?
EDIT :
Doplnuji ze se to takto chova vzdy i s posledni verzi. Zkusil jsem starou verzi odinstalovat, vymazat vsechny data, nainstalovat novou verzi.. stale stejna chyba.
Primarne pouzivam koupeneho Geoscouta, ale ten neumi stahnout jen jednu vybranou kes kdyz se ocitnu na neznamem miste bez pripravy. Stahuje okolni kese podle zadanych kriterii, ale vsechny a kompletni, takze nesetri data. GCz stahne jen seznam okolnich kesi a kompletni listing atd stahne az kdyz nejakou vyberu a stahne si jen tu jednu.
Můze to delat jedno z toho seznamu:
= Zkontroluj zda más v IE nebo Opeře v Nastavení povoleny cookie.
= Obcas to taky dělá, kdyz nějak blbne připojení na Internet. Většinou se pak GCz kousne tak, ze musím udelat soft reset mobilu.
= Překontrolovat, ze na Geocaching.com vybraný jazyk je anglictina a ne čeština...
= GPS modul nemá ještě načtené satelity
Jinak předpokládám, že máš správně nastavené v GCzII jméno a heslo, které používáš na GC.com.
Publikováno 24 leden 2011 - 7:10
Archi1 napsal/a:
= Překontrolovat, ze na Geocaching.com vybraný jazyk je anglictina a ne čeština...
BINGO !! Ze mne to tupce staryho nenapadlo driv. Problemu s nastvenou cestinou jsem si prece vsiml uz ve vlakne skrysotlace... Diky
Publikováno 25 leden 2011 - 19:39
Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Hned na startovní straně, kde si třeba vyberu najít kešku nejbližší mé poloze, se po kliknutí na GO objeví tato hláška-
INTERNET CONNECTION [ConnMgrMapURL] failed
První den jsem tento problem neměl, ale asi o týden později z ničeho nic.
Připojení mi funguje naprosto normálně.
Ahoj, mám stejný problém, podařilo se Ti to nějak vyřešit?
Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka
Publikováno 25 leden 2011 - 20:06
Jakou mas verzi programu aktualní GCzII_20110122_1330_0235_64. Pokud mas aktualní mas nasteveny port pro GPS, vybrat port COM4; Baudová rychlost - 4800; přesnost GPS - 6 a zatrhnout Autom. obsluha Gps; potvdit OK. Masli nastaveno nactou se ti satelity?jirka_h napsal/a:
Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Hned na startovní straně, kde si třeba vyberu najít kešku nejbližší mé poloze, se po kliknutí na GO objeví tato hláška-
Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka
Publikováno 25 leden 2011 - 20:36
Archi1 napsal/a:
Jakou mas verzi programu aktualní GCzII_20110122_1330_0235_64. Pokud mas aktualní mas nasteveny port pro GPS, vybrat port COM4; Baudová rychlost - 4800; přesnost GPS - 6 a zatrhnout Autom. obsluha Gps; potvdit OK. Masli nastaveno nactou se ti satelity?jirka_h napsal/a:
Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka
Tak jsem vsechno nastavil, satelity se najdou,aktualni pozice sedi, a porad je to stejne. Osobne si myslim,ze to nema s GPS nic spolecneho protoze to dela i kdyz dam najit podle adresy, jmena atd. Nicmene verzi mam nejnovejsi a asi pred mesicem mi to chdilo i na starsi verzi. Vcera po spusteni se objevila tato hlaska, tak jsem aktualizoval na verzi 64 a taky nic. Je to nekde ve spojeni s netem(si myslim).A je to stejne kdyz to zkousim pres wifi i gprs(3G).
Publikováno 25 leden 2011 - 21:03
Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS
Publikováno 25 leden 2011 - 21:03
Jeste co bych prosel vsechna nastavení pristroje co se tyce GPS. Jinak nevím snad se ozve nekdo jiny kdo poradí.jirka_h napsal/a:
Archi1 napsal/a:
Bakllazaan napsal/a:
Prosím vás.
Nebo někdo ví jak na to?
Díky Jirka
Tak jsem vsechno nastavil, satelity se najdou,aktualni pozice sedi, a porad je to stejne. Osobne si myslim,ze to nema s GPS nic spolecneho protoze to dela i kdyz dam najit podle adresy, jmena atd. Nicmene verzi mam nejnovejsi a asi pred mesicem mi to chdilo i na starsi verzi. Vcera po spusteni se objevila tato hlaska, tak jsem aktualizoval na verzi 64 a taky nic. Je to nekde ve spojeni s netem(si myslim).A je to stejne kdyz to zkousim pres wifi i gprs(3G).
Publikováno 29 leden 2011 - 22:20
Publikováno 02 únor 2011 - 20:41
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 02 únor 2011 - 20:53
Publikováno 02 únor 2011 - 21:06
http://www.uloz.to/7...0235-67-std-zip
http://www.uloz.to/7...-0235-67-gs-zip
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů