Přejít na obsah

Fotka

Vyrobci CWG a (ne)spokojenost

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
266 odpovědí na toto téma

#161 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:48

kruzici napsal/a:
CWG dnes dorazily, jsou parádní. Díky!

Vypadáto, že eDracek bude mít taky CWG od nich :)
už makám na předloze B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#162 kruzici

kruzici

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 12:55

tak at je máš brzy doma a pak se pochlub. Já už mam další nápady v hlavě :D tak se těšim až je udam/vyměním :D
  • 0
Vložený obrázek
Magellan SporTrak Color

#163 Kubicq

Kubicq

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 9:37

Mě dnes přišly CWG od Kavalírů. Rychle, dodáno vše co bylo slíbeno. Maximální spokojenost.
  • 0

#164 PedroSanches

PedroSanches

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 9:36

Já jsem byl hodně spokojený s LIFE Jedovnice. Vše klaplo, CWG jsou kvalitní...
  • 0

#165 Loschuanos

Loschuanos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 258 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 9:38

CWG od Kavalíra - Také velká spokojenost. Rychlé vyřízení, rychlá dodávka, kvalitní ražba ;)
  • 0

#166 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 10:30

Loschuanos napsal/a:ražba ;)

CWG se laserují, tedy vypalují laserovým paprskem. :-/
  • 0

#167 mifie

mifie

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 12:21

Já mám CWG od Kavalírů a vše naprosto v pohodě...Doporučuji....B)
  • 0

#168 geostorm

geostorm

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 12:35

Zegga napsal/a:

Loschuanos napsal/a:ražba ;)

CWG se laserují, tedy vypalují laserovým paprskem. :-/

Zeggo, na ten tvůj nedávný příspěvek že, strom narůstá odprostřed to ještě nemá. ;)
  • 0

#169 hupik

hupik

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2010 - 21:55

Musím se přidat ke spokojeným zákazníkům geogadgetu. Komunikace výborná, v pondělí jsem objednal, obratem došlo k odsouhlasení a platbě, no a ve středu jsem je měl na poště. Nebýt lehce indisponovaného poštovního úřadu:(, měl jsem je i v ruce. Super
  • 0
Geocaching je zábava, ne smysl života (nebo je to naopak?)

#170 jerry_zolli

jerry_zolli

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 20:56

Chválíme GeoGadget krásné suky, neuvěřitelná rychlost dodání!
  • 0

#171 pepik33

pepik33

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 21:40

Taky musím pochválit GeoGadget hlavně kvůli cenně a stejně tak kvůli kvalitě a rychlému jednání.. Všem doporučuji
  • 0

#172 m.a.r.k.a.l.

m.a.r.k.a.l.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 19:02

...přidávám se ke spokojeným zákazníkům GeoGadget. Dnes mi CWG dorazila a naprostá spokojenost. Jen mě napadá, na stránkách uvádějí "- praktické pouzdro na cwg od 40 objednaných kusů výše zdarma". Mě žádné nedorazilo. Už ho někdo viděl / má?
  • 0

#173 Tamara

Tamara

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 20:22

Chválím Kavalíry, objednala jsem si u nich CWG, to co jsem se o nich zde dočetla, tak do puntíku splnili. Prvotřídní suky, příjemná a rychlá komunikace, hezké pálení laserem a rychlé dodání. Vše na jedničku, musím říci, že že ctí své jméno :D jen tak dál, všem vřele doporučuji :D
  • 0

#174 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 20:45

m.a.r.k.a.l. napsal/a:
...přidávám se ke spokojeným zákazníkům GeoGadget. Dnes mi CWG dorazila a naprostá spokojenost.
Jen mě napadá, na stránkách uvádějí "- praktické pouzdro na cwg od 40 objednaných kusů výše zdarma". Mě žádné nedorazilo. Už ho někdo viděl / má?

Jak jsi je dostal zabalené?
  • 0

#175 m.a.r.k.a.l.

m.a.r.k.a.l.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2010 - 21:21

Zegga napsal/a:

m.a.r.k.a.l. napsal/a:
...přidávám se ke spokojeným zákazníkům GeoGadget. Dnes mi CWG dorazila a naprostá spokojenost.
Jen mě napadá, na stránkách uvádějí "- praktické pouzdro na cwg od 40 objednaných kusů výše zdarma". Mě žádné nedorazilo. Už ho někdo viděl / má?

Jak jsi je dostal zabalené?

...tak pak je to v pohodě, pokud jako praktické pouzdro byla myšlena ta tuba, ve které to dorazilo. Bohužel jej pošta lehce poničila, přelomila a oblepila izolepou. Naštěstí CWG bez újmy.
  • 0

#176 Geo Gadget

Geo Gadget

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 7:09

dekujeme dekujeme, ano praktickym pouzdrem je myslena ta tuba.
  • 0

#177 Geo Gadget

Geo Gadget

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 10:26

Dobry den, ahoj. Dnes poslal Maxinoha mail vyrobcum CWG s vyzvou k ucasti v testu vyroby kolecek. Odmitli jsme se zucastnit protoze: - zadavatel souteze neni nezavisly (partnerem zadavatelova webu je Kavalir, z webu vede primy odkaz na vyrobce Kavalir, lze tedy predpokladat, ze tento vyrobce o testu vi predem) - soutez neni tajna, takze je jasne, ze kazdy se bude snazit udelat kolecka co nejlepsi a co nejrychleji, takze o standardnim pristupu k zakaznikovi to nevypovida vubec nic - neni znama metodika hodnoceni kvality dodanych suku, kvality paleni (a tezko lze nejakou objektivni metodiku stanovit) Pokud by test delal nekdo nezavisly, treba tvurci myslenky CWG, radi se zucastnime. Nemame vubec nic proti Maxinohovu katalogu CWG, je to zasluyny pocin a vsem ho doporucujeme. Nechceme ani vyvolavat zadny flame, jen predpokladame, ze duvody naseho odmitnuti zucastnit se, se urcite u testu neobjevi, takze bychom timto radi kacery informovali. za GeoGadget Vladislav Liska
  • 0

#178 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 11:11

Ahoj, jak jste nejspíše v poslední době zaznamenaly portál Databáze CWG došel několika změn. Došlo například k rozšíření aplikací, která pracují s CWG a v plánu jsou i další novinky. Jednou z nich snad bude i ucelený přehled výrobců s průzkumem za kolik pro nás pálí, jak rychle pálí, na co pálí, zda jsou schopni převést libovolný obrázek do křivek atd. Průzkům dělám veřejný z dvou důvodů: 1.) aby všichni měli stejné podmínky - takže právě poskytnutí nějaké informace určitému výrobci ztrácí smysl - podklady průzkumu byli rozeslány všem najednou jediným e-mailem a všichni byli uvedeni v kopii. 2.) provoz Databáze CWG hradím plně ze své kapsy, takže si "tajný" test nemohu dovolit, přece jenom 8x cca 500,- Kč = 4.000,- Kč a to si nemohu dovolit. Ano Kavlír je uveden jako partner portálu, ale to jen z důvodu, že mi umožňuje i mimo provozní dobu přístup k vypáleným CWG za účelem focení pro tento portál - holt někde ty CWG vyfotim musím a do Plzně kde leží CWG z oficiálního katalogu to mám z Prahy daleko a benzín taky něco stojí. Ale je uveden jen jako partner a ne jako sponzor a toto partnerství vzniklo v dřívejších dobách kdy bylo výrobců/prodejců CWG méně. Jako důkaz mých tvrzení přikládám scan účtenky za novou ilustraci portálu s mravenci. Také mé tvrzení může potvrdit i fa. TyTyTy u které jsem si nedávno nechal udělat várku CWG a jako každý jiný jsem ji řádně zaplatil.
  • 0

#179 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 16:50

Právě jsem obdržel novou várku CWGček, tentokrát od GeoGedget. Naprostá spokojenost. Díky.
  • 0

#180 budulinekcz

budulinekcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2010 - 12:03

Rád bych se podělil o svou zkušenost s objednávkou CWG u GeoGadget. Naprostá spokojenost, opravdu neočekávaná rychlost dodání (na druhý den od potvrzení objednávky), vstřícný přístup k zákazníkovi (poradí, pošlou návrh) a smysl pro humor. Co se týká kvality tak též excelentní, suky pěkné (i moc pěkně voní:P), vypálení bez problému. Jedná se ale o mou první zkušenost s CWG, tak bohužel nemůžu porovnat s ostatními výrobci.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama