Přejít na obsah

Fotka

Pomozte mi s GCzII

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
795 odpovědí na toto téma

#161 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2010 - 13:29

Tak nevím, jestli je to novina nebo se mi chyba projevuje od začátku, tuto možnost jsem zkusil poprvé. Dnes cestou na PGME jsem zjistil, že mi GCzII nenačte keše typu Event a CITO. Resp. načte seznam, ale při pokusu o rozkliknutí detailu se objeví známá chyba "Cache not fount". Ostatní typy keší jsou, zdá se, v pořádku. Mohl byste to někdo zkusit?
  • 0

#162 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 22:28

Nechci zakládat nové vlákno a tak to píšu sem. Dnes se objevil další problém, související se změnou na gc.com. Při načítání kešky gczII padá, po spuštění je keška korektně načtená a uložená, takže se dá otevřít. Dále mi přestalo fungovat logování, jen vyskočí hláčka cache nenalezena. Přitom se log na web uloží (takhle jsem dnes jednu kešku zalogoval několikrát). Na fóru GCz se to už řeší a doufám, ež brzy vyjde oprava, každopádně by to chtělo celou věc podpořit i u GS, alespoň trochu to možná půjde tady:
http://feedback.geoc...ile_application
Tak kdo chce, může se přidat ;)
  • 0

#163 Ijacek007

Ijacek007

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 10:32

no rad bych GCzII podpořil ve foru ale jaksi anglcky vkladat příspěvky to není zrovna ma silná stránka :|
  • 0

#164 Ijacek007

Ijacek007

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2010 - 13:04

tak jsem psal autorovy GCzII jak to vypada s opravou programu a napsal mi : "Vždy je třeba změnit některé kódy po údržbě serveru GC.com Podívam se na to o víkendu." cektejme tedy na aktualizaci programu :-)
  • 0

#165 nismo44

nismo44

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2010 - 8:46

Ja som miesto usable windows mobile application zahlasoval tu http://feedback.geoc...arty_developers API pre vyvojarov mi pripada ako lepsi napad.
  • 0

#166 ninatiti

ninatiti

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2010 - 18:15

je neustále likvidován za strany geocaching.com Důvod? Data, které miliony lidí zdarma vytvářejí se přeci prodávaj, ne dávaj !
  • 0

#167 tramil

tramil

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 11:42

Zničeho nic mi od pátku začala na HTC Kaiser padat GCz II,stáhnu jednu kešku z gc.com a aplikace se ukončí sama od sebe.Promazal jsem registry,dokonce udělal hard reset ,přeinstaloval a všecko marný,dělá to pořád:-( Nestalo se tohle už někomu? To vypadá,že budu muset přejít na nějakou jinou aplikaci.S GCz jsou neustálý problémy:-(
  • 0

#168 veverky.com

veverky.com

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 16:29

Ahoj kolego kačere, nějaký problém s GCz se vyskytuje skoro vždy po změnách na stránkách GC. Já jsem si pro jistotu koupil geoscout a řeším s ním tyto výpadky. K tvému problému. V nastavení stahování map si zruš stahování Pinpoit (20) a Pinpoint+2 (21) (Menu/Option/Static Map Settings)a potom pujdou stahovat krabicky normálně. Petr
  • 0

#169 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 19:21

tramil napsal/a:
Zničeho nic mi od pátku začala na HTC Kaiser padat GCz II,stáhnu jednu kešku z gc.com a aplikace se ukončí sama od sebe.Promazal jsem registry,dokonce udělal hard reset ,přeinstaloval a všecko marný,dělá to pořád:-( Nestalo se tohle už někomu? To vypadá,že budu muset přejít na nějakou jinou aplikaci.S GCz jsou neustálý problémy:-(

Kdyby sis přečetl toto vlákno o stránku zpět, máš tam popis tohoto problému včetně dočasného řešení než autor kód opraví. Tentokrát to ale bude něcio komplikovanějšího, obvykle bývá oprava vydána hned následující víkend. Tentokrát Tom jen slibuje.
Škoda, tento výborný SW, který používají tisíce kačerů, je ze strany Groundspeaku bojkotován způsobem, nad kterým je mi na blití.
  • 0

#170 tramil

tramil

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 20:59

veverky.com napsal/a:
Ahoj kolego kačere,
nějaký problém s GCz se vyskytuje skoro vždy po změnách na stránkách GC. Já jsem si pro jistotu koupil geoscout a řeším s ním tyto výpadky.

K tvému problému. V nastavení stahování map si zruš stahování Pinpoit (20) a Pinpoint+2 (21) (Menu/Option/Static Map Settings)a potom pujdou stahovat krabicky normálně.

Petr

Díky za pomoc,už to stahuje jak má:-)
  • 0

#171 romcolahvac team

romcolahvac team

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2010 - 16:44

ok zabralo to
  • 0

#172 mitzix

mitzix

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2010 - 10:40

jen tak mimochodem, tady je posledni verze - rychla reakce autora na posledni maintenance GC.com. Na ofiko Nicque jeste neni, ale funguje. Vetsina fatalnich chyb je opravena.

GCzII_20100705_1145_0046

http://forum.xda-dev...482249&page=345

vice v tomto vlakne:
http://www.geocachin...025#post_209025
  • 0

#173 Frog33

Frog33

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 22:19

Zdravím všechny.Mám problém s GCzII.Přestal se bavit s externí GPS,přestože dosud fungoval bezvadně.Nejdřív se objevili problémy se stahováním keší a padáním aplikace,jak už tu bylo mnohokrát popsáno a když už jsem tohle všechno vyřešil za pomoci návodu,tak jsem zjistil,že se nespojím s GPS.Mám HP 114 + iTraXX.Problém není ani v GPS,ověřeno na jiném přístroji i na jiném programu na mém PDA.Nefunguje jen s GCzII :( Zkoušel jsem měnit porty i rychlosti,ale bez výsledku.Nepomohl ani restart či přeinstalace.Zkoušel jsem jak verzi 0.2.35.45,tak i 0.2.35.46.Setkal se někdo s něčím podobným?Díky
  • 0

#174 FantoS

FantoS

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2010 - 9:47

nová verze: GCzII_20100719_1330_0235_47

ke stažerní: http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm
  • 0

#175 Stachovi

Stachovi

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2010 - 12:14

Problém je jeden jediný: Groundspeak nechce uvolnik k použití svoje API. Měl by udělat buď to, nebo vydat klienty pro všechny možné platformy a nejen pro iPhone.
  • 0

#176 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 8:39

To já mám s GCZ jiný problém. Už od verze 45 se mi v pohodě kešky načtou, ale po otevření keše, případně otevření popisu mi celá GCZ zhavaruje. Dělá to u některých keší při otevření keše, u některých při otevření popisu a u některých to nedělá vůbec. Jo a instalace verze 47 nepomohla. Co s tím?
  • 0

#177 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 8:56

rhunka napsal/a:
To já mám s GCZ jiný problém. Už od verze 45 se mi v pohodě kešky načtou, ale po otevření keše, případně otevření popisu mi celá GCZ zhavaruje. Dělá to u některých keší při otevření keše, u některých při otevření popisu a u některých to nedělá vůbec. Jo a instalace verze 47 nepomohla. Co s tím?

Tezko rict, posledni verze sice uz umoznuje cache otevrit, ale pri kliknuti na popis to stejne spadne....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#178 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 9:21

Takže nejsem sám?
  • 0

#179 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 9:29

rhunka napsal/a:
Takže nejsem sám?

Kdyz pisu, ze mi to dela, tak asi nejsi! :D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#180 rhunka

rhunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2010 - 10:10

Tak to je super, teda není, ale je to lepší, než kdybby to všem jelo a já měl černýho Petra a měl ho řešit. Díky.
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama