Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#141 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 10:43

S tou posledni verzi mi stahovani map funguje bez problemu,takze asi nebude problem v gczII
  • 0

#142 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 12:42

krtci_hledaci: Není to náhodou nadměrným stahováním map a tím pádem dočasným banem ze strany googlu?
  • 0

#143 Navarson

Navarson

Navarson

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)
  • Locationu Nepomuku

Publikováno 10 červen 2010 - 13:15

Základ je mít v PDA nainstalovaný program Google Maps (Čerstvá verze např. zde: http://www.google.co.../GoogleMaps.CAB ).
Pomocí vyhledávače nebo Total Commandru najdi soubor GoogleMaps.exe, zapamatuj si strom složek z kořenového adresáře po tento soubor. Spusť GCzII a v Nabídce > Volby > Nastavení Google Maps zadej cestu ke spouštěcímu souboru. Jo a ještě musíš mít v Nabídce > Volby > Nastavení statických map zaškrtnutou alespoň jednu volbu.
Toť vše.
  • 0

#144 Hobako

Hobako

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 13:33

Myslím, že pro stahování STATICKÉ mapy, o které zřejmě jde, google. maps nejsou potřeba. S výsledkem jak píšeš, přeškrtnutou mapou, jsem se nesetkal. Na co jsem narazil, že pokud nastavím v Menu/Option/Static Map Settings moc velký zoom tak to řekne Sorry, we have no imagery here. Obrázky v listingu, či jiné stahování funguje?
  • 0

#145 krtci_hledaci

krtci_hledaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 16:41

Ahoj, vsechno ostatni mi funguje. O nadmernem stahovani dat nemuze byt ani rec, teprve jsem to nainstaloval. Jinak Google maps mam posledni verzi. Vubec nevim cim to muze byt. Asi zkusim reset PDA, ale moc se mi do toho nechce.
  • 0

#146 krtci_hledaci

krtci_hledaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 16:43

A ještě jeden dotaz. Když naimportuji GPX soubor a potom dám download all, tak se mi dočasné soubory stahují přímo do zařízení tak dlouho až mi dojde místo. Ukládá se to do temporary internet files. Pritom vlastni program je nainstalovany na karte. Tam se take ukladaji vsechny ostatni veci. Nevite jak to nastavit jinak ? v zarizeni mam jenom 20MB volneho mista a pak se mi nedari skoro nic stahnout.
  • 0

#147 krtci_hledaci

krtci_hledaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 9:53

Po resetu PDA a opetovne instalaci mi jiz stahuje mapy. Jeste bych ale potreboval zmenit umisteni slozky temporary internet files.
  • 0

#148 krtci_hledaci

krtci_hledaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 11:08

Takže vše již vyřešeno. Pokud by to někdo řešil tak přikládám návod z netu. 1. To move your Internet Explorer settings onto the card, do the following: Create these directories: \Storage Card\IECache\Temporary Internet Files \Storage Card\IECache\Cookies \Storage Card\IECache\History Do not use the Temp folder on your storage card, this seems to get locked from time to time, which means your ppc starts to use the default storage aka your main memory. In HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders, edit the existing three registry entries (pointing \Windows\Profiles\guest\…) to match the folders you just created.
  • 0

#149 akryx

akryx

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 994 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2010 - 20:04

dobra prace!
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth

http://

#150 Rozsafin

Rozsafin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2010 - 15:47

Po posledních změnách na gc.com jsem počkal na aktualizaci GCzII, nainstaloval...a nic. Chová se mi stejně jako před aktualizací. Stáhne seznam kešek, ale když kliknu na keš aby se stáhla, po chvilce mi napíše "cache nenalezen". Dokáže mi někdo napsat, na co se mám podívat, co můžu mít kde blbě? (login a heslo je samozřejmě správně; připojení funguje) Mám HTC Touch PRO. Předem díky.
  • 0

#151 bohouscl6

bohouscl6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2010 - 18:28

rozsafin napsal/a:
Stáhne seznam kešek, ale když kliknu na keš aby se stáhla, po chvilce mi napíše "cache nenalezen".

Pravdepodobne mas v profilu na gc.com zvolen jakyk - cestina. Chce to prepnout zpet na english. Me posledni verze *.45 na HTCpro2 funguje v poho.
  • 0

#152 Rozsafin

Rozsafin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2010 - 18:33

bohouscl6 napsal/a:

rozsafin napsal/a:
Stáhne seznam kešek, ale když kliknu na keš aby se stáhla, po chvilce mi napíše "cache nenalezen".

Pravdepodobne mas v profilu na gc.com zvolen jakyk - cestina. Chce to prepnout zpet na english. Me posledni verze *.45 na HTCpro2 funguje v poho.

Znamenitě!!!
Bylo to tím!
DÍKY.

To mě teda nenapadlo!
  • 0

#153 geomimgo

geomimgo

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 21:51

Ahoj, osobne na PDA pouzivam GeoScout, ale obratil se na mne kolega s update na novou verzi GCzII. Provedli jsme preinstalovani z 0.2.35.40 na 0.2.35.45, ale od te doby nemuze kese stahnout. Pise mu to chybu: Internet URL open failed. [01-LoginAuth.html] Stahovani provadi (pokousi se) stejne jako drive pres Wifi (u PDA to ani jinak - pres operatora - nejde). Neco jsem na internetu o teto chybe nalezl, ale umazani daneho souboru, ani odinstalace, restart PDA a opetovna instalace nove verze nepomohla. V GCzII ma sice jeste nahrany cesky skin 0235_33_SKIN_CZ, ale to mel i drive (u drivejsi verze) a vse radne fungovalo. Nakonec jsem mu tedy preinstaloval KOMPLETNE cele PDA (nastesti prilis moc softwaru tam nemel), nainstaloval primo verzi 0.2.35.45 + cesky skin, ale stale stejna chyba. Na gc.com ma v profilu nastavenou English, ale to tam mel i drive (u starsi verze). Na mem PDA (stejny model Mio P560) mi to ale vse funguje jak ma (stejna verze GCzII + SKIN_CZ). Setkal se jiz nekdo s timto ? Poradite ? Predem diky.
  • 0

#154 Walker_Team

Walker_Team

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2010 - 11:27

Nevím zda to pořeší kamarádův problém, ale já po aktualizaci GCzII na 0.2.35.45 s českým skinem nejen přišel o uložené pracně vypočtené a jinde nearchivované (já vím - sem vůl) souřadnice, ale především mi GCzII rovněž nestahovala keše a jaké bylo mé rozčarování, když sem po chvíli v nastavení zjistil, že program po aktualizaci "neudržel" ani Login ID a heslo na GC.com :@ ¨proto mi to vyhazovalo stejnou hlášku, třeba to bude stejný problém ...
  • 0
Kdo jde pořád rovně, daleko nedojde ...Antoine Saint Exupery

Nokia E50 + BT GPS modul Evolve, Garmin eTrex, HTC P3300

#155 geomimgo

geomimgo

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2010 - 20:13

Ano, take mne to napadlo s tim nickem a heslem, proto jsme se tam hned po prvnich problemech podivali take, ale vse bylo v nastaveni jak ma byt. Preventivne jsme to radeji zadali znovu (prepsali), ale ani to nepomohlo. Zkusil jsem to se svym nickem a heslem co mam na gc.com a take stejna chyba. Pritom na mem PDA stejne znacky vse funguje pod GCzII a stejnou verzi jak ma, tj. prihlaseni a stahovani probiha v poradku. A to bylo kolegovo PDA kompletne preinstalovane.
  • 0

#156 Navarson

Navarson

Navarson

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)
  • Locationu Nepomuku

Publikováno 21 červen 2010 - 10:13

Nejsem si jistý, už je to dlouho co jsem přeinstalovával romku v PDA, ale matně si vzpomínám, že pro správnou funkci připojení GCzII je nutné mít v internetovém prohlížeči, který používáš v zařízení s GCz, zaškrtnutou položku "povolit cookies".
  • 0

#157 Lamanai

Lamanai

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2010 - 13:55

tak jsem asi jedinej, komu to nejde vůbec :-( - mám nejnovější verzi GCzII - cookies mám povolené ve všech prohlížečích na svém WM (6.1) - načte se mi seznam keší, ale po rozkliknutí to nezobrazí než totéž co v seznamu, není vidět listing ani tlačítka pro další volby - na gc.com mám zapnutou angličtinu - zkusil jsem reinstalaci GCzII - zkusil jsem restart Pocket PC - mám PM - mám Samsung OmniaPro B7610 Celkem mě to mrzí, protože nechci pořád tisknout tuny papíru. Když už to PDA mám, rád bych šetřil lesy a program používal. Pokud neporadíte, půjdu v nejzazším případě do nějaké placené aplikace, ale vzhledem k tomu, že na GC už si platím PM, tak se mi do toho nechce cpát další prachy, když existuje free alternativa.
  • 0

#158 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2010 - 22:43

poslal jsem SZ
  • 0

#159 igys

igys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 8:36

Já už se z toho fakt pos... Jak mám tu příšernost rozchodit, když jsem už nainstaloval nejnovější verzi, povolil cookies, upravil vše na geocaching.com, tak mně to píše zase nějakou debilní hlášku - chyba při vytvoření složky. (www.geocaching.com/HTTP-Log) Do Říma co s tím?
  • 0

#160 igys

igys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 12:30

igys napsal/a:
Já už se z toho fakt pos... Jak mám tu příšernost rozchodit, když jsem už nainstaloval nejnovější verzi, povolil cookies, upravil vše na geocaching.com, tak mně to píše zase nějakou debilní hlášku - chyba při vytvoření složky. (www.geocaching.com/HTTP-Log)
Do Říma co s tím?

Už jsem na to přišel, že políčko s názvem složky kam chci ukládat nalezené keše musí zůstat prázdné, kuwa to byl boj.:o
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama