Vyrobci CWG a (ne)spokojenost
Publikováno 18 červen 2010 - 14:15
Gondo+Moni
Publikováno 18 červen 2010 - 19:51
První dojem naprosto perfektní, korekturu jsem měl na mailu obratem, prakticky hned přišel mail že začínají pálit ....
Dnes kolečka dorazily ( 3 dny po objednání ) no vypadalo to super ....
ovšem celkem zklamání přišlo když jsem kolečka vybalil. Má první várka byla od kavalíra, rukou mě prošlo i dost koleček od tytyty, takže bych řekl že relativně mám s čím srovnávat ....
+Když to tak vezmu, tak jediná výhoda těch suků je, že jsou vážně bez otřepů, ale tam bych asi skončil....
- Našel jsem pár koleček s posunutou přední a zadní stranou (těch bylo vážně jen pár, a zase takový problém v tom nevidím ...)
Co mě vytáčí, že na čelní straně není gravírovaný obrazec přesně na středu, ale většinou posunutý o hodně dolů ( hodně místa nad nickem, kdežto geocaching.cz je nalepený na spodním okraji suku) - to je vidět opravdu dost ....
Na zadní straně (světlá varianta) je v KAŽDÉM CWG u pravého horního rohu znaku GS vypálená díra navíc .. prostě všude
Už to vypadá jako když si mě zaplatila konkurence .. ale když to s ní porovnám, ty suky jsou prostě sukovatější .... vím že je to dřevo a ta nestejnoměrnost vypálení je to co se mi na tom líbí, ale mít na 3/4 CWG černej flek, to bych taky nemusel ...
edit: teď tak na to koukám, sice jsou bez otřepů, nevím jestli je to tím omílacím bubnem, ale některý jsou fakt okousaný....
Vím, fakt to asi vypadá jak když se na mě tytyty s kavalírem složili ... možná jsem jen neměl štěstí a ten kdo to dělal měl nevím .. blbej den ... ale sorry, příště pálím jinde.
Publikováno 18 červen 2010 - 20:21
Publikováno 18 červen 2010 - 20:53
Ano, o cenách jsem se nezmínil, možná i proto aby to nevyznělo stylem "já to ukecal, zkuste to všichni" ....
Abych se přiznal návrh vypůjčený od konkurence byl jen jeden, druhý jsem osobně vektorizoval a nevidím důvod proč bych se sám vektorizoval i s druhým, když to za mě může udělat konkurence .... .
K těm penězům, platba šla z účtu, nebyla tam tedy hned ....
fotky nejsou problém, odpoledne jsem si trochu hrál ... http://www.cacher.ov...dave/index.html snad nejsem jediný komu se to pálení zdá posunuté dolů...
Nějaké vracení peněz bych neřešil, jednou jsem vám je poslal ... pokud bylo možné nějak domluvit výměnu bylo by to super, chápu že tohle se prostě "jednou za 1 let" stát může, takže zatím díky.
Publikováno 18 červen 2010 - 20:55
Publikováno 18 červen 2010 - 21:11
Publikováno 18 červen 2010 - 21:12
Publikováno 18 červen 2010 - 21:15
Publikováno 18 červen 2010 - 21:27
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 18 červen 2010 - 21:31
Publikováno 18 červen 2010 - 21:32
Publikováno 18 červen 2010 - 21:33
Publikováno 18 červen 2010 - 21:40
Publikováno 18 červen 2010 - 21:46
pepa.z.pocernic napsal/a:
Začíná se to tu hemžit jednorázovými nicky buď na očerňování, nebo vychvalování. Několik různých nicků patří pravděpodobně jedné osobě. Jestli to tak bude pokračovat, tak vlákno zamknu.
Pepo, spíš dočasně zabanuj toho chlivníka, co tu multinuje accounty
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 18 červen 2010 - 21:50
pepa.z.pocernic napsal/a:
Začíná se to tu hemžit jednorázovými nicky buď na očerňování, nebo vychvalování. Několik různých nicků patří pravděpodobně jedné osobě. Jestli to tak bude pokračovat, tak vlákno zamknu.
Doufam, ze nepatrim mezi ne... na foru jsem docela dlouho. Osobne mam zkusenost se čtyrmy vyrobci. Uz jsem si nechal palit cca 350 CWG, tak myslím mohu hodnotit.
Publikováno 18 červen 2010 - 21:57
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 18 červen 2010 - 22:49
Publikováno 18 červen 2010 - 22:59
ty,ty,ty & familly napsal/a:
Mortticia: Koukám že tam je ta posunutá serie Adam a Veru, která snad byla dostatečně vykompenzovana jinak, že? Slušelo by se alespoň k tomu něco napsat. Ne že jsem takovej rejpal, ale spoustu lidí si řekne - to ne, je to blbý
Jakub
Ano je to tak. Nekde jsem tu o tom psal, ze se tak stalo. Dalsi objednavku jsem mel 80 CWG za cenu 50ti ks. Bohužel to opravene uz jsem doma nenašel, tak jsem musel použit tohle.
Publikováno 18 červen 2010 - 22:59
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů