Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#521 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 21:13

mpistora napsal/a:
Při standardní aktualizaci GCzII ... pokaždé ztratí základní nastavení...Děje se to i ostatním ?
.

Deje .. naposled jsem z .cab aktualizoval verzi .62 a ztratilo vcetne ulozenych souradnic v gps monitoru :( . Alespon ze stazene kesky a seznamy zustavaji... Potom az do soucasne jsem pouzival jen ty "meziverze".
  • 0

#522 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 21:24

nevím proč se GS v tom webu pořád vrtá. to nemužou všechny změny provest najednou například v pravidelných intervalech třeba jednou za šest neděl? v GCz mě blbnou vzdalenosti ke kešimm když si je chci srovnat od aktualní pozice tak se mi to všechno smaže na 0 /nula/ a taky mi nefunguje stahnuti v popisu keše ty výřezy map.místo mapky se mi tam načte jen ikona jakehosi budíku s rafičkou v červeném poli
  • 0

#523 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 22:50

WAW napsal/a:
v GCz mě blbnou vzdalenosti ke kešimm když si je chci srovnat od aktualní pozice tak se mi to všechno smaže na 0 /nula/

Nemas PM clenstvi... a ten .loc, co pouziva gczII, nestahnes bez opsani textu z obrazku, coz v gczII neni implementovane..
Reseni je pak volba, tusim "Nacist z detailu kese", pro to ale musis mit vsechny kese v seznamu stazene...

a taky mi nefunguje stahnuti v popisu keše ty výřezy map.místo mapky se mi tam načte jen ikona jakehosi budíku s rafičkou v červeném poli

Asi jsi dostal 24hod BAN od Googlu :) jelikoz jsi prekrocil pocet stahnuti tech statickych map..
pak gczII misto mapek stahne presne to, co popisujes ... reseni pockat 24h a znovu postizene kese stahnout, nebo se pripojit z jine IP adresy..
  • 0

#524 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2011 - 8:54

bender-king napsal/a:

mpistora napsal/a:
Při standardní aktualizaci GCzII ... pokaždé ztratí základní nastavení...Děje se to i ostatním ?
.

Deje .. naposled jsem z .cab aktualizoval verzi .62 a ztratilo vcetne ulozenych souradnic v gps monitoru :( . Alespon ze stazene kesky a seznamy zustavaji... Potom az do soucasne jsem pouzival jen ty "meziverze".

Nastavit vsechno jak potrebujete,potom:
- Menu
- Option
- Registry
- Export
Vybrat adresar kam se to vyexportuje (asi nekam na kartu,napr. do adresare kam stahujete kese)
Po update staci udelat import a doplnit heslo k prihlaseni na GC.com,ktere se celkem rozumne neexportuje.
  • 0
Medvidek

#525 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:02

Nevim, kdy presne to zacalo, ale poslednich par dnu mi verze 0.2.35.71 opet hlasi "Cache not found." Je to rozbity jen u me?
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#526 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:09

v sobotu i v nedeli jsem byl v terenu, doma stazene kese pres wifi a vse fungovalo, vcera jsem byl znovu na par kouscich a opet doma v pohode stazene pres wifi a pak zadny problem. Pres datovy tarif nemuzu overit, nebot mam nejake problemy s operatorem, ale nemyslim si ze by to melo mit vliv.
  • 0

#527 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:10

Me funguje, prave jsem to zkusil...posledni dobou pouzivam spi PD.
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#528 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:19

Diky. Zkusil jsem tedy kompletne odinstalovat a vymazat a ani po nove instalaci nefunguje. Ted mi to jako bonus ani neodfiltruje uz nalezene, prestoze mam filtr nastaveny. :(
  • 0
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#529 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:21

A neprehodil sis treba na GC.com jazyk na neco jineho nez anglictinu ? to byva asi nejcastejsi problem, pouzivani skinu a spatne nastaveny jazyk...vic me nenapada pokud si zkusi uplne cisty instal vcetne vymazani cache_DB apod tak uz jedine nejaky "externi" vliv :/
  • 0

#530 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:23

Nene. Praveze jsem provedl cisty install, vcetne vymazu celeho adresare GCzII po odinstalovani. Zadny skin a jazyk mam samozrejme nastaveny na gc.com na anglictinu.
  • 0

#531 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 9:29

Tak to je zvlastni, zkusil jsem jen tak ted preinstalovat, a funguje vse stejne jako predtim. Nemas, treba jako ja, gcz na karte, ale i presto si ulozi neco do telefonu ? Zkusil bych to jeste jednou treba preinstalovat mozna se to chytne, ale logicke vysvetleni pro to nemam :/
  • 0

#532 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 13:08

VYRESENO! Problem byl v tom, ze o vikendu se mi v Opere prihlasil na gc.com kolega, ktery ma nastavenou cestinu, a nechal zapamatovat prihlaseni. Netusil jsem, ze je GCz natolik svazane s prohlizecem a myslel jsem, ze funguje samostatne. Po prehlaseni na svuj ucet v Opere zacalo GCz fungovat, jak ma. Presto diky za snahu pomoci!
  • 0

#533 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 14:04

GCz defacto vyuziva prohlizec pro ziskani dat kera si pak rozparsuje. Vyuziva "vestaveny" aby nemusel implementovat nejaky vlastni. Hlavne ze se vyresilo :)
  • 0

#534 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 14:32

m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
.. ziskani dat ktera si pak rozparsuje.

... a tyto data si uklada do podadresare HTTP_Log v instalacnim adresari, tedy napr. \Pametova karta\Program Files\GCzII\HTTP_Log\
Tedy pri reseni problemu nebyva na skodu si soubory v tomto adresari prohlednout, je to ciste html, tak, jak to prohlizec stahnul. Napr. stazeny listing cache skonci jako 09_CacheDetail.html ..
v tomto pripade, ktery zde nebyl resen poprve (cestina a uzivatel to nevedel...), by bylo hned jasne jaky je problem.
  • 0

#535 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 17:00

a taky je to dobre, kdyz zememluv provede nejaky update a aplikace pak nefunguje, tak vetsinou nefunguje jen to rozparsovani, ale jednotlive listingy si stahne, a prave v tomto adresari a souboru se pak da najit vse co clovek potrebuje, jen skoda ze v nejakym pouzitelnym formatu neuklada i rozsekana data aspon pro vnitrni pouziti, stahnul jsem kdysi kes nekde v telefonu je ale nemam ji v zadnem liste. musim ji znovu pres online mod vyhledat a pak se na ni uz muzu koukat off coz je docela skoda, mam takto ulozenych spoustu napr mysterek, ktere kdyz pak nekomu chci overit souradnice a jsem mimo pc musim stejne nejdrive najit pres online mod :/
  • 0

#536 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2011 - 23:46

hm, tak to vypadá, že nové krásné logovací okénko není kompatibilní s tím minulým. Také vám GCZ padá na "Please check Login ID/Password. [Menu]-[Optoin]-[Login ID/Password]"?
  • 0

#537 petrsms

petrsms

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 6:27

jj, po update nejde v aplikaci nic, nejen přihlášení :|:(
  • 0

#538 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:25

Nezbývá než jako vždy počkat, až s tím Tom něco provede...
  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#539 golici

golici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:36

nastesti porad funguje import gpx z pocket query. Tak holt nebudeme online než to někdo opravi a pověsí na web aktualizace gczii
  • 0

#540 Joz-in

Joz-in

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 10:13

Ahoj, zatím asi aktualizace není, že? A já zrovna jedu na Slovensko :-( Že já hloupej se nepřipravil včas...:@
  • 0
Někde tady musí být... Podej krompáč!

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama