Vyrobci CWG a (ne)spokojenost
Publikováno 26 leden 2010 - 21:39
Publikováno 26 leden 2010 - 23:10
Publikováno 27 leden 2010 - 0:07

Publikováno 27 leden 2010 - 0:13
Publikováno 27 leden 2010 - 7:47
Publikováno 27 leden 2010 - 8:46
Citace
Paullow napsal/a:
Tak já jsem si dneska vyzvedl nové CWG od Tytyty, ale moc nadšený z toho nejsem (Sorry Michale a Jakube...). 1/3 z CWG byla vyosená a kvalita suků nic moc (asi u 30 jsem musel dobrušovat okraje šmirgl papírem)...
Tady musim bohužel souhlasit. Kvalita tu podle mě neni úplně 100%. Ale u nikoho jiného jsem před tím CWG neobjednával, tak těžko říct, co je jinde standard. Na druhou stranu si tady nemůžu stěžovat na rychlost vyřízení, nebo trpělivost při dolaďování návrhu, to bylo obojí perfektní.
Publikováno 27 leden 2010 - 9:24
1.) V celé ČR jsou velmi velké prblémy s dostatkem kvaltních suků, kdyby jste si přečetli jak se suky vyrábí
Citace
věděli by jste, že se tento proces prostě nedá urychlit, také výroba suků je vlastně jen zpracování odpadu (větví) a žádný zpracovatel dřeva nechce navyšovat výrobu suků kvůli pár bláznům z geocachingu. Z čehož plyne že není možné před vánoci někde vyčarovat 2x - 3x větší množství suků.U truhláře se větve nařežou na válečky o délce cca 20 centimetrů. Následně se tyto válce vloží do přepravek, které se dají do takzvaných sušáren, které mají teplotu 65 stupňů Celsia. Po uběhnutí přibližně deseti dnů, kdy se dřevěné válečky vysoušejí, se dosáhne požadované vlhkosti dřeva 12 procent.
2.) Pálení CWG nějakou dobu trvá, nikdy jsem to u Kavalíra ani u Ty,Ty,Ty neměřil ale odhaduji že to trvá minimálně 30 minut z jedné strany při nízkém rozliššení, při vyšším rozlišení ty časy samozřejmě narůstají a to se jich na plochu plotru vleze cca jen 50 - 70 podle velikosti plotru. Pak přičtěte čas na kontrolu suků, naskládání suků do držáku do plotru, otočení suků pro pálení z druhé strany atd...
3.) Co jsem slyšel od více výrobců tak o těchto vánocích se rozhodlo spoutu kačerů že ideálním dárkem pod stromeček budou CWG.
Tímto bych se chtěl zároveň omluvit za mě (databáze CWG) a za JPAgeo (oficiální katalog), že vánoční CWG budou přidána s obrázky se zpožděním - děláme to ve svém volném čase a taky by jsme rádi šli někdy kešovat jako ostatní.
Publikováno 27 leden 2010 - 15:08
Publikováno 27 leden 2010 - 15:52
Publikováno 27 leden 2010 - 17:04

Publikováno 27 leden 2010 - 18:50

Publikováno 27 leden 2010 - 23:48
Citace
monty.gomery napsal/a:
Rozbaluji, koukám, nejdříve razítka...Hm, novej systém, aha..Jo už to mám....Pěkné....Tak teď CWG, koukám, no....vyndavám par schovaných od Kavalíra porovnávám.... Jo, pěkné, z celkové objednávky 250 ks cwg od Ty,ty,ty jsem jen 3ks vyhodil (pak jsem přepočítal a zjistil, že mi zřejmě omylem dali o 2 ks navíc, čili dá se říct, že jen 1 ks), ale zbytek...no nádhera... už vím u koho budu příště objednávat.. Hlavně mě překvapila ta rychlost a schopnost komunikace....
Sabrinka: souhlasím, taky si myslim, že by tu mohlo bejt něco pozitivního....samá kritika....takhle si člověk vůbec nevybere
Hm, tak to je zajímavý, zřejmě když se Ty, ty, ty chce, tak CWG taky přebere, v našem případě se mu asi nechtělo. A štoček razítka nás taky velmi zklamal, to se s precizně udělaným štočkem od Kavalíra nedalo vůbec srovnat.
Takže když chvála, tak chválím služby Kavalíra, vždy se snažil vyjít vstříc a kvalita CWG celkem slušná. Ovšem pokud by chtěl někdo z Plzně a okolí opravdu špičkovou kvalitu, tak doporučuji Krále. Velmi kvalitní ostré a přesné pálení, dává si záležet i na nastavení a orientaci suků, aby výsledek vypadal co nejlépe. To vám žádný jiný výrobce, který hromadně pálí CWG neudělá. Cena vypálení 10 Kč za jedno CWG při množství nad 50 kusů, takže jen nepatrně dražší oproti ostatním. Nevýhoda ovšem je, že objednávku je nutné zadat a převzít osobně na vlastní donesené suky, které je problematické sehnat, ale zase máte jistotu, že budou opravdu kvalitně vybrané.

Publikováno 28 leden 2010 - 17:02
Publikováno 28 leden 2010 - 17:38
Publikováno 28 leden 2010 - 18:14
Publikováno 28 leden 2010 - 22:06
Člověk se dozví plno zajímavých věcí, které sice nepotěší (někdy ano), ale pomůžou plno věcí napravit, opravit a poučit se.
Jenom mě mrzí, že se lidi nedokážou s problémem obrátit na výrobce (na nás), jistě v tom množství se chybička stane a když se to dozvíme, okamžitě reagujem a snažíme se na vlastní náklady dát vše dopořádku.
Poslední dobou zhoršená kvalita suků nás přiměla udělat změnu v nabídce CWG. Budeme nabízet tři kategorie CWG (výběr, standart a natural) s rozdílnou cenou.
Publikováno 28 leden 2010 - 23:27
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 29 leden 2010 - 0:07
Publikováno 31 leden 2010 - 20:02
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů