Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#601 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 20:46

Joz-in napsal/a:
Díky. A když zadám stažení v pátek, tak se to ještě dnes stáhne? Nebo raděj zadat sobotu? Jak tohle funguje? Dík

Uncheck the day of the week after the query runs = první možnost po zatrhnutí hned by mela bezet;
Run this query every week on the days checked = prostrední moznost zatrzená spoustí se pravidelně v oznacené dny v týdnu;
Run this query once then delete it = tretí moznost ze po zatrzení se spustí a pak vymaze PQ
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#602 Joz-in

Joz-in

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 21:03

Díky. A druhá otázka. Jde gpx narvat do GCZII? Díky.
  • 0
Někde tady musí být... Podej krompáč!

#603 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 21:12

Joz-in napsal/a:
Díky. A druhá otázka. Jde gpx narvat do GCZII? Díky.

Ano jde. PQ v originalni podobe - tedy skladajici se ze 2 souboru, kde jsou kesky zvlást a waypointy zvlast, tedy napr.: kesky.gpx a kesky-waypoints.gpx musís nahrát do slozky GPX v GCzII .
  • 0

#604 Joz-in

Joz-in

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 21:30

Já tam složku gpx nemám :-( Co včil?
  • 0
Někde tady musí být... Podej krompáč!

#605 Tom007

Tom007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 22:12

To není složka , je to soubor.
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS

#606 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 6:36

Joz-in napsal/a:
Já tam složku gpx nemám :-( Co včil?

Slozka GPG by se pri instalaci GCzII v korenovém adrasári mela vytvorit vzdy. Alespon nepamatuji, ze bych ji tam nekdy nemel .
  • 0

#607 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 8:00

m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
Pokud mas cab soubor, tak ho presun do telefonu (pres kabel, nebo pres ctecku karet rovnou na kartu) a soubor cab pust v telefonu tim probehne instalace. Vec druha je, ze v72 je v soucasne dobe nefunkcni, takze bych s jeji instalaci nespechal, a pockal bych na opravny update.

Ahojky , včera jsem znovu instaloval v72 a " keš not found "

dnes by se na vílet hodilo být funkční ... nemáš tz nebo někdo více infa ??? Dík . c:geo s andrrojdem Pandě maká po ůpravách na GC.com po novém stažení z Marketu spolehlivě .. Hezký den všem Karel .
  • 0

#608 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 8:21

karel.haje napsal/a:

m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
Pokud mas cab soubor, tak ho presun do telefonu (pres kabel, nebo pres ctecku karet rovnou na kartu) a soubor cab pust v telefonu tim probehne instalace. Vec druha je, ze v72 je v soucasne dobe nefunkcni, takze bych s jeji instalaci nespechal, a pockal bych na opravny update.

Ahojky , včera jsem znovu instaloval v72 a " keš not found "

dnes by se na vílet hodilo být funkční ... nemáš tz nebo někdo více infa ??? Dík . c:geo s andrrojdem Pandě maká po ůpravách na GC.com po novém stažení z Marketu spolehlivě .. Hezký den všem Karel .

Bohuzel zatím Tom opravu nevydal a tal v.72 je nefunkcní, ale můzes si nahrát original PQ do GCz ale musís pocitat ze nebudes mít obrázky.
  • 0

#609 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 8:45

Asi jsem Jouda ... Co je PQ originál ? Uvítám případně link Dík ..
  • 0

#610 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 9:11

karel.haje napsal/a:
Asi jsem Jouda ... Co je PQ originál ? Uvítám případně link Dík ..

Pokud ctes tuhle diskuzi o nekolik odkazů výše más link na PQ = PocketQuery, jestli pouzívas Geoget pozijes exportní makro Originál PocketQuery GPX.
  • 0

#611 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 10:32

Mně přijde, že radíš dobře, ale od prostředka. ;) Pokud jsi PM (premium member), máš na své osobní stránce na gc.com vpravo premiové vlastnosti (premium features), ve kterých najdeš build pocket queries. To máš možnost vytvořit si svůj vlastní kapesní seznam keší podle svých parametrů, třeba se rozhodneš vytvořit si seznam 500 tradiček v okolí kolem svého domova, které jsi ještě nenašel a které jsou ve velikosti mikro. No a když to vygeneruješ a nastavíš si ten samý den (třeba dnes v sobotu nastavíš sobotu), tak po několika minutách (v optimálním případě), když naloaduješ stránku, na druhé kartě se ti objeví soubor gpx s kešemi dle tvých parametrů. Ty si nahraješ do svého mobilu, no a v GCzII hned v úvodu dáš menu, cache list a zvolíš import GPX, najdeš cestu k souboru GPX a měl bys to naimportovat. P. S. Do teď jsem to dělal občas s GeoScoutem, ale v GCzII jsem ještě neimportoval, tak doufám, že radím dobře. B)
  • 0

#612 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2011 - 20:52

Dnes jsem si odlovil cca 20 keší. Nemohl jsem poslal logy rovnou na gc.com z terénu jak jsem zvyklý, psalo mi to, že keš nebyla nalezena. Marně hledám jak si srovnám keše za sebou v pořadí podle toho jak jsem je našel. Pokud by fungoval internet, daly by se poslat logy, které jsem si uložil hromadně najednou? Zjistil jsem, že i když to píše, že je keš nenalezena, tak to logy posílá.
  • 0

#613 blatta

blatta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 9:23

k dispozici nová verze 0.2.35.73
http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm
  • 0

#614 piposek

piposek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 13:33

Díky za novou funkční verzi. Ale stejně popíšu, jak to probíhalo :-D V únoru jsem naplánoval výlet do Milána, kde jsem měl mimojiné nachystaný docela solidní seznam keší k odlovu. Po těch velkých změnách na stránkách GC (4.5.) jsem s velkým potěšením zjistil, že byla v sobotu (7.5.) vydána verze 72, která už pracovala i s novými stránkami. Ještě ve středu ráno (11.5.) před odletem jsem zkoušel, jestli vše funguje jak má a fungovalo. Samozřejmě po příletu do Milána hned na Stazione centrale klasická hláška "cache nenalezena" :-D Ideální načasování :-) V pátek (13.5.) večer návrat do ČR a kontrola nové verze - stále není - takže naplánovat alternativní přístup ke keším na sobotní výlet (14.5.) na Králický sněžník. Je zrovna neděle, jsem doma, škaredé počasí, program už není potřeba a hele ho - k dispozici nová funkční verze 73 :-DDD Tím nechcu nijak napadat autory gczii - ti si zaslouží velkou pochvalu že vždy do týdne máme k dispozici novou funkční verzi po úpravách na GC. Jen jsem se musel podělit s tím naprosto přesným načasováním :-D
  • 0

#615 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 14:46

Moc pekny nacasovani :D Stalo se mi kdysi neco podobneho, ale nepoucil jsem se z toho :D Ted jsem byl pres dva mesice bez internetu v mobilu, takze jsem musel kese pripravovat doma, to me naucilo si na vetsi vylety dela predem seznam kesi doma, a rovnou to pekne pres wifi vsechno stahnout vcetne map a obrazku a pak nebyl problem. Druhou variantou je si pripravit PQ a nebo si vyexportovat neco napriklad z GG. Ta dlouha doba kdy jsem nemohl lovit online a nemel jsem ani online google mapy me naucila kazdej mensi vylet alespon trosicku pripravit a pak mi muzou byt GC zmeny celkem volny. nastesti Tom (autor programu) vetsinou do tydne zamaka a je vse v poradku :)
  • 0

#616 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 9:22

blatta napsal/a:

Diky za informaci , mam 72.
komu plne funguje v. 73 ? za info diky .
  • 0

#617 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 9:27

karel.haje napsal/a:

blatta napsal/a:

Diky za informaci , mam 72.
komu plne funguje v. 73 ? za info diky .

Nevím, jestli funguje plně, ale to co mi nefungovalo v .72 (reload kešky) mi v .73 funguje.
  • 0

#618 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 11:28

me .73 funguje bez problemu, natahnuti kesi z netu, reload, vytvoreni seznamu, stazeni seznamu. vse OK. .72 by fungovat nemela jiz vubec, nebot neumi parsovat novy vzhled gc.com
  • 0

#619 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2011 - 7:16

m.e.d.v.e.d.i. napsal/a:
me .73 funguje bez problemu, natahnuti kesi z netu, reload, vytvoreni seznamu, stazeni seznamu. vse OK. .72 by fungovat nemela jiz vubec, nebot neumi parsovat novy vzhled gc.com

Včera jsem instaloval V. 73 a je u mne plně funkční, dokonce se zase ukazují "odfajfkované" kešky v ukolí které mám odlovené i vlastní keše . to tak 3 mesíce v minulích verzích nešlo ..

Všem dík Karel ...
  • 0

#620 neski

neski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2011 - 8:25

import GPXu z PQ mně teda nejde /velikost 500 kB/...
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama