Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#661 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2011 - 20:18

Po update gc.com webu opet cache not found. Doufejme ze tom bude rychlej jako pri poslednich dvou updatech :)
  • 0

#662 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 6:25

Ja se na to vykaslu. Mam pocit, ze to snad pokazde meni tak, aby GCzII nejelo, umyslne. Zrovna vcera jsem vyjel pryc a jsem bez online kesovani.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#663 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 7:15

No jasně, jako obvykle nefunkční před dovolenou :-( Kdybych jel na jedno místo, tak si stáhnu PQ, ale my dovolenkujeme takovým způsobem, že nevíme, zda zítra nebudeme o 100 km jinde :-)
  • 0

#664 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 8:16

Tom je skvelej, zatimco jsem spali vydal novou funkcni verzi, takze pro pripadne ze mate verzi .74 a obtize s "Cache not Found" stahujte update na .75 dostupny jak na wwebu aplikace tak pres AppToDate
  • 0

#665 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 9:05

fotrik napsal/a:
Ja se na to vykaslu. Mam pocit, ze to snad pokazde meni tak, aby GCzII nejelo, umyslne. Zrovna vcera jsem vyjel pryc a jsem bez online kesovani.

Ano to je pravda. viz třeba c:geo aj.
  • 0

Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě

#666 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2011 - 10:02

Ano prevazna vetsina zmen webu se dela na truc aplikacim treti strany, nebot jsou lepsi, kvalitnejsi a zadarmo narozdil od tech jejich a tak je pouziva vetsina lidi. Kdyz ale nejsou schopni udelat neco poradnyho za rozumny penize nebo zpristupnit nejaky smysluplny API tak to je pak tezky ale to je do jiny diskuze na jinej flame. Nam nezbyva doufat, ze to Tom vydrzi a bude delat update dal, nebot autor c:gea uz to zabalil, skoda. Snad se najde pokracovatel.
  • 0

#667 fotrik

fotrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 10:24

ha, slava to je moje zachrana. jestli se mi podari o vikendu projet basilej, bude se gczii hodit.
  • 0
Android: Locus Map Pro | Waze navigation, traffic & gas prices
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.

#668 piposek

piposek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 12:20

Kdyby přišlo na věc, tak bych třeba pomocí paypalu dal i nějaký "Donate" autorovi, aby stále vydržel bojovat s čím dál častějšími aktualizacemi. Když to tak udělá dobrovolně plno lidí, tak by to i ze symbolických částek mohlo dát nějakou inspirující periodickou částku. Budu vědět, že jsem dal dobrovolně někomu příspěvek, coby jisté alespon drobné ocenění jeho práce, než kupovat něco co nechci, jen proto, že je to originál od GS :-( Taky asi výše takového příspěvku bude rozdílná - v některých zemích mají sice stejné ceny zboží a už skoro i služeb jako my, ale mají trojnásobné výplaty, takže tam se dá očekávat štědřejší dobrovolnost.
  • 0

#669 sanny

sanny

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 15:12

ahojda, chtěla bych vás poprosit i radu, stáhla jsem si do mobilu program CCzII, zadala jsem tam své přihlašovací údaje a nastavila si k tomu GPS v mobilu. Když ale zadám souřadnice, které bych chtěla vyhledar naskočí mi tam okno error :,,Internet URL open failes [01_LoginaAuth.html]" . Vůbec nevím co to po mě chce xD. Kdyby jste někdo věděl tak se prosím ozvěte ...
  • 0

#670 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 15:15

asi spatne prihlasovaci udaje (jmeno heslo), nepovolene cookies , neodsouhlaseny podminky nebo podobna chybka. A jeste jeden notiricky dotaz, mas posledni verzi (na konci oznaceni .75) a mas gc.com nastavene v anglickem jazyce ?
  • 0

#671 sanny

sanny

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 18:11

aha, tak právě jsem zjistila že nemám tu poslední verzi :D nevíte kde bych ji mohla stahnout ? ...
  • 0

#672 Rys Javorice

Rys Javorice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2011 - 18:17

Třeba tady
http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm
  • 0
Ať Vás signál provází!

#673 vmacht

vmacht

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 7:39

Po aktualizaci mám takovýto problém. Stáhnu seznam keší a když dám "Stáhnout všechny keše", tak se mi nic nestáhne. Nevíte někdo kde je chyba? Předtím to šlo (než to přestalo jít) . Děkuji.
  • 0

#674 astinek

astinek

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 20:01

zdravim,mam mensi problem.Programek mi fungoval super.Ale ted po reinstalu mi i na nejnovejsi verzi vypisuje parse XML CODE not found.Nevite nekdo prosim co stim.Uz si nevim rady.Dekuji za jakoukoliv radu:(
  • 0

#675 m.e.d.v.e.d.i.

m.e.d.v.e.d.i.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2011 - 21:34

posledni verze je uz .76 opravuje nektere dalsi chybky zkuste znovu preinstalovat. Seznam kesi -> dve jsem nahodne otevrel (tzn stahnul) bez problemu chodilio vse. cely seznam sem nestahoval ale nemel by asi byt problem.
  • 0

#676 vmacht

vmacht

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2011 - 9:21

Několikrát jsem reinstaloval.Seznam se mi stáhne bez problémů,ale obsah keší ne.(staženo 0 keší).
  • 0

#677 Tom007

Tom007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2011 - 10:22

geocaching.com máš v angličtině ?
  • 0

Garmin GPSmap 60CSx, Topo Czech, Nokia Lumia730 DS

#678 vmacht

vmacht

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2011 - 9:38

Díky. To pomohlo.Měl jsem češtinu, ale doposud to tak fungovalo. Díky
  • 0

#679 longmatys

longmatys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2011 - 15:50

Ahoj,

teď jsem teprve začal s Geocachingem a zatím hledám optimální zůsob hledání.
Zatím jsem hledal cache pomocí gczII a googlemaps. Nicméně tam je nevýhoda, že nejsou turistické mapy. Proto jsem chtěl použít export dat do OziExploreru a následně chodit po waypointech. Při prvním exportu jsem ale narazil na problém:

OziExplorer Waypoint File Version 1.1
WGS 84
Reserved 2
Reserved 3
1,Zbraslavice-vychazka 0/0,,,0,0,1,3,0,65535,1AX1W/MU/v polich primo mezi kmeny stromu/Zbraslavice-vychazka/Lukiiino-Maviiik-Fenda,0,0,0,-777,6,0,17,0,10,2

2,CestinKostel 0/0,,,0,0,1,3,0,65535,ZBNQ/MU/u zdi pod kameny/Cestin Kostel/MyKes,0,0,0,-777,6,0,17,0,10,2

3,S1ZBNQ 1 PA,49.807850,15.103083,0,0,1,3,0,16711680,ZAMECEK(Parking)[S1ZBNQ] zde muzete nechat sve geovozidlo...
,0,0,0,-777,6,0,17,0,10,2

Jak je vidět, tak u prvních 2 to vůbec neexportovalo GPS souřadnice (v gczII je to v pořádku)
Používám gczII GCzII_20110701_1300_0235_76.cab, což by měla být ta nejnovější. Běží mi to na WindowsMobile 6.5.

Nevíte někdo, co s tím? Diky
  • 0

#680 Jay11Cz

Jay11Cz

Jay11Cz

• Members
  • PipPipPip
  • 111 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2011 - 6:20

Export z GCzii do Ozi mi od jisté dávné doby blbne a do TomToma nechodí vůbec a už jsem to nezkoušel znovu. Myslím, že to souviselo s nějakou změnou resp. restrikcemi ze strany gc.com.
Používám raději plugin do Google Chromu CACHELIST http://www.geocachin...thread_id=16664, za chvilku si naťukám keše, které chci, potom export:
WPT pro OZI
GPX pro PocketDrake
Pokud toho není moc, tak ještě v Ozi vyházím přebytečné waypointy (parkoviště apod. - jsou to ty bez názvu, jenom s kódem).
Gczii samozřejmě používám paralelně s tímto (a ještě BeeLine).
  • 0

Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama