Technická podpora URWIGO
Publikováno 03 February 2010 - 0:24
Více o aplikaci URWIGO se dozvíte na portálu www.urwigo.com.
Dotazy týkající se vlastního obsahu cartridge pokládejte ve vlákně Jak to udělám v URWIGO?
Publikováno 03 February 2010 - 19:35
Zkoušel jsem ještě jiný svůj WIG pokus a ten byl OK.
Problematický zdroják klidně poskytnu k testování, jen dejte vědět komu.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 03 February 2010 - 20:34
Svoje wherigo jsem naimportoval bez problemu. Urwigo vypada moc sympaticky. Dokonce mne upozornilo na chyby. Zkusim psat dal, uvidime. Zatim davam autorum 1*.LudekV napsal/a:
Tak bych měl první dotaz, resp. problém. Zkusil jsem do URWIGa naimportovat svůj Srnčí důl GC1HZ5N a dočkal jsem se jen chybové hlášky Chyba při importu cartridge. Přiznávám, že tam jsou použité nějaké nestandardnosti.
Zkoušel jsem ještě jiný svůj WIG pokus a ten byl OK.
Problematický zdroják klidně poskytnu k testování, jen dejte vědět komu.
Publikováno 03 February 2010 - 21:07
Publikováno 03 February 2010 - 21:34
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 03 February 2010 - 21:49
Publikováno 03 February 2010 - 22:03
Pokud je to .FDL tak emulator se chova jako PocketPC a prehrava pouze WAVy, na Garminech by se mel prehrat ok.Jahn Brown napsal/a:
Predinstalovany zvuk Beep se mi pri pro chodu emulatoru neozve. Je to v poradku ? Jinak zatim super.
Publikováno 03 February 2010 - 22:08
Na odchyceni teto chyby budu muset s nekym vice uzce spolupracovat. Z kolektivu betatesteru na to nikdo nenarazil, ale ted to zacina vypadat jako celkem casty problem. Bude to vyzadovat abych si s nekym prohazel a nechal otestovat (pokud mozno prez Skype nebo jiny IM) par verzi binarnich souboru, abych zuzil kde se problem nachazi. Nabidne se mi prosim nekdo?kires napsal/a:
Ahoj tak jsem na to kouknul, ale skončil jsem velmi brzy. Vždy mi Urwigo spadne když se pokusím editovat body zóny v mapě...
EDIT: opraveno, vsem dekuji za spolupraci
Publikováno 04 February 2010 - 8:19
Publikováno 04 February 2010 - 13:12
YourSelf napsal/a:
Na odchyceni teto chyby budu muset s nekym vice uzce spolupracovat. Z kolektivu betatesteru na to nikdo nenarazil, ale ted to zacina vypadat jako celkem casty problem. Bude to vyzadovat abych si s nekym prohazel a nechal otestovat (pokud mozno prez Skype nebo jiny IM) par verzi binarnich souboru, abych zuzil kde se problem nachazi. Nabidne se mi prosim nekdo?
Publikováno 04 February 2010 - 17:39
Diky, to bude onoYourSelf napsal/a:
Pokud je to .FDL tak emulator se chova jako PocketPC a prehrava pouze WAVy, na Garminech by se mel prehrat ok.Jahn Brown napsal/a:
Predinstalovany zvuk Beep se mi pri pro chodu emulatoru neozve. Je to v poradku ? Jinak zatim super.
Publikováno 05 February 2010 - 8:10
Publikováno 05 February 2010 - 13:34
Opraveno. Pokud nekdo narazi na problemy s importem, dejte zde vedet. Earwigo je pomerne kompatabilni s Wherigo Builderem, takze i z nej by mely importy probihat v poradku.marram napsal/a:
Bohuzel mi URWIGO take vypise chybovou hlasku "Chyba při importu cartridge", kdyz se snazim importovat .lua vytvorene v EARWIGO.
Publikováno 05 February 2010 - 22:51
Publikováno 06 February 2010 - 18:14
A teď technická otázka. Zatím se v tom sice plácám ale pořád mně to vyhazuje chybu při pokusu o spuštění F5, když dám do výrazu spoj dvě číselné operace. S jednou to funguje, se dvěma ne i když dám do druhé třeba jen 10+10. Je chyba mezi židlí a klávesnicí nebo jinde.
edit: při každém vyvolání chyby se mně v adresáři kde je uložená hra vytvoří prázdný adresář pojmenovaný třeba
run-1496bb8e-38fd-41d1-97c6-7fec912115b1.
Publikováno 06 February 2010 - 19:02
Opraveno, byla tam spatna precedence operatoru, vychazel jsem z dokumentace. Diky.Coyote.cz napsal/a:
Nejdřív bych chtěl vyjádřit obdiv a uznání všem co se na URWIGU podíleli.
A teď technická otázka. Zatím se v tom sice plácám ale pořád mně to vyhazuje chybu při pokusu o spuštění F5, když dám do výrazu spoj dvě číselné operace. S jednou to funguje, se dvěma ne i když dám do druhé třeba jen 10+10. Je chyba mezi židlí a klávesnicí nebo jinde.
Publikováno 06 February 2010 - 19:16
YourSelf napsal/a:
Opraveno, byla tam spatna precedence operatoru, vychazel jsem z dokumentace. Diky.Coyote.cz napsal/a:
Nejdřív bych chtěl vyjádřit obdiv a uznání všem co se na URWIGU podíleli.
Díky !!! Už to jede:)
Publikováno 07 February 2010 - 0:11
Publikováno 07 February 2010 - 1:55
maaaca napsal/a:
Neni to problem primo URWIGA, ale obcas se mi v emulatoru stane, ze se ten panacek zblazni a zacne mi v mape pred kurzorem utikat Mam pocit, ze se mi ale to samy uz delo kdysi v oficialnim Wherigo builderu.
Panáček než začne úplně utíkat tak nejdřív "ustřeluje" stranou když se pokušíš na něj najet myší. A tady je jednoduchá pomůcka - klikni kdekoliv v mapě levým tlačítkem myši aby se ti zobrazila nabídka Goto Here a při této zobrazené nabídce ti panáček nebude "ustřelovat" a můžeš jej zase uchopit myší.
Emulátor je stejný jako v Buildru - jediným řešením by bylo se na něj vykašlat a poprosit matejcka zda by neposkytnul jako emulator OpenWIG
Publikováno 07 February 2010 - 7:56
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů