Pomozte mi s GCzII
Publikováno 06 květen 2011 - 10:14
Publikováno 06 květen 2011 - 10:21
[quote]brazajar napsal/a:
[quote]KOMOVCI napsal/a:
Ahoj,
muze mi nekdo vysvetlit jake jsou rozdily mezi jednotlivymi verzemi programu -> pouze cab koncovka, for Gesture Scrolling a for Standard, ktere jsou tady a na oficialnim webu ke stazeni?![/quote]
Standard - smartphone s klavesnici, nedotykovy.
Gesture scrolling - kdyz tvuj telefon podporuje tuto funkci
.cab - dotykove smartphony.
http://www.geocachin...t=&rowstart=500
Publikováno 06 květen 2011 - 11:49
Publikováno 06 květen 2011 - 12:07
Publikováno 06 květen 2011 - 12:11
Publikováno 06 květen 2011 - 12:15
Publikováno 06 květen 2011 - 12:33
Jak písou m.e.d.v.e.d.i. v soucasné chvíli nefunguji online funkce na GC.com.m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
pokud nefunguji online funkce tak je to vsude stejny po update GC.com stranek jeste nevysla opravena verze. Pokud nefunguje nahrani gpx z PQ tak je nekde chybka
Or_Mi napsal/a:
PM jsem, ale to si vždycky musím vytvářet PQ? To, když náhodou narazím na jednotlivou keš, tak si jí nemůžu načíst podle GC kódu? Nebo, když se ocitnu v terénu na nějakém místě a mám chuť na lovení keší, to nejde načíst podle polohy?
Az Tom provede upgrade tak o cem píses to vse program umí. zatím si o nem muzes neco precíst treba tady:
http://www.pdasoft.c...rticle&sid=4173
nebo tady
http://blog.3tecky.c...-pro-geocaching
Pak cemu nebudes rozumet rad ti zodpovím.
Publikováno 06 květen 2011 - 12:36
Or_Mi napsal/a:
PM jsem, ale to si vždycky musím vytvářet PQ? To, když náhodou narazím na jednotlivou keš, tak si jí nemůžu načíst podle GC kódu? Nebo, když se ocitnu v terénu na nějakém místě a mám chuť na lovení keší, to nejde načíst podle polohy?
Ahoj, normalne to jde, ale ted po stredecnim velkem preorani webu ne. Pockej prosim, az autor programu provede aktualizaci. Kdyz budes sledovat tohle vlakno, urcite se dozvis, az to bude.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 06 květen 2011 - 12:41
Or_Mi napsal/a:
Nemusis, je to v pohode. Umi to v terenu stahnout napriklad okolni kese, nebo kese podle jmena, kodu, adresy atd. K tomu to umi i staticky mapy, nebo online googlemaps. Akorat ze tedka ti to chodit nebude, protoze pri tom updatu webu zmenili prihlasovaci interface, takze se to nepriloguje a kdyz se to nepriloguje, nechodej tyhle online veci. Takze nez bude patch tam bohuzel jen pres PQ.
Publikováno 06 květen 2011 - 18:09
Chyba otevírání URL.[01_LoginAuth.html]
Netušíte někdo co s tím?
Publikováno 06 květen 2011 - 18:41
satanovo_dite napsal/a:
Ahoj, dokážete mi někdo poradit? Dnes odpoledne mi HTC Touch Diamond začal po zadání vyhledávání psát:
Chyba otevírání URL.[01_LoginAuth.html]
Netušíte někdo co s tím?
Nic. Pockat na patch, jako obvykle.
Publikováno 06 květen 2011 - 18:45
Publikováno 07 květen 2011 - 8:14
Publikováno 07 květen 2011 - 8:47
Publikováno 07 květen 2011 - 8:57
Publikováno 07 květen 2011 - 9:20
Publikováno 07 květen 2011 - 9:35
Or_Mi napsal/a:
Díky za radu. Tak jsem si to nainstaloval a je to přesně jak jsem říkal. Mapy chtějí prostě přístup k internetu, takže to bude neustále stahovat data a to i v cizině, takže se nedoplatím. Do prd... s tímhle řešením!
Muzes si nastavit jen statické mapy. Nastavení statických map je pouze a jenom to, jestli se na konci listingu ke každé kešce stáhne také statická mapa (prostě jinými slovy obrázek s tečkou, kde se nachází keška). Ty jednotlivé položky jsou jenom kolik map chceme a s jakým přiblížením. To znamená pokud si zatrhnu třeba jen 2 - huge area (hned první) a třeba poslední pinpoint tak se mi na konec listingu stáhnout 2 obrázky map. Jedna mapa s velikou oblastí - tedy malým přiblížením a pinpoint neboli veliké přiblížení (je to fotomapa).
Já doporučuji mít tak jednu s malým přiblížením pro přehled, kde se tak keška nachází a jeden z pinpointů pro detail. Zase je zbytečné stahovat si všech 6 podle mě.
Na co jsem narazil, že pokud nastavím v Menu/Option/Static Map Settings moc velký zoom tak to řekne Sorry, we have no imagery here.
A to si můzes pripravit doma nez vyrazís do ciziny.
Publikováno 07 květen 2011 - 9:39
Publikováno 07 květen 2011 - 9:41
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů