Parkis napsal/a:
můžete někdo pro představu udělat nějaký screenshot těch map ve měste a mimo město? Pro mě je mapa důležitější než GPS
Tak tady je třeba Belfast:
Publikováno 26 leden 2010 - 11:49
Parkis napsal/a:
můžete někdo pro představu udělat nějaký screenshot těch map ve měste a mimo město? Pro mě je mapa důležitější než GPS
Publikováno 26 leden 2010 - 11:52
Parkis napsal/a:
Publikováno 26 leden 2010 - 11:55
Parkis napsal/a:
Publikováno 26 leden 2010 - 13:07
Asi se shodneme na tom, že turistická navigace je určena primárně pro turistiku, auto navigace pro jízdu autem. Ano, obě zvládnou tak nějak i ty obrácené funkce, ale... A jaký je ten komfort plnohodnotné autonavigace?PaBa napsal/a:
Me by fakt zajimalo, o jaky komfort (ne komport ) se jedna. Chapu hlas (ale ten mi nevadi, spis naopak), vim, ze nektere umi dynamic traffic info (u nas ale uz parkrat i v Nemecku vzhledem k aktualnosti spis na obtiz), ale jake dalsi vymozenosti mas na mysli?sobikovi napsal/a:
Ve svém příspěvku jsem chtěl jen říct, že Garmin s turistickou mapou i tím Autoatlasem tě do cíle asi nějak dovede, ale ne s takovým komportem, jako skutečná autonavigace se speciální mapou.
Publikováno 26 leden 2010 - 13:46
díky, řekl bych že je to lepší než jsem čekal, pokud je takhle nebo lépe pokrytá celá evropa tak je to v pohodě. Na běhání po horách to není, ale v civilizaci se dá vystačit.solsais napsal/a:
Tak tady je třeba Belfast:
......
Publikováno 26 leden 2010 - 14:12
Publikováno 26 leden 2010 - 14:22
Používám TomTom a tak to tak funguje. Každé 3 měsíce vychází nová mapa. Můžeš si koupit novou mapu, zaplatit zvýhodněnou aktualizaci nebo prostě využívat update MapShare.Jarous1 napsal/a:
sobikovi:
Jenom bych trochu upřesnil to "- aktualizace map 4x ročně".
Oni tam mají psáno "až 4x ročně", což může také znamenat i jen dvě či dokonce jednu aktualizaci za rok Aby se pak někdo nedivil a nechtěl to reklamovat
Publikováno 26 leden 2010 - 15:02
Publikováno 26 leden 2010 - 15:25
Publikováno 26 leden 2010 - 15:53
Publikováno 26 leden 2010 - 16:48
Publikováno 26 leden 2010 - 18:42
Publikováno 26 leden 2010 - 20:31
Publikováno 26 leden 2010 - 21:14
Publikováno 27 leden 2010 - 8:35
wispgps napsal/a:
Jj, venku, zejména v Německu, jsem často, takže kešky zkusím.
Ale chystáme se s rodinkou také do Francie takže zkusíme něco ulovit.
A koupím si s Oregonem držák na kolo, takže snad nezabloudíme
A s manželkou se chystáme do rakouských Alp, takže Oregona vezmu i tam. Zkusím pohledat i nějaké free mapy.
Publikováno 27 leden 2010 - 11:20
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů