Přejít na obsah

Fotka

Vyrobci CWG a (ne)spokojenost

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
266 odpovědí na toto téma

#141 hydrous

hydrous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 9:08

Stromy v Norsku samozřejmě nic špatně nedělají, :-) růst stromu se dělí na období vegetačního růstu a období vegetačního klidu, je to u nás vidět třeba na jaře strom po probuzení vloží veškerou svoji sílu a zásoby do růstu, proto začínají rašit i pokácené stromy apd. V této době vznikaji velké přírůstky a právě ty světlejší letokruhy. Naopak v době klidu se póry ve dřevě uzavřou a neproudí jimi žadné živiny - strom spí - a v této době je taky nejlepší ho kácet. Stejně je to i u stromů na severu je tam nejsou takové rozdíly v počasí, proto aji přírustky nejsou tak odlišne - není takovy zřetelný rozdíl mezi jarním a letním dřevem, a proto je i dřevo kvalitnější. U nás je to podobné se stromy rostoucími v horských oblastech, kde taky nejsou velké rozdíly. Proto se používá toto dřevo například na výrobu resonančních přířezů. :-)
  • 0
Horší cesta nemusí být kratší...

#142 Geo Gadget

Geo Gadget

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2010 - 9:18

super, diky!
  • 0

#143 Chasseur23

Chasseur23

Chasseur.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 9:27

Teď jsem si donesl CWG - výrobce Cacherov . Kvalita velmi dobrá, super rychlost - v pondělí večer objednáno a dnes v 9 mi přišla sms, že jsou hotovy. Jednání příjemné a odpověď na email rychlá. Jsem velice spokojený, takže příští várka opět zde ;). *** upraveno reklama, admin ***
  • 0

#144 vlcice.pavlina

vlcice.pavlina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2010 - 12:35

Včera jsem si objednala GWC od Spidera ... večer jsem měla na mailu návrh a dnes již proběhla platba ... jsem zvědava až přijdou, ale jinak dosavadní průběh ... naprostá spokojenost :-)
  • 0

#145 zbycz

zbycz

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 28 May 2010 - 13:55

Objednal jsem u geogadget a můžu jen doporučit. Maila s vektorem jsem poslal v neděli po půlnoci, asi za 20 minut mi přišla korektura :) V pondělí jsme doladili, zaplatil jsem, a kdybych nezdvojnásobil objednávku, tak by to prý ještě večer odeslali :)

No, mohl jsem mít štěstí, že zrovna nebyla jiná větší zakázka. S kvalitou jsem spokojen, pár jich je potřeba zabrousit, ale dostal jsem ještě docela dost cwg zdarma :)

Vložený obrázek

Reklama neúmyslná, fakt jsem spokojen... (Už nevím co jsem sem psal předtím)
  • 0
Geocaching offline v mobilu | Trekbuddy user | OSM.org mapper

#146 Kendar05

Kendar05

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 28 May 2010 - 19:16

Přidávám se ke chvále Geogadgetu. Ve středu večer (po deváté) jsem poslala maila, že bych chtěla eventová CWG, obrázek jsem samozřejmě neměla, pouze ideový nápad. Do dvaceti minut se ozvali a ještě toho večera jsem měla návrh, který jsme společně vyladili. Ve čtvrtek po deváté ráno už byla kolečka vypálená a vezla se na poštu, dnes je mám v ruce. Výpal je velice dobrý, obrázek je krásně vystředěný, pár koleček má otřepy, ale není to nic zásadního, není tam jediné CWG, které by se snad nedalo použít. Chválím a děkuji.
  • 0

#147 Hracicka

Hracicka

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 30 May 2010 - 18:32

sobikovi napsal/a:
Kolečka jsem si nechal udělat pro radost a tak nějak abych se zařadil mezi ostatní... materiál je dřevo a kdo s ním kdy dělal, tak ví, že je to hrozně vrtošivý a rozmanitý materiál...

... místní debaty o tom, zda dřevěné kolečko má praskliny, chlupy či součky jsou nesmyl.

... nevím co bych dodal, snad jen to, že jsem s CWG od Kavalíra spokojen.
  • 0

#148 vlcice.pavlina

vlcice.pavlina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 04 June 2010 - 7:51

Tak dnes mi přišla objednaná CWG a musím konstatovat a velice ráda, že jsem s jeho prací naprosto spokojena :-) Dokonce jelikož jsem občas posedlá statistikama tak mi na každé kolečko vypálil i jeho pořadové číslo, takže mohu krásně sledovat kolik mi jich kde poletuje :-)
  • 0

#149 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 07 June 2010 - 19:57

Nevím, jestli to bylo zde, ale někdo psal, že měl CWG příliš velká, takže se mu nevešly do otvorů v jeho "galerii"(?- nebo jak se tomu říká). Přeměřil jsem asi 1 týden staré CWG a mělo 35.6 mm. Dřevo se ale sesychá (záleží na původní vlhkosti, cca o 3 %), takže se nakonec do těch frézovaných otvorů 3.47mm (?) nakonec někdy vejde...
  • 0

#150 kruzici

kruzici

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 7:48

Já sem si zadala objednávku u Geogadget a zatim musim jen a jen chválit!!! Na objednávku okamžitá odpověď, můj obrázek byl nevhodný, ale pán obratem, zaslal ruční kresbu a opravdu super, přesně jako originál. Dneska zaplatíme a už se budu těšit na balíček!!! :) Pak napíšu jak vypadají samotný CWG
  • 0

#151 amorhop

amorhop

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 9:36

Já musím pochválit tytyty odpoledne poslána žádost ještě týž večer poslán návrh, který jsem schválila a do týdne jsem měla zásilku doma i s pár kousky navíc. Objednávám u nich i nadále
  • 0

#152 Geo Gadget

Geo Gadget

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 9:50

Dekujeme za pochvaly :) navrh posilame vetsinou tak do hodiny (dari se nam to i v noci :) a hotova kolecka posilame po odsouhlaseni korektury bud jeste ten den a nebo dalsi pracovni (nase posta ma bohuzel jen do 16.00 hodin) .
  • 0

#153 adam a veru

adam a veru

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 10:32

mě se líbí, že v Litoměřicích jsou hned dve možnosti na výrobu CWG a k oběma je to kousek :) Ted bude na řadě opět Gadget ;)
  • 0

#154 amorhop

amorhop

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 10:39

no to jsem vůbec nevěděla ale už jsem zkoukla stránky a asi je brzo navštívím
  • 0

#155 adam a veru

adam a veru

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 10:49

U gadgetu je vse komplet, takze zaplatit - vyzvednout. Do Digrsu se musi s vlastními suky a cena ve výsledku nepatrne menší. Takže Gadget má výhodu a bezkonkurencni cenu.
  • 0

#156 amorhop

amorhop

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 10:57

a mám to při cestě do práce takže paráda, Digrs znám ale nechtělo se mi shánět suky
  • 0

#157 kruzici

kruzici

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 11:05

Geo gadget, fakt pracují rychlostí blesku, úplně mi to vyrazilo dech B) Odeslala sem email a než sem stačila vypít večerní čaj, bylo hotovo! Hned jsem Vás doporučila kamarádce ;)
  • 0

#158 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3346 příspěvků(y)

Publikováno 08 June 2010 - 11:53

už podruhé jsem dělal tady: Geocacheshop a naprostá spokojenost B) *** upraveno - reklama, admin ***
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#159 kruzici

kruzici

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2010 - 12:33

CWG dnes dorazily, jsou parádní. Díky!
  • 0
Vložený obrázek
Magellan SporTrak Color

#160 Geo Gadget